Skocz do zawartości
IGNOROWANY

przestroga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mlodosc, brawura, zycie i smierc.....wszystko ma swoje prawa.....zamieszczajac te zdjecia nie chce nikogo urazic, chce zeby byly przestroga dla kazdego z nas....moze komus uratuja zycie i ocknie sie na czas, zdejmie noge z gazu i zwolni.....kierowca mial 19 lat...zginelo 2 osoby, kolejne dwie sa w stanie ciezkim w szpitalu... wypadek mial miejsce 28.10.2007r nad ranem, goscie weselni wracali do domu.....

dsc6548oz8.th.jpg

dsc6546yd4.th.jpg

dsc6545xc2.th.jpg

dsc6541ei9.th.jpg

dsc6530xq9.th.jpg

dsc6524is5.th.jpg

dsc6520aw5.th.jpg

dsc6502dw4.th.jpg

dsc6494uj3.th.jpg

dsc6490mh7.th.jpg

dsc6488xc1.th.jpg

dsc6485iw9.th.jpg

dsc6484wj4.th.jpg

Opublikowano

oglądałem relacje z tego wypadku w wiadomościach, bodajże w niedziele.(ale już nie pamietam dokładnie) nie ma co komentować zdjęcia mówią wszystko.

Opublikowano

Nie rusza mnie to zbytnio.. :mysli:

Opublikowano

Wsumie to zadna nowosc - takich wypadkow jest codziennie masa .. :( I nic nie pomoga takie zdjecia. Czlowiek dopiero zaczyna myslec po fakcie lub kiedy w wypadku uczestnczy ktos z jego najblizszej rodziny .

Opublikowano

Wsumie to zadna nowosc - takich wypadkow jest codziennie masa .. :( I nic nie pomoga takie zdjecia. Czlowiek dopiero zaczyna myslec po fakcie lub kiedy w wypadku uczestnczy ktos z jego najblizszej rodziny .

dokładnie tak, a jak jest taki wypadek to przejeżdżający kierowcy obok zwalniają (bo muszą stoi misiek lub celem dokładniejszego obejrzenia co sie stało i tu czasem dochodzi do nastepnego-zagapienie się) a potem zaraz za wypadkiem gaz w podłoge wiele razy już widziałem właśnie takie zachowanie.

Opublikowano

zgadza sie. zdjecia nie ruszaja za bardzo, kilka lat temu mialem czolowke z ciezarowka (kierowca ciezarowki wyprzedzal inne auto i poszedl prosto na nas),bylem pasazerem, ja przezylem, moj kumpel co siedzial przede mna nie mial tyle szczescia. kolega umieral a ja trzymalem go za reke i czulem jak gasnie zycie....takie cos rusza....sklania do przemyslen jak siadasz za kolko....

Opublikowano

zgadza sie. zdjecia nie ruszaja za bardzo, kilka lat temu mialem czolowke z ciezarowka (kierowca ciezarowki wyprzedzal inne auto i poszedl prosto na nas),bylem pasazerem, ja przezylem, moj kumpel co siedzial przede mna nie mial tyle szczescia. kolega umieral a ja trzymalem go za reke i czulem jak gasnie zycie....takie cos rusza....sklania do przemyslen jak siadasz za kolko....

No widzsz tak jak myslalem ....wspolczuje ci kolego i rozumiem teras ze chcesz innych przed taka sytuacja ostrzec ale sam wiesz ze zdjecia to zamalo ..

Opublikowano

Pokazywanie takich zdjęć działa na wyobraźnie,ale krótkotrwale,niestety...

Są strony bardziej hardcorowe,jeszcze z ciałami w środku i te naprawdę robią wrażenie.Nie polecam dla ludzi o słabych nerwach :blink:

Opublikowano

no cóż... właściwie trudno to komentować, bo zdjęcia mówią same za siebie - dlatego zamykam :przebiegly:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...