Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Moja A4 1.9 TDI 1997 rok (110km AFN) lekko stylizowana na S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było:

aV11gnUr.jpg PqEroi0.jpg aV11gPl0.jpg

Jest:

gx3r3Ei.jpg

gx4krzJ.jpg

aV3QGMA.jpg

gx4kLwS.jpg

gx4l1ZS.jpg

aV3RtFr.jpg

gx4lypJ.jpg

gx3r8DA.jpg

gx3rdCS.jpg

aV313ai.jpg

gx3pIQr.jpg

gx3pSP0.jpg

.......a na koniec moja mała pani szofer (ciastko zajada w wolnej chwili).....

aV1NHo30.jpg

Wykonane zmiany:

-alu OZ 17' opona 225/45

-gryl od modelu S4

-kierownica od modelu S4

-zespolone reflektory Valeo+zestaw HID 6000k

-pomalowane na czerwono zaciski chamulców

-wyciaty katalizator

-alu ringi wokół zegarów

-białe kierunki

-zderzak od S4 z halogenami

-wskaźnik doładowania turbiny w słupku

-turbina od AWX 130km

-końcówki wtrysków 0,216mm

-FIMIC

-korekta softu by Rogal 160km/343Nm

gx3tVeA.jpg

Miałem też kiedyś (7dni dokładnie) mała glebę -30mm springi Eibach ale za bardzo byłem przyzwyczajony do komfortowego zawieszenie i pozbyłem sie ich choć auto super na nich wyglądało oto foto:

gx3sOoA.jpg

Plany:

-chromowane obudowy lusterek In Pro

-wypolerowanie relingów

-ori chromowane obwódki szyb

Z racji że jest to auto rodzinne i służy mi codziennie nie interesują mnie takie rzeczy jak ciemne szyby,gleba (miałem i już nie chcę),super głośny sprzęt grajacy.

Opublikowano

Maniusiek28 no i pieknie :th: po wymianie lampek - calkiem inne autko.. Grill tez robi robote.. Ale rzeczywiscie fela nie wyglada na 17.. - Pewnie taki wzor..

Co do lusterek w chromie to bym sie jeszcze zastanowil.. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pewnie taki wzor..

możo to dziwne ale podoba mi się ten wzór....solidne fele, bardzo wytrzymałe...........tak swoją drogą YKK nigdy nie widziałem twojego auta (masz tam wogóle coś :polew: czy tylko udzielasz się tu na forum???....pochwal się !!!)

Opublikowano

Nie chodzilo mi o to czy brzydkie czy ladne.. Tylko o to ze optycznie wygladaja na mniejsze.. :)

Opublikowano

ladny AFN

mody ida w dobrym kierunku

rzeczywiscie wyglada troche jakby to jakis allroad byl hehe ale pozatym cacy ;D

Opublikowano

Piękne lampy i piękne drzewo w środku :> Na te dwa elementy poluję do siebie i jak narazie kicha :( Ładne autko.

Opublikowano

Pięknie zrobiony przód... :thumbup:

Fakt nieco wysoka zawiecha ja bym tu dał 30mm sporo by to poprawiło wygląd.. :naughty:

Opublikowano

Bardzo ladna a4 - zmiany robione gustownie

Opublikowano

bardzo sympatycznie, tylko chromo-ramki by sie przydaly dookola okien, ladnie by sie komponowaly z felunkiem.

Opublikowano

Ja bym jeszcze delikatnie szybki przyciemnił ;)

Opublikowano

hihi :) zapomniałeś sie oponkami pochwalić :naughty: miałem takie same ale sprzedałem komuś z elbląga niedawno :polew: nie kojażysz może kto to mógł być? :> ale oponki bardzo dobre i szczerze polecam :) prędzej Ci auto padnie niż sie zetrą, sam chce wciepywać 18ki no bo ile można na 17 jeździć

a co do samego autka to wywal znaczek eSy z gryla i A4ke oraz TDi z klapy

nie pisze nic o zawiasie bo sam mam serie :rolleyes: jeszcze :evil:

a tak to cud miód :audi:

