kokonov Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam. Mój problem pojawił się wczoraj, a mianowicie drzwi kierowcy nie otwierają się od zewnątrz. muszę je otwierać od pasażera albo z tylnego fotela. zauważyłem ze kiedy przepcham zapadkę w zamku do pozycji jakby drzwi były zamknięte to klamka wewnętrzna je odblokuje a zewnętrzna już nie
.Pablo. Opublikowano 26 Grudnia 2010 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Na 90 % spadło cięgno z klamki trzeba zdjąć boczek drzwi i zobaczyć
chriss Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 W tamtą zimę miałem podobna sytuacje tylko z klamką od strony pasażera wysusz klamkę wstawiając auto do ciepłego garażu albo na ogrzewany parking
pawlik1325 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ja też tak raz miałerm i okazałosie że poprostu zamarzło mi tam ale odmrażacz zaradził ten problem ale moze tezbyc jak kolega.Pablo. pisze
Szamek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 odmrozić gdzieś auto, nasmarować i powinno chulać
Rekomendowane odpowiedzi