Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Moja czarnulka - avant sline 18" zapraszam do oceny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie :hi: chialbym wam sie pochwalic swoja nowa dziewczyna :tongue4: jest to A4 B6 avant z 2001 roku(pierwsza rejestracja to marzec 2002). kupilem ja 4 miesiace temu. przebieg jak najbardizej orginalny - 295tys.oprocz przednigo blotnika cala w orginale, bardzo zadbana sztuka :) od sierpnia auto jest w polsce.wszystko sprawne,autko naprawde swietnie utrzymane :good:

wyglad zewnetrzny tak jak widac na zdjeciach:) nie bede sie rozpisywal , kazdy kto sie zna zobaczy co jest ponizej na zdjeciach :naughty:

wnetrze (ze wzgledu na chwilowy brak zdjec opisze co nieco) :

-grzane tylki

-polskora/alcantara fotele kubelki :tongue4:

-trojramienna kierownica

-tempomat

-2strefowy klimatronic

-navi miedzy zegarami

-niestety tylko 2 el szyby

-naglosnienie bose

-galka od biegow sline podswietlana z gory

-skorzany lewarek i mieszek

-abs , esp

-2x podlokietnik

no i z wazniejszych rzeczy to chyba tyle,wspomne ze ma domykanie szyb z kluczyka,el lusterka grzana przednia szybe , ori zenonek ze spryskiwaczem i auto regulacja ,dodam ze ma doczepiany hak, z tylu roleta i siatka i na zime zalozylem jej orginalne 16" od audi na michelinach dodam zdjecia zimowe razem ze srodkiem :)

prosze o wasze opnie narazie z tych zdjec co mam :wink4:

DSC04354.jpg

DSC04351.jpg

DSC04345.jpg

DSC04346.jpg

DSC04347.jpg

DSC04348.jpg

DSC04349.jpg

DSC04350.jpg

zdjeciaq na zimowym kole no i srodek...

DSC04367.jpg

DSC04375.jpg

DSC04374.jpg

DSC04373.jpg

Opublikowano

Więcej fotek (środka) by się zdało :naughty:

prezentuje się bardzo fajnie :good:

Opublikowano

zacny bolid , dawaj foty ze srodka, bezawaryjnosci

Opublikowano

Zacnie sie prezetuje. Moze dalbys te linki z fotosika inne zeby nie trzeba bylo klikac tylko zaraz jakas miniaturka, albo podglad 500pikseli sie pojawil(-la)- bo te reklamy sa denerwujace.

Opublikowano

Z zewnątrz igła, środek pokaz. Wyposażenie fajne.

Opublikowano

No, no... Ładnie się prezentuje. :good: Daj jakieś fotki środka. :cool1:

Opublikowano

za duzo nie ma co rezac :naughty:

RNS jedynie bym dołozył

Opublikowano

Jakie masz zawieszenie kolego bo tył dość mocno siedzi w porównaniu do przodu. A poza tym auto bardzo ładnie sie prezentuje.

Opublikowano

Co to za chromik na drzwiach??

Opublikowano

bardzo mi się podoba twoja a4 :good: , jedynie ta listwa chromowana na drzwiach ciut za dużo ale to szczegół; a te listwy s4 :slina: też szukam takich do siebie, gratki

Opublikowano
  • Autor

Zacnie sie prezetuje. Moze dalbys te linki z fotosika inne zeby nie trzeba bylo klikac tylko zaraz jakas miniaturka, albo podglad 500pikseli sie pojawil(-la)- bo te reklamy sa denerwujace.

-jak dojde jak to zrobic to napewno to ogarne w wolnej chwili narazie musiscie sie tak mordowac :tongue4:

Z zewnątrz igła, środek pokaz. Wyposażenie fajne.

- dzis bym cyknal ale strasznie sniezy, w dzien u mnie ciezko z wolnym czasem dlatego narazie brak takowych zdjec ale postaram sie poprawic jak najszybciej :)

-

bardzo ladna :good: dobrze ze to jest realny przebieg :good:

a co w planch :decayed:

- no przebieg jak najbardziej realny,jak na 9letnie auto :) szwagier i jego brat maja warsztat i od lat handluja samochodami wiec nie ma opcji zebym sie wsadzil na jakiegos firera :decayed:, w planach mam przyciemnienie przednich szyb tak jak te na tyle, regeneracje felg bo sa troche zmeczone no i chce podniesc moc o pare kucykow i to wszystko, mysle ze jej wiecej nie potrzeba bo ma wszystko ladnie zgrane ,mozna by bylo tylko cos zepsuc zbednymi dodatkami :)

Jakie masz zawieszenie kolego bo tył dość mocno siedzi w porównaniu do przodu. A poza tym auto bardzo ładnie sie prezentuje.

- no tak siedzi ale Ci powiem ze mi to nie przeszkadza :) nie wiem dokladnie co to sa za zawiasy bo tak przyszla z niemiec, mam od nich pudelko ale nie widzialem na nim zadnego napisu ktory by sprawil zebym sie podjaral;p rozumiesz? :decayed: przedni zderzak ma dluzszy wiec jak jest ciut wyzej to dobrze bo tak bym teraz na zimowkach odgarnial wicej sniegu niz plugi sniezne :>

-chromik na drzwiach to poprostu taki model listwy s-line mi sie podoba, kazdy tam ma swoj gust, jednego kluje w okok a drugiemu sie podoba i tyle :tongue4:

bardzo mi się podoba twoja a4 :good: , jedynie ta listwa chromowana na drzwiach ciut za dużo ale to szczegół; a te listwy s4 :slina: też szukam takich do siebie, gratki

-to jest full pakiet chrom hehe ,na zywo bys zobaczyl to naprawde fajnie wyglada, taki delikatny smaczek :) i rzadko spotykany takze ja z nich jestem dumny nie slabiej niz z listw s4;p

Opublikowano

-to jest full pakiet chrom hehe ,na zywo bys zobaczyl to naprawde fajnie wyglada, taki delikatny smaczek :) i rzadko spotykany takze ja z nich jestem dumny nie slabiej niz z listw s4;p

chyba made by allegro ten pakiet :tongue4:

poza tymi listwami naprawdę fajna sztuka :cool1:[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 13:46_________________________________________________i wrzuć zdjęcia jak człowiek do wątku a nie linki bo się słabo to ogląda :przebiegly:

Opublikowano

Autko się pięknie prezentuję :good:, tylko gdzie się podział znaczek s-line z prawych drzwi ???

Opublikowano

Eeee taka sobie :cool1: tak serio to bardzo ładna :good: jaki rozmiar felg masz ?[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 16:41_________________________________________________Dobra już widzę że 18"

Opublikowano

fajna :kox: dobrze wyposazona szkoda ze Avant :tongue4: tak jak chlopaki ogarnij temat zdjec i poka srodek bo z opisu wyglada ze masz fotele jak ja :good:

Opublikowano

Respect :notworthy: Tylko avant i tyko czarny w chromach(tak jak moja lalunia) :>

Opublikowano

prezentuje się bardzo ładnie

:good::good::good:

Opublikowano
dobrze wyposazona szkoda ze Avant tongue4

widze ze nie lubisz avantow :naughty: juz w kolejnym temacie to piszesz :shocked:

co sedan to sedan :decayed: