Opublikowano 19 Grudnia 201015 l Witam, czy ktoś wie dlaczego servis audi nie chce podac historii samochodu? chciałem się dowiedziec czy czy mam faktyczny przebieg co związane jest z wymianą rozrządu i paroma innymi sprawami. to nie kosztuje 100 zł, i nie wiem czy mam już teraz szukac funduszy czy mogę się wstrzymac gdyż z książki serwisowej wynika że wymiana za 35000km.
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l ja byłem w VW i mi powiedzieli może popytaj gdzie indziej Szkoda, VW , Siet może tam będą skorzy do rozmów. W Gdyni jest chyba jeszcze coś prócz [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 01:27_________________________________________________... pamiętam jak kiedyś dzwoniłem do serwisu Audi i tam też gość mi powiedział że to jest tylko do ich wiadomości a nie mojej. Ale za to w VW byli bardziej uprzejmi ...
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l ja byłem w audi w opolu kolega tam robi sprawdzałem historie auta i nie było problemu
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l ja byłem w audi w opolu kolega tam robi sprawdzałem historie auta i nie było problemu ...spróbuj jechać tam gdzie nie masz żadnego kolegi :gwizdanie:...
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l ja byłem w audi w opolu kolega tam robi sprawdzałem historie auta i nie było problemu ...spróbuj jechać tam gdzie nie masz żadnego kolegi :gwizdanie:... Jakiś nabijacz postów, w dodatku analfabeta
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l ja byłem w audi w opolu kolega tam robi sprawdzałem historie auta i nie było problemu ...spróbuj jechać tam gdzie nie masz żadnego kolegi :gwizdanie:... Jakiś nabijacz postów, w dodatku analfabeta Do kogo pijesz?
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l ja byłem w audi w opolu kolega tam robi sprawdzałem historie auta i nie było problemu ...spróbuj jechać tam gdzie nie masz żadnego kolegi :gwizdanie:... Jakiś nabijacz postów, w dodatku analfabeta Do kogo pijesz? A jesteś nabijaczem postów i analfabetą? Nie Źle zacytowałem, mój błąd.
Opublikowano 20 Grudnia 201015 l Wiem,ze sa problemy jesli chodzi o wydruk,ale slownie powinni Cie doinformowac .
Opublikowano 22 Grudnia 201015 l Autor dzięki za odpowiedzi, dzwoniłem do servisu i centrali servisu audi polska i tam też kobieta potwierdziła że nie podają już takich info. ( zalecenia producenta). w servisie vw też potwierdzili że nie mogą już udzielic info. Muszę podjechac osobiście i potwierdzic że nie uzyskam info, dzięki
Opublikowano 22 Grudnia 201015 l W Lublinie salon audi vw , też chcą 100zł. Za sprawdzenie historii auta o ile taka była , jeśli nie było to się nic nie płaci ale jeśli chociaż było coś na początku a raczej było więc 100 poleci pytałem osobiście ok miesiąc temu
Opublikowano 22 Grudnia 201015 l Widzę że co serwis to inne podejście Osobiście jakbym miał upatrzone autko i po wstępnych oględzinach było by ok to zamiast dawać 100zł za samą historię to już dołożył bym te 200zł i by mi caluśkie autko przeczesali łącznie z historią...ale to tylko moje zdanie :gwizdanie: P.S. sorry za OT
Opublikowano 23 Grudnia 201015 l To widze, że w Bydgoszczy panowie z serwisu są naprawde mili , nie dość że podali mi historie autka to jeszcze podłączyli kompa za free
Opublikowano 24 Grudnia 201015 l To widze, że w Bydgoszczy panowie z serwisu są naprawde mili , nie dość że podali mi historie autka to jeszcze podłączyli kompa za free Jakbyś była facetem to na bank nic by Ci nie podali i jeszcze skasowali za podpięcie kompa
Opublikowano 24 Grudnia 201015 l Brat zadzwonił do serwisu VW i kobietka powiedziała, że takich informacji nie udzielają, ale jak poda VIN i przebieg to sprawdzi nie oficjalnie czy w miarę autentyczny. Zadzwonił potem do Audi o moją aczwórkę, a tam gościu powiedział, że główny importer zabronił podawać takich danych. Zadzwonił znowu do VW i kobietka sprawdziła przebieg audziany i powiedziała, że jak przyjedzie osobiście z dowodami osobistymi i rejestracyjnymi, to poda historię aut. Okazało się, że nie dość że sprawdziła, to i zrobiła wydruki. Oczywiście wszystko gratis. Wynika z tego, że jak się trafi na życzliwą osobę, to się wszystko załatwi. A z wydruków dowiedziałem się ciekawych rzeczy: - przebieg na autentyczny, na tą chwilę 138 000 km; - serwisowany do momentu sprzedaży przez Belga; - w serwisie wymieniano nawet opony i wycieraczki; - przy stanie 112 000 km w sześcioletnim aucie wymieniono kompresor i wykonano przegląd układu klimatyzacji na koszt serwisu.
Opublikowano 24 Grudnia 201015 l To widze, że w Bydgoszczy panowie z serwisu są naprawde mili , nie dość że podali mi historie autka to jeszcze podłączyli kompa za free Jakbyś była facetem to na bank nic by Ci nie podali i jeszcze skasowali za podpięcie kompa Czyli po jakąkolwiek historię to wysyłać żonę.
Opublikowano 24 Grudnia 201015 l To widze, że w Bydgoszczy panowie z serwisu są naprawde mili , nie dość że podali mi historie autka to jeszcze podłączyli kompa za free Jakbyś była facetem to na bank nic by Ci nie podali i jeszcze skasowali za podpięcie kompa Czyli po jakąkolwiek historię to wysyłać żonę. Może i tak, albo poprostu trafiłam na ich "dobry dzień", bo w końcu mechanicy lubią naciągąć finansowo płeć żeńską.
Opublikowano 24 Grudnia 201015 l niekoniecznie, bo ja też sprawdzałem historię w Bydgoszczy i bez problemu mi ją podali..
Opublikowano 25 Grudnia 201015 l niekoniecznie, bo ja też sprawdzałem historię w Bydgoszczy i bez problemu mi ją podali.. a gdzie dokładnie w Bydzi sprawdzałeś (chyba się też myknę)