Nowak_zg Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 ladna seria boczne kierunki do zmiany na biale na pierwszy ogien i sciagniecie tego czegos z wlewu paliwa pozatym 1.8T mozesz ladnie porobic jesli bedziesz chcial ciekawy gril
Tony Opublikowano 27 Października 2007 Opublikowano 27 Października 2007 Szkoda, że nie sedan Ale i tak jest ładna. Grill wolałbym ori po drugim lifcie, kierunki boczne na białe no i ta naklejka z wlewu musi iść do kosza Lampki przednie widzę, że zmieniałeś? Nie wyglądają źle co prawda, ale rozważ ori Valeo po drugim lifcie (jednak te też dają radę) Pozdrawiam.
TTom3k Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 Autko lux bo avant i sreberko ;] Tylko sciagnij to dziadostwo z wlewu paliwa! gleba ok grill mi sie nie podoba i te swiatla tez sa niezbyt
ykk Opublikowano 28 Października 2007 Opublikowano 28 Października 2007 A wlasnie ze fajne sa te lampki.. Czy to xenony z S4..? grill i nalepka nie sa fajne..
rob33 Opublikowano 28 Października 2007 Autor Opublikowano 28 Października 2007 Lampki zwykłe soczewki,nie xenony,narazie przynajmniej
Szuder Opublikowano 1 Listopada 2007 Opublikowano 1 Listopada 2007 ładniutkie... gril i lampki - super naklejka na wlewie paliwa - do kosza felgi bym wymienił na większe... ogólnie bardzo ładnie....
M@rk Opublikowano 11 Listopada 2007 Opublikowano 11 Listopada 2007 Bardzo ładnie sie prezentuje szybki czarne kierunki białe i jak dla mnie to przedni grill do wymiany na ori
ra-v Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Nie przejmuj sie kolegami Zdejmij tylko naklejke z wlewu Szybkie kombiaki to jest to
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 Ogólnie ładny furacz :th: Słuszna wersja nadwozia :th: Jak juz koledzy pisali .. syfiasta ta nakladka na wlew - rodem z kadetów - out kieruneczki na białe fela na większa . wzór tej feli jest paskudny Kolor mi sie nie podoba , ale to Tobie sie musi podobać Grill to taka "siateczka" niby kamei ? - :thumbdown: Grill bez znaczka ujdzie ale w wersji FK
Maniusiek28 Opublikowano 13 Listopada 2007 Opublikowano 13 Listopada 2007 czym obniżałeś auto??? nie wiem czy mi się wydaje ale przód jest chyba sporo niżej od tyłu
rob33 Opublikowano 26 Listopada 2007 Autor Opublikowano 26 Listopada 2007 Przednie zawieszenie podobno Bilstein B6,nie ma naklejki,napewno sportowe i żółte amory,tył sasch niebieskie amory. Naklejki na wlewie dawno już niema.Kupiłem w takim stanie jak widać.Koła wymieniam na większe na wiosnę. Zawieszenie chętnie odsprzedam.
Rekomendowane odpowiedzi