Rafaell Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Oto moja Audiczka A4 1.9TDI 90ps z 1998r, jak narazie pełna seria wyposarzenie jak na ten rocznik jest ubogie bo nie ma klimatronika i komputera, ale za to są 4poduszki, abs,el.szyby szyberdach i lusterka, wspomaganie i centralny zamek. Z histori to tylko to że została niedawno sprowadzona z Belgi, miała przerysowane tylne prawe drzwi i pekniętą obudowę lusterka prawego, przebieg to 148tys km ale nie mam książki serwisowej i nie jestem do końca pewny tego przebiegu.
Smoczyca Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Ładna niunia. Podoba mi sie ten kolorek : )
ykk Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 Fajne blachy.. SCZEV.. Ladna seria.. :th:
Szuder Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 ładna seria... planujesz jakieś zmiany???
Gość emka11 Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 :th:ładna a jaki ma środek - może jakieś fotki
mcm Opublikowano 5 Listopada 2007 Opublikowano 5 Listopada 2007 moja też była taka na początku. Dołożysz ładne felgi troche chromu (bez przesady) ksenony lub soczewki jakiś audio i można furką jeździć :-))
Rafaell Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Opublikowano 5 Listopada 2007 na wiosne planuje założyć jakieś ładne fele, raczej 16-stki, może zawias pójdzie lekko w dół i wszystkie szyby zostaną ściemnione ale nie do przesady
Nowak_zg Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 pokaz wnetrze i opisz ja cos bardziej co zamiarzasz / jaki wypas / historia chetnie poczytam(y) narazie ladna seria
mega13 Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Bardzo ładna, myślę że po zimie na dobry początek jakieś felgi, a później to jakoś poleci...
Tony Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 wnętrze tak wygląda, nie zamierzam go w żaden sposób zmieniać A na listwy nie chciałbyś się wymienić Ja przyjmę drewienko, a dam ci "carbon"
Rafaell Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Opublikowano 6 Listopada 2007 wnętrze tak wygląda, nie zamierzam go w żaden sposób zmieniać A na listwy nie chciałbyś się wymienić Ja przyjmę drewienko, a dam ci "carbon" Nie da rady Drewienko jest super
bart_ Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 wnętrze tak wygląda, nie zamierzam go w żaden sposób zmieniac Troche rażą mnie ten gumowe dywaniki, wyglada nie elegancko, tez mialem podobne i wyladowaly w koszu ;-) Po za tym autko super, ladnie zadbane, fajny kolor i tak jak poprzednicy napisali pomysl nad jakas fajna felga!
cukierek Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Bardzo ładna niedługo jak pstryknę jakies foto to pochwalę się swoją
Rafaell Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Opublikowano 6 Listopada 2007 te dywaniki to tylko teraz zapodałem bo ciągle pada i lepiej błoto z nich wyrzucać, a co do felg to badą ale dopiero na wiosnę
Johnyjurek Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Ogólnie ładna seria zmien radio w aucie ;] i jakies felgi ladne
slepy Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 ładna seria jakaś fajna felga po zimie i będzie ok, no i kolorek nieziemski moze jeszcze tylko trochę chromu z zewnątrz, ale bez przesady , i bedzie super
Gość osetti Opublikowano 27 Listopada 2007 Opublikowano 27 Listopada 2007 Witam kolegę!!! Ładna Niunia i przezajeb.... kolorek .... mam taki sam pozdro i do zobaczenia na spotach
Nemek20 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Fajna furka tylko czegos jej brakuje moim zdaniem na wiosne koniecznie jakies fajniejszy felunek i swiatełka by sie przydały jakie lepsze (soczeweczka) :th:
Rekomendowane odpowiedzi