szczuraz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 jak chcesz to wysle Ci sterownik i spróbujesz u siebie Nie dziękuję . Elektroniki nie pożyczam. Gdyby coś uległo uszkodzeniu w transporcie albo u mnie w aucie to mógłby być kwas a tego wolę uniknąć . Co innego gdybyś mieszkał gdzieś obok a przekładka odbyła by się w Twojej obecności . Jeszcze raz dzięki za zainteresowanie . Logi zapłonów, AFR trzeba zmierzyć, sprawdzić czy nie ma przeładowań i jak zachowuje się doładowanie I w przypadku silnika AEB to nie sprawdzi AFR, bo nie sprawdzi doładowania, a na drodze to kierowca może i spalania stukowego nie słyszeć, jak by gnał z dużą prędkością. Co do tych magicznych 193KM na starym sterowniku, to jest u nas na spotach Śląskich ktoś komu compsport zrobił 201KM na starym sterowniku, ewenement na większą skalę A ma tylko wyciętego kata, poza tym seria jest jest Kto to taki ? Colo ?
Pucek Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Egon bez większego IC wyszło mu 201 z czymś tam mi z większym IC tylko 198 aaa Colo ma ponad 350 kuca :>
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 tylko ze auto CoLa pod maska ma wielka loche na twinscrollu
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 tylko ze auto CoLa pod maska ma wielka loche na twinscrollu o to nikt nie pytał
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 :> owszem, ale ta moc z czegos sie wziela
Buba Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 :> owszem, ale ta moc z czegos sie wziela a mi mówił ze ma trzy myszy w bagażniku które ciągle biegną... kłamał?
gregory Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 :> owszem, ale ta moc z czegos sie wziela a mi mówił ze ma trzy myszy w bagażniku które ciągle biegną... kłamał? Mnie gadał że mu coś piszczy czasami, coś w tym jest
szogun0 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 własnie wróciłem od goscia który próbował zgrac mi program niestety nie udało sie, twierdzi ze sa jakies zabezpieczenia a do tego potrzebuje dodatkowego sprzetu którym na te chwile nie dysponuje A jaki problem ze zgraniem. Rozebrać, wylutować, odczytać, wlutować. Chyba że jest jakaś podstawka kodująca.
Dev Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 podstawka wlasnie jest wlutowana, wyciagnal kosc i zgral pamiec, ale cos bylo z tym nie halo bo gadal mi o jakiś sumach kontrolnych i o braku sprzetu do tego. Przyznam Ci sie ze nie siedzialem przy nim jak to robil bo akurat na rolkach byla A6 2.7TQ i tym bylem bardziej zainteresowany. Moźe gosc byl do tego za cienki i sciemnial, tego nie wiem. W kazdym razie nie zalatwil mi sprawy.
201ty Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 @devastation Możesz zrobić zdjęcie tego sterownika. Tak abym mógł odczytać symbol eepromu? Czy ta podstawka zawiera jakąś elektronikę? Mogę spróbować zająć się tematem skopiowania wsadu.
Dev Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 mogę, ale dopiero w następną sobotę, auto jest teraz w DE
pitman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Ja też mam u siebie fabryczny soft ABT 180KM 311NM
Rekomendowane odpowiedzi