pablo1984 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 A ten świecący znaczek to już zupełna tragedia
Szamek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 a mi jakoś czerwony się nie widzi :gwizdanie: a może czarny? ciekawe jeszcze jakby wyglądał biały?
pablo1984 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 a mi jakoś czerwony się nie widzi :gwizdanie: a może czarny? ciekawe jeszcze jakby wyglądał biały? Ten biały to jest całkiem ciekawa koncepcja :gwizdanie:
MercDG Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Na białym aucie czarny znaczek wygląda miodzio będzie trzeba pomalować
A-rek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 a mi jakoś czerwony się nie widzi :gwizdanie: a może czarny? ciekawe jeszcze jakby wyglądał biały? Ten biały to jest całkiem ciekawa koncepcja :gwizdanie: w kwietniu pokaze fotki jak wyglada bialy znaczek
Szamek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 tak by to mniej wiecej wyglądało ... a nie może ktoś zrobić VT żeby znaczek był biały?
davidoati Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Tak byłem anty nastawiony wszelkim kolorom poza srebrnym, ale musze przyznać że czarny znaczek na białym jest biały też może być ciekawy... ale wszelkie inne kolory zdecydowanie odpadają
pablo1984 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 a mi jakoś czerwony się nie widzi :gwizdanie: a może czarny? ciekawe jeszcze jakby wyglądał biały? Ten biały to jest całkiem ciekawa koncepcja :gwizdanie: w kwietniu pokaze fotki jak wyglada bialy znaczek Może zapoczątkujesz jakąś nową modę
dogasso Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ten filmik z przerobieniem znaczka na czarno to porazka totalna! Jak juz ktos bardzo chce to lepiej tan znaczek przykleic na tasme dwustronna niz na jakis MAGICZNY SUPER GLUE bo jak pozniej znowu sie cos odwidzi i trzeba bedzie sciagac to macie klape do malowania. Moze jakis lakiernik pokusilby sie o zaprawke ale z doswiadczenia wiem (sam mam warsztat) ze predzej pol klapy jest do malowania. Dlatego jak juz cos ze znaczkami kombinowac to z klapy proponuje wyrzucic calkiem a grila wymienic na tego z gruba siatka i znaczkiem (chyba od rs4)!
oktawiusz5 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja mam czarny znaczek na swojej czerwonej strzale;)
pablo1984 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja mam czarny znaczek na swojej czerwonej strzale;) Poprosimy o fotki :gwizdanie:
Szamek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ja mam czarny znaczek na swojej czerwonej strzale;) Poprosimy o fotki :gwizdanie: no pochwal się
paput Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 do czarnego pasuje na biało maznąć, a ten czerwony to wieś normalnie
Remik-A4 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 ja mam czarny znaczek na swojej czerwonej strzale;) tak to zawsze pasuje :>
wild80 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2011 no czarny jest spoko ale nie na moim kolorze audicy,chciałem jakiś kontrast ale o bieli nie pomyślałem może ktoś maźnie w biel znaczek na zdjęciu mojej A4.Foto na stronie drugiej p.s.to wtedy trza by było też z przodu oooo dać w biel.
MercDG Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Jakoś mi się to nie widzi jak by do tego jeszcze biała felga była to wtedy może by coś z tego było, atak to chyba szkoda kombinować
oktawiusz5 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 Zimowe alu pomaluje na czarno by do znaczka pasowały
Rekomendowane odpowiedzi