adamFox Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2010 1. zmień hasło 2. podaj IP nawet na forum nic w końcu się nie stanie 3. logowałeś się kiedyś przez www do gg ? czy przeglądarka zapamiętała hasło ? Dawaj Ip :kox: 10.3.1.12096 jak to wpisuje w google to mi wyskakuje wersja gg Bo to jest wersja komunikatora :polew: to dlaczego wyskakuje komunikat ze: "jesteś zalogowany na innym komputerze 10.3.1.12096"
bigos_s Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Mi też taki komunikat wyskakuje średnio raz w tygodniu Tobie to wyskakuje ponieważ jeździsz 1,6 :polew:
Narvik Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nowa wersja gg jest niedopracowana jeszcze i dlatego takie problemy. To jest wersja beta.
jasio85 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Od jakiegoś czasu gg ma możliwość multilogowania. U mnie to się pojawia jak mam chwilową przerwę w necie. Zmiana hasła i ZMIANA KOMUNIKATORA NA AQQ- obsługuje gg, a jest od niego o niebo lepszy http://www.aqq.eu/przewodnik/899.html Gwarantuję, że NIE WRÓCICIE do gg
kamilo Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Od jakiegoś czasu gg ma możliwość multilogowania. U mnie to się pojawia jak mam chwilową przerwę w necie. Zmiana hasła i ZMIANA KOMUNIKATORA NA AQQ- obsługuje gg, a jest od niego o niebo lepszy http://www.aqq.eu/przewodnik/899.html Gwarantuję, że NIE WRÓCICIE do gg Tak jest, używam od dawna, polecam
yahoovip Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Komunikaty dotyczące zalogowania się na GG z "innego IP komputera" są w 99% powodem restartu (nagłego) połączenia internetowego. W takiej sytuacji komunikator "działa" na naszym starym IP, po czym za chwilkę wczytuje nasze nowe IP. Dotyczy to użytkowników, którzy posiadają zmienne IP (np tpsa, netia). Podobnie wygląda sytuacja podczas zalogowania się przez WWW w moja generacja (nie pamiętam dokładnie jak to się nazywa ). Kolejnym powodem może być sniffing, czyli ktoś szpieguje naszą sieć. Rozwiązaniem będzie zmiana hasła na porządne, wieloliterowe (małe, duże znaki), zawierające w sobie cyfry i znaki specjalne. Kolejnym powodem może być jakiś spyware. Rozwiązaniem może być przeskanowanie komputera programem ComboFix, antywirusem i np. SpywareDoctor'em. Nie polecam stosowania żadnych Avastów, Pand i innego dziadostwa . Jeśli ktoś chce mieć spokój z wirusami, spyware i innym badziewiem polecam przerzucić się na linuks - przynajmniej nikt nie wykradnie hasła do konta bankowego I na przyszłość proszę dokładniej opisywać problem,. podając wszystkie zebrane informacje, podając rodzaj systemu, wersję programu, zainstalowane antyvirusy, dostawcę netu. itp. itd. Takie informacje znacznie skracają czas podania konkretnego rozwiązania i eliminują gdybanie
Rekomendowane odpowiedzi