Buba Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 no nie gadaj na TDI to w chooj przecie wiem
alvaro Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 PIXI teraz nic tylko czekać na czarny asfalt GRATY !!
alvaro Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 boberek to bym wówczas nie pisał o czarnym asfalcie
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Mam 2.5 V6 TDI Avant Quattro z Października 2004r i silnik BDH. Chcę teraz wrzucić FMIC, DP i wystroić to. Jakiego IC używałeś? Jakie miał wymiary? Co z orurowaniem? Jaka średnica i jak to u Ciebie jest rozwiązane? Szkoda kasy na FMIC i DP w 2.5TDI - masz 2 coolery, ktore spokojnie ogarna soft - a soft bedzie lajtowy, bo wiecej jak 200PS nie przekroczysz. EOT.
PIXI Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 o kurcze Adam ja dopiero zobaczyłem jestem w SZOKU !!!!!!!! :kox: :kox: Gratuluje jak nie wiem co Dzięki Piotrek [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 11:31_________________________________________________ ponad 200 KM Nie masz pojęcia jaki ja jestem zadowolony :kox: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 11:32_________________________________________________ Fiu Fiu super gratki PIXI teraz nic tylko czekać na czarny asfalt GRATY !! Podziękował Panowie [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 11:35_________________________________________________ Mam 2.5 V6 TDI Avant Quattro z Października 2004r i silnik BDH. Chcę teraz wrzucić FMIC, DP i wystroić to. Jakiego IC używałeś? Jakie miał wymiary? Co z orurowaniem? Jaka średnica i jak to u Ciebie jest rozwiązane? Szkoda kasy na FMIC i DP w 2.5TDI - masz 2 coolery, ktore spokojnie ogarna soft - a soft bedzie lajtowy, bo wiecej jak 200PS nie przekroczysz. EOT. Przy okazji i ja czegoś się naucze ..... Fly dzięki
PIXI Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 PIXI teraz Q i będzie Wiem ,wiem masz rację (trakcja w ośce ) ....ale jak wcześniej pisałem (jak kasa będzie to :gwizdanie: ) zrobie wywiad po nowym roku (jakie koszty ) - nie wiem tylko co starej powiem ;(
Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 PIXI teraz Q i będzie Wiem ,wiem masz rację (trakcja w ośce ) ....ale jak wcześniej pisałem (jak kasa będzie to :gwizdanie: ) zrobie wywiad po nowym roku (jakie koszty ) - nie wiem tylko co starej powiem ;( kup je szminkę a sobie Q
Flyer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 PIXI teraz Q i będzie Wiem ,wiem masz rację (trakcja w ośce ) ....ale jak wcześniej pisałem (jak kasa będzie to :gwizdanie: ) zrobie wywiad po nowym roku (jakie koszty ) - nie wiem tylko co starej powiem ;( powiedz, ze to czesci eksploatacyjne... i trzeba wymienic... a ze drogo? No przeciez to Audi, a nie Polonez.
PIXI Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 :polew: Szminka rządzi [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 12:41_________________________________________________Michał ...... nie jest taka głupia jak myślisz
Paweł102 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 A to jeszcze jeździ ten kaszlak ? Nic się nie wysrało po tych kilku dniach jeżdżenia na maksa ? Zapier**la jak ta lala , tylko nie mam gdzie bo wiecznie śnieg napier**la .... :polew: Michał , jest po prostu :kox: Cześć A jak przy tej mocy wytrzymuje sprzęgło, czy posiadasz seryjne? Pozdrawiam
PIXI Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2010 Paweł , mam seryjne sprzęgło z tego co wyczytałem na Forum wystarcza gdzieś na około 420Nm ...... więc jeszcze mam zapas Inną sprawą jest użytkowanie ( jazda ) ................. :gwizdanie: Wcześniej po samym programie 170 KM śmigałem około 1,5 roku i nic się nie działo Z drugiej strony to za wcześnie , aby napisać dokładnie jakie są bolączki itd.
Paweł102 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Paweł , mam seryjne sprzęgło z tego co wyczytałem na Forum wystarcza gdzieś na około 420Nm ...... więc jeszcze mam zapas Inną sprawą jest użytkowanie ( jazda ) ................. :gwizdanie: Wcześniej po samym programie 170 KM śmigałem około 1,5 roku i nic się nie działo Tak pytam, bo zawsze człowieka ciągnie do większej mocy. U siebie mam program zrobiony u Witka na 169 KM i 387Nm i jak jadę z 4ma osobami i dam w podłogę to potrafi złapać poślizg (tak +1000 obrotów). Podejrzewam, że to powoli zbliża się koniec sprzęgła(mam już przejechane niecałe 170tys. km). Ale z tego co piszesz to dobre seryjne sprzęgło daje radę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi