Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Przedni zdarzak z duzym wlotem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie z racji "małych" modyfikacji w mojej motorowni (zwłaszcza wymiany IC) zastanawiam sie nad wymiana przedniego zderzaka. Oryginalny ma tablice dokładnie w miejscu gdzie mocowany jest IC co powoduje ze obieg powietrza jest taki sobie. Z tego co wiem zderzak od S4 jest w zasadzie identyczny zresztą tam nie ma IC wiec to nie załatwi sprawy. Może ktoś wie czy występowały jakieś inne wersje zderzaków, coś jak w B7 z dużym wlotem?

Opublikowano

Gamling

Z tego co wiem zderzak od S4 jest w zasadzie identyczny zresztą tam nie ma IC wiec to nie załatwi sprawy.

Ale za to zderzak od S-ki jest bardziej odsadzony ku przodowi dzięki czemu jest durzo więcej miejsca

Opublikowano

Możesz zrobić tak jak u mnie. Jutro wkleje fotki IC z seryjnym zderzakiem z wycietą środkową częścią.

Opublikowano

Możesz zrobić tak jak u mnie. Jutro wkleje fotki IC z seryjnym zderzakiem z wycietą środkową częścią.

To ja wrzuce dziś :decayed:

img3600hf1.jpg

Opublikowano

prezes do kitu, przecież wiesz że jutro będą niebieskie złączki silikonowe i ładniejsze boczki :P

Jutro kasuje to foto i wkleje nowe :P

Opublikowano

O wlasnie o takim czyms jak na np pierwszym linku myslalem. Raczej nie chce zeby IC wystawal dolem bo srednio to wyglada ;/

Opublikowano

O wlasnie o takim czyms jak na np pierwszym linku myslalem. Raczej nie chce zeby IC wystawal dolem bo srednio to wyglada ;/

czekaj...to jak nie dołem ma wystawać to gdzie ma wystawać?? Górą?? A jak go schowasz za belke to fmic nie bedzie działał właściwie i nie bedzie chłodził...

Opublikowano

No wlasnie nie chce go chowac za belke. Tablice chce przesunac na bok zeby odkryc duzy wlot na srodku.

Opublikowano

Ale przecież w tym miejscu wlasnie idzie belka...Co z tego, że przesuniesz rejestracje na bok jak własnie w tym miejscu po środku tego grila masz belke :mysli:

Coś widze kombinujesz jak koń pod górke :decayed:

Opublikowano

No wlasnie nie chce go chowac za belke. Tablice chce przesunac na bok zeby odkryc duzy wlot na srodku.

Hmmm...
Opublikowano

kolego odgrzałeś rocznego kotleta, w dodatku ten limnk nijak sie ma do tematu

Opublikowano

Oj ma koleżko bo tu jest pokazaze ze przód da sie zrobić tylko niestety bardzo duze koszty tego by wyniosły :D:D

Opublikowano

Oj ma koleżko bo tu jest pokazaze ze przód da sie zrobić tylko niestety bardzo duze koszty tego by wyniosły :D:D

Prosze Cię grzecznie kolego . Gamling poruszał temat w październiku 2007 roku, więc linkiem nic nie pomożesz . A teraz ani tyle , a tylko dlatego , że kolega chciał mieć lepsze chłodzenie ic i szukał rozwiązania , ale nie takiego jak ty zaproponowałeś. I jeszcze mi piszesz , że przód da się przerobić tylko , że wielkie koszty , .. :polew: Tak jak by innych rozwiązań nie było. :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...