Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PS3 vs XBOX360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o tyle gry na PS3 wykorzystują jej możliwość w 40%

Wybacz, ale kto Ci takich glupot naopowiadal? :D

Troszke przesadził , moim zdaniem już MGS4 wykorzystuje bardzo duzo z potencjału PS3

Opublikowano

No, ale co prawdo to prawda. Chociaż daleki jestem od dyskusji na temat "mozliwości obu konsol i tym jak jaka gra wygląda tutaj i tu".. :) Tym bardziej, że gry wyglądaja praktycznie tak samo. Ale swoje zdanie mam.

No spoko, konsola jak konsola.. :)

Tylko nie ma kabla HDMI w zestawie, więc będziesz musiał dokupić.

HDMI - póki co i tak nie mam gdzie tego wpiąć

Jeśli masz w miarę nowy i fajny monitor, to możesz podpiąć sobie pod niego konsolę.

Sprawdź tylko czy masz wejście DVI-D to jest wejście cyfrowe tak samo jak HDMI przez co możesz użyć odpowiedniego kabla i zadziała.

7463546.jpg

Jak podłączysz konsolę i zobaczysz, że nie masz dźwięku to daj mi znać :polew: Powiem Ci co zrobić, żeby podpiąć zwykłe głośniki, oczywiście o ile nie masz głośników z wyjściem optycznym (takie obsługuje konsola + dźwięk w pełni przestrzenny :naughty: )

I o ile nie podpinasz konsoli poprzez HDMI do telewizora lub innego urządzenia z wbudowanymi już głośnikami. Bo wtedy dźwięk będzie normalnie..

Opublikowano

Jak podłączysz konsolę i zobaczysz, że nie masz dźwięku to daj mi znać :polew: Powiem Ci co zrobić, żeby podpiąć zwykłe głośniki, oczywiście o ile nie masz głośników z wyjściem optycznym (takie obsługuje konsola + dźwięk w pełni przestrzenny :naughty: )

I o ile nie podpinasz konsoli poprzez HDMI do telewizora lub innego urządzenia z wbudowanymi już głośnikami. Bo wtedy dźwięk będzie normalnie..

Te, kolo - do monitora to się komputer podpina, konsola idzie do tv zapewne przez ojro póki co

Lepiej mi podpowiedz co Sobie jeszcze dokópić do tej konsolki z opcji nr 2 na dzień dobry :)

Opublikowano

No, ale co prawdo to prawda. Chociaż daleki jestem od dyskusji na temat "mozliwości obu konsol i tym jak jaka gra wygląda tutaj i tu".. :) Tym bardziej, że gry wyglądaja praktycznie tak samo. Ale swoje zdanie mam.

No spoko, konsola jak konsola.. :)

Tylko nie ma kabla HDMI w zestawie, więc będziesz musiał dokupić.

HDMI - póki co i tak nie mam gdzie tego wpiąć

Jeśli masz w miarę nowy i fajny monitor, to możesz podpiąć sobie pod niego konsolę.

Sprawdź tylko czy masz wejście DVI-D to jest wejście cyfrowe tak samo jak HDMI przez co możesz użyć odpowiedniego kabla i zadziała.

7463546.jpg

ja mam tak podpieta konsole i obraz jest bardzo dobry

Opublikowano

ja mam tak podpieta konsole i obraz jest bardzo dobry

Bo to jest bardzo dobre złącze :wink4:

Opublikowano

Te, kolo - do monitora to się komputer podpina, konsola idzie do tv zapewne przez ojro póki co

Lepiej mi podpowiedz co Sobie jeszcze dokópić do tej konsolki z opcji nr 2 na dzień dobry :)

Słuchaj starszych !

- Pytasz młodzieńcze co dokupić do konsoli..

Jest tam kabel HDMI (regularny) więc jak nie masz takiego wyjścia w TV to musisz kupić kabel HDMI z końcówką taka jaka będzie Ci pasować.

Jak podpinasz pod telewizor to głośniki masz, jak pod mionitor to trzeba zrobic myk z przejściówkami do głośników z wyjściem "mini jack".

No i już... wszystko masz..

Ps. Jaki TV ?

Opublikowano

Ps. Jaki TV ?

Póki co CRT zwykły czyli wpinam się przez euro złącze. Masm niby jeszcze wejście RGB, ale nie wiem czy z konsoli da się to jakoś wpiąć. Z dżwiękiem jakby co to Sobie poradzę :tongue4:

Opublikowano

co do konsoli ? Bravia full hd :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Ps. Jaki TV ?

Póki co CRT zwykły czyli wpinam się przez euro złącze. Masm niby jeszcze wejście RGB, ale nie wiem czy z konsoli da się to jakoś wpiąć. Z dżwiękiem jakby co to Sobie poradzę :tongue4:

o jezu, jakos obrazu bedzie straszna :decayed:

ja mialem przez jakis czas obraz po euro

jak przepialem na hdmi --> DVI to spadly mi kapcie

Opublikowano

jarko, to juz lepszy monitor od kompa [lcd] niz tv crt...

Opublikowano

dla mnie zdecydowanie Xbox ...wiecej nowosci no i Microsoft nie pozowli jej tak umrzec ..wiec bedzie wspierany z kazdej strony..

a PSX3 ostatnio podupada wg. mnie i mniej gier sie pokazuje na PSX3...

ja wole XBOX i np. Dragon Balla jakiegos :D

Opublikowano

dla mnie zdecydowanie Xbox ...wiecej nowosci no i Microsoft nie pozowli jej tak umrzec ..wiec bedzie wspierany z kazdej strony..

a PSX3 ostatnio podupada wg. mnie i mniej gier sie pokazuje na PSX3...

ja wole XBOX i np. Dragon Balla jakiegos :D

:evil:

Zapytam, może zostsał jakiś monitor to bym Ci go sprzedał za grosze jakieś.. (22" ok. 350zł)

Ale 10% szans, bo tylko 100sztuk mieliśmy..

Opublikowano

Ja Was rozumiem że crt przez euro to lipa...

Tyle że to kwestia tygodnia, max. dwóch i będzie plazma lub lcd :gwizdanie:

Opublikowano

Jarko wielka plazma plus dobry sprzet muzyczny (tak zeby kanapa się trzesła podczas uderzenia autem) PS3 i doznania gwarantowane :evil:

Jak mialem podpiete przez euro złącze PS3 do CRT to tragedia była ....

Opublikowano

TX-P46G10.jpg

http://www.panasonic.com.pl/oferta.php?prod=4338

bedzie :?: bo do takiego sie przymierzam...

do dźwięku już coś jest :gwizdanie:

Opublikowano

bedzie bedzie

juz sie cienkich TV LCD nie robi, za duza konkurencja

chociaz ja bym bral samsunga albo LG

Opublikowano

http://www.panasonic.com.pl/oferta.php?prod=4338

bedzie :?: bo do takiego sie przymierzam...

do dźwięku już coś jest :gwizdanie:

Nie ma masażera stóp :thumbdown: :thumbdown: Lipa :sick3:

Opublikowano

Nie wspomnieliście o jednej moim zdaniem wielkiej zalecie PS3 :decayed: możliwości podłączenia Logitecha G25. PS3+Logitech G25 plus F1 Chalange lub GT5 Prologue lub Dirt = super zabawa czego na Xboxa juz niedoświadczycie jest niby jakas kierownica Porsche ale to raczej nie to samo

Opublikowano

drogi bracie picie :wink4:

otoz PS3+Logitech G25 plus F1 Chalange lub GT5 Prologue lub Dirt

jest malym miki, przy kierownicy MS (oczywiscie gorszej od G25) + forza2 (niedlugo wychodzi forza3)

GT przegrywa z kretesem w konfrontacji z forza (ktora jest tylko na xboxa)