Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Moja czarnulka - avant sline 18" zapraszam do oceny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dobrze wyposazona szkoda ze Avant tongue4

widze ze nie lubisz avantow :naughty: juz w kolejnym temacie to piszesz :shocked:

co sedan to sedan :decayed:

polać mu :decayed:

Opublikowano
dobrze wyposazona szkoda ze Avant tongue4

widze ze nie lubisz avantow :naughty: juz w kolejnym temacie to piszesz :shocked:

co sedan to sedan :decayed:

a nie lubie trumniakow :decayed: sedan wyglada lepiej a 4/5 aut pokazanych w dziale moja a4 to avant :gwizdanie:

Opublikowano

a nie lubie trumniakow :decayed: sedan wyglada lepiej a 4/5 aut pokazanych w dziale moja a4 to avant :gwizdanie:

bo ciężko też znaleźć sedana w pełnym sline-ie i fajnym wyposażeniu...

Opublikowano
  • Autor

bardzo mi się podoba twoja a4 :good: , jedynie ta listwa chromowana na drzwiach ciut za dużo ale to szczegół; a te listwy s4 :slina: też szukam takich do siebie, gratki

-to jest full pakiet chrom hehe ,na zywo bys zobaczyl to naprawde fajnie wyglada, taki delikatny smaczek :) i rzadko spotykany takze ja z nich jestem dumny nie slabiej niz z listw s4;p

chyba made by allegro ten pakiet :tongue4:

poza tymi listwami naprawdę fajna sztuka :cool1:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 13:46_________________________________________________i wrzuć zdjęcia jak człowiek do wątku a nie linki bo się słabo to ogląda :przebiegly:

ja Ci powiem tak , moze allegro moze ebay nie mam pojecia taka kupilem ,mi sie podoba i wcale mi to nie podlatuje tandeta :) dobrze ze nie usisz nia jezdzic :> zdjecia poprawilem ,mozesz teraz sie zachwycac do woli :tongue4: no moze poza tymi listwami z allegro :>[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 22:12_________________________________________________ a jeszcze co do pakietu chrom z allegro to lusterka wroca orginalne bo z jednego zlazi sreberko :decayed: i musze zobaczyc jak bedzie wygladal w ori...[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 22:15_________________________________________________co do tego podzialu na avanty i sedany to ja osobiscie jeszcze ze 2 lata temu bym w zyciu nie pomyslal ze bede jezdzil kombi :) podobaly mi sie tylko sedany, do kombi trzeba dojrzec :> niczego nie ujmujac sedanom oczywiscie :) relingi,gleba,duze kolo i to jest to jak dla mnie:) nastepne auto tez napewno bedzie avant :)

Opublikowano

bardzo mi się podoba twoja a4 :good: , jedynie ta listwa chromowana na drzwiach ciut za dużo ale to szczegół; a te listwy s4 :slina: też szukam takich do siebie, gratki

-to jest full pakiet chrom hehe ,na zywo bys zobaczyl to naprawde fajnie wyglada, taki delikatny smaczek :) i rzadko spotykany takze ja z nich jestem dumny nie slabiej niz z listw s4;p

chyba made by allegro ten pakiet :tongue4:

poza tymi listwami naprawdę fajna sztuka :cool1:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 13:46_________________________________________________i wrzuć zdjęcia jak człowiek do wątku a nie linki bo się słabo to ogląda :przebiegly:

ja Ci powiem tak , moze allegro moze ebay nie mam pojecia taka kupilem ,mi sie podoba i wcale mi to nie podlatuje tandeta :) dobrze ze nie usisz nia jezdzic :> zdjecia poprawilem ,mozesz teraz sie zachwycac do woli :tongue4: no moze poza tymi listwami z allegro :>[br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 22:12_________________________________________________ a jeszcze co do pakietu chrom z allegro to lusterka wroca orginalne bo z jednego zlazi sreberko :decayed: i musze zobaczyc jak bedzie wygladal w ori...

a oglądałeś jak wyglądają furki z forum w schwarz pakiecie ? może to CIę przekona do ciemnej strony mocy :decayed:

zobacz sobie furkę wrclaguny czy bart-s-a np :wink4:

Opublikowano

bart-s ma schwarz ? :D Pierwsze słyszę :P

Kliknij w fote pod moim postem hehe

Opublikowano
  • Autor

a oglądałeś jak wyglądają furki z forum w schwarz pakiecie ? może to CIę przekona do ciemnej strony mocy :decayed:

zobacz sobie furkę wrclaguny czy bart-s-a np

widzialem :) ale wiesz nie moze byc wszystko na jedno kopyto :> podoba mi sie polaczenie chromu i czarego koloru :good: kazdy ma swoj gust racja? :) lusterka napewno wroca orginalne ale listwa zostanie :tongue4: nie chce ingerowac w jej wizualny stan bo dla mnie poprostu wszystko jest na swoim miejscu, uszanowanie kolego :hi:

Opublikowano

bart-s ma schwarz ? :D Pierwsze słyszę :P

Kliknij w fote pod moim postem hehe

fucktycznie pojeb@#! mi się :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

chcieliscie fotki srodka i sa :)

Opublikowano

Wszystko ładne . tylko te listweki :sick3::thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

ojjj jakby byly ori to by kazdy zakladal a tak to sa zle bo sa z allegro czy tam ujj wie skad:) po mojemu pasuja do relingu i ramek , nie bylo wczesniej wymienionych elementow w odcieniach listwy to faktycznie by nie pasowalo a tak....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Śliczny avant!

Z zewnątrz wg. mnie malina!

Bezawaryjności

Opublikowano

Piękny Avant kolego :good:

Szerokości i drogi bez dziur :)

Opublikowano

Kolejny konkretny avant :good:

Dbaj o niego i bezawaryjności.

Opublikowano

Bardzo ładna, kilka rzeczy bardzo m isię podoba-muszę zmodzić u siebie :evil:, szerokości i przyczepności życzę.

Opublikowano
:good: ALU W DECHĘ !!