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

z racji iż sporo zmieniło się w moim aucie postanowiłem odgrzać kotleta

Opublikowano

Moze sciemnic szybki ? I koniecznie gleba :naughty:

Opublikowano

Przemek powiem krótko fura jak marzenie :good: Właśnie takie zmiany mnie interesują :kox: Mody silnika dokładnie takie (powiedz jaki koszt :kox: ) ile Cię kosztował zderzak od Ski kompletny z halo i spryskami? Możesz wysłać na PW info co i jak, bo być może też zainwestuję za jakiś czas :wink4: Ja bym tu jeszcze widział felgi od S4 :slina: I oznaczenie na klapie bagażnika 1,6 LPG Power :polew: Ale by ludziska mieli ździwkę jak ich objeżdżasz :kox: Poza tym jakie osiągi teraz ma autko? Ile do 100 itp.? Jakie spalanie? :wink4: Pięknie, podoba mi się :good: Tylko wnętrze psuje efekt :decayed: , może coś zmienisz? :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Przemek powiem krótko fura jak marzenie :good: Właśnie takie zmiany mnie interesują :kox: Mody silnika dokładnie takie (powiedz jaki koszt :kox: ) ile Cię kosztował zderzak od Ski kompletny z halo i spryskami? Możesz wysłać na PW info co i jak, bo być może też zainwestuję za jakiś czas :wink4: Ja bym tu jeszcze widział felgi od S4 :slina: I oznaczenie na klapie bagażnika 1,6 LPG Power :polew: Ale by ludziska mieli ździwkę jak ich objeżdżasz :kox: Poza tym jakie osiągi teraz ma autko? Ile do 100 itp.? Jakie spalanie? :wink4: Pięknie, podoba mi się :good: Tylko wnętrze psuje efekt :decayed: , może coś zmienisz? :wink4:

publicznie opisze co i jak:

-zderzak s4 300zł+kratki 200zł+halo 200zł=700zł sprysków nie mam to tylko zaślepki

-mody silnika :turbo awx 1000zł+koncówki wtrysków 0,216mm wraz z montażem i regulacją 900zł+FIMIC 700zł+korekcja softu 900zł=3500zł

-wskaźmik doładowania+obudowa+klej=200zł

-lampy zespolone Valeo 600zł+Hid 6000k zł 300=900zł

-alu ringi na zegarki 70zł

-dystanse tylnej osi 15mm 90 zł

-gril od S4 100zł

-białe kierunki+białe żarówki 30zł

-wycięcie kata i wstawienie rurki 150zł

Co daje łaczna kwotę moich modów 5.740zł..... :shocked: jeszcze troszke bym dołorzył i byłoby B6......więcej zmian nie będzie bo nie moge znaleść chromowanych ramek do szyb,a bez nich to polerki relingów i obudów lustarek IN PRO nie będzie....................a żona grozi rozwodem jak coś jeszcze kupię do A4

Spalanie na poziomie 8-8,5 nawet do 9 l/100 miasto.....z klima i moją dość ciężka nogą

5-6/100 trasa

pomiaru do 100 nie robiłem ale wierzcie lub nie zmiana jest odczuwalna.....niestety powoli zaczyna robic się mało,MAŁO i MAŁO.

Opublikowano

hehehe no to ładnie... jeszcze alu z oponami (3000) jeszcze zderzak tył od Ski i może progi, ostateczny koszt koło 10000 :kox: A do tego może foteliki skórzane do wnętrza :kox: Czyli żeby odstawić furkę na błysk trzeba 15 000 :kox::shocked: Mnie najbardziej interesują mody silnika :mysli: A jak jest teraz u Ciebie z kopceniem? :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

a nie jest źle,bąki puszcza ale to każdy diesel...naprawdę trzeba mu wstawić w p...by porządnie zakopcił.

Opublikowano

Grill od S4 za 100 zł :shocked: , kurcze napisz gdzie tak tanio tez kupie .... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Grill od S4 za 100 zł :shocked: , kurcze napisz gdzie tak tanio tez kupie .... :gwizdanie:

no tak tylko zapomniałem wspomnieć że oddałem swój i dopłaciłem 100zł

Opublikowano

Maniusiek28 to i tak bardzo malo.. :naughty: