grand10 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Gdzie się znajduje ten głupi termostat z boku silnika zaraz za alternatorem taka jakby kulka plastikowa i łączy się z wężem do chłodnicy i dlaczego niektórzy ściągają od spodu osłonę???
Musashi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 termostat nie jest glupi, rowniez nie jest madry znajduje sie wlasnie w kulistym kroccu oslone sie sciaga zeby plyn sobie swobodnie sciekl a nie zalegal na oslonie
grand10 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Czyli ten termostat można wyciągnąć od góry??
tomek533 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Czyli ten termostat można wyciągnąć od góry?? Można go wyciągnąć od góry. Jest przy tym trochę gimnastyki ale da radę. :> Mi się udało. Ale osłonę też można ściągnąć żeby płyn ściekał lub żeby go łatwiej złapać. Przy odkręcaniu należy uważać żeby nie dotknąć śruby od alternatora, czyli najlepiej jest odkręcić przewód od alternatora i go zaizolować.
Musashi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie ma zadnej gimnastyki.tylko trzeba odkrecac gdy plyn nie jest juz goracy.
tomek533 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie ma zadnej gimnastyki.tylko trzeba odkrecac gdy plyn nie jest juz goracy. U mnie trochę było. Przynajmniej jak ktoś ma duże ręce. Wymieniałem z kolegą i jemu było ciężko, ja mam mniejsze i było łatwiejsze dojście. Ale w 1,8 T i tak jest dużo gorzej.
MarcinRoz Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 termostat nie jest glupi, rowniez nie jest madry to było dobre
Rekomendowane odpowiedzi