Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PS3 vs XBOX360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drogi bracie picie :wink4:

otoz PS3+Logitech G25 plus F1 Chalange lub GT5 Prologue lub Dirt

jest malym miki, przy kierownicy MS (oczywiscie gorszej od G25) + forza2 (niedlugo wychodzi forza3)

GT przegrywa z kretesem w konfrontacji z forza (ktora jest tylko na xboxa)

Forza 2 to dobra gra zgadzam się ale kierownica MS heh wielką porażką

P.S. ta kiera miała byc konkurentem Logiego ale niestety się nieudało http://www.trendygadget.com/2008/11/02/porsche-xbox-360-steering-wheel-limited-edition/

Opublikowano

nie jest wielka porazka :wink4:

pewno za jakis czas zrobia cos lepszego, wtedy napewno kupie :good:

Opublikowano

Powiem tak...

Tylko do tego nadaje sie PS3 :polew:

1601_PS3_Grill_is_Real.jpg

Opublikowano

:naughty:

46ed6744gra_pis.jpg

Opublikowano

Powiem tak...

1601_PS3_Grill_is_Real.jpg

Powiem tak..

3-red-lights.jpg

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

co do kierownic to prawda. MS dał d*py w tym temacie.

Opublikowano

ja tam kupie sobie x-a przerobionego za 700 pln, stargam 50 gier i do tego odtwarzacz bluray stacjonarny za 600 i będę bardziej zadowolony niż ps3+bluray+1gra

mam teraz x1 na xbmc i wsadzony do niego 500gb zawalony grami i pomykam sobie w forze i pgr2, DOA3 albo X-MEN2 z moim synalkiem :) niekiedy zastanawiamy się 5 minut którą gre wybrać do grania, a tak musiałbym grać w jedną czy dwie bo przecież nie kupie 10 po 200pln bo to chore lekko. nawet jakbym zarabiał 20kpln na miesiąc to i tak byłoby to dla mnie zboczeniem wydać 1000pln na 5 gier, a wiadomo że choćby nie wiem jaka gra była miodna nie da się w nią grać przez miesiąc non stop i w nic innego

Opublikowano

Ja nie popieram piracenia w grach... jakby kazdy piracil, to nie byloby gier, bo skad wziac kase na ich produkcje? :gwizdanie:

Poza tym kupujesz gre > przechodzisz > wymieniasz za 30PLN na inna. Mysle, ze kazdego stac na 30PLN za wymiane gry.

Opublikowano

"ja tam kupie sobie x-a przerobionego za 700 pln, stargam 50 gier i do tego odtwarzacz bluray stacjonarny za 600 i będę bardziej zadowolony niż ps3+bluray+1gra"

brawo

a ja jutro pierdolne komus RSa, okradne bank i porwe samolot i uciekne na Kajmany

bede bardziej zadowolony niz ze swojego 1.8T, swojej pensji i brudnej warszawy :good:

Opublikowano

jak tam chcecie, tylko chciałbym widzieć co tam macie w domach na kompach, bo tu porządnisie i w ogóle nie pogadasz

Opublikowano

jak tam chcecie, tylko chciałbym widzieć co tam macie w domach na kompach, bo tu porządnisie i w ogóle nie pogadasz

ze mna nie pogadasz

juz sie wypowiadalem

zadnego piractwa, ZERO, bo to zwykla KRADZIEZ

nie stac Cie na gry? kupuj jedna na 2 miesiace, ale nie kradnij

Opublikowano

:good:

Opublikowano

ze mna nie pogadasz

juz sie wypowiadalem

kolego... popieram Cię w całości... ale zawsze jest jakieś ale...

zwykła jak to określiłeś KRADZIEZ to są nasze pensje (renty,emerytury,zapomogi itp) - nie trzeba porównywać z zachodem żeby wiedzieć na co stać dzieciaki tam a u nas...

dlatego JESTEM ZŁODZIEJEM!!! bo takie są nasze realia... i chyba niewielu na tym forum może śmiało napisać że nie ciągnie seriali, mp3, filmów czy gier z neta.

temat rzeka więc nie będę brał w nim udziału

przepraszam za OT...

PS: GTA4 kosztuje na XBOXa ok. 250zł... a zasiłek rodzinny ile teraz? nawet nie wiem bo podobno za bogaty jestem :polew:

Opublikowano

ze mna nie pogadasz

juz sie wypowiadalem

spox, + dla ciebie i respekcik

rozumiem że żadnego divxa w życiu nie obejrzałeś no i pioseneczki mp3 też nigdy nie miałeś

w zasadzie nie ma sensu się sprzeczać na ten temat bo dyskusji na necie jest pewnie więcej niż wszystkich aukcji na allegro, ale ogólnie wszystko się sprowadza do tego że zarabiamy w polsce nieproporcjonalnie do cen takich gadżetów, jakbym mógł kupić gry po 70 nowości a po 30 używki na ps3 to bym pewnie kupił ją od strzała i nie marudził, ale jak mam dać 4x tyle za grę to sorry jest jeszcze tyle innych rozrywek które też chciałbym zobaczyć w tym krótkim życiu że hoho, a te wszystkie molochy korporacyjne jakby trochę spuściły z tonu to może by się rynek trochę zmienił

na pewno nie czuję się z tym dobrze ale jest to dla mnie zło akceptowalne

może dla tego że bezpośrednio nie czynie nikomu niczego złego

Opublikowano

jasne ze temat rzeka:)

divxa w zyciu nie obejrzalem, bo jak pierwszy raz kiedys tam odpalilem tego typu plik i zobaczylem jak wyglada film to malo sie nie poplakalem

szacunek dla tych, ktorym nie przeszkadzaja piksele wielkosci cegiel no i kondolencje dla tych, ktorzy przy produkcji filmu przez godzine siedzieli w studiu nad jednym malym efektem dzwiekowym, ktorego oczywiscie nie slychac w rzeczonym dvixie

mp3, owszem, czasem pozyczam, ale tylko po to zeby upewnic sie ze plyta warta jest kupna - jak w przebierlani, pasuje - biore, nie - za chwilke odkladam

i owszem, zgadzam sie jak najbardziej, ze w Polsce zarabiamy nieproporcjonalnie, co moim zdaniem nie upowaznia mnie (ja pisze tylko za siebie),

zebym to wykorzystywal

mnie tez nie stac na szalenstwa, wiec jak pisalem wczesniej, kupuje 1 gre na 2-3 miesiace

dobra

koniec tematu bo nie o tym, nie o tym :wink4:

Opublikowano

To nie temat o piractwie etc. - prosze o nie kontynuowanie watku.

Opublikowano

ee ja tam lubię polemizować na takie tematy dopóki rozmowa ciągnie się na odpowiednim poziomie,

ogólnie ciekawe czasy były jak komputery wchodziły do domów np w wieku 5-6 lat byłem szczęśliwym posiadaczem Atari 800XL i nagrywałem z tatą gry na magnetofon emitowane przez polskie radio :)

nie mowie już o tym że nawet jakbyś chciał kupić jakiś oryginał wtedy to nie było gdzie bo przedstawicieli zero

teraz też jest tak z niektórymi mangami, serialami, piosenkami/utworami, niekiedy nie masz możliwości nawet kupić czegoś bo sklepy zagraniczne które to mają nie przyjmują płatności z Polski :wallbash:

ja myślę że gry powinny być robione na zasadzie : gra singleplayer 70 pln max + gra online 70 pln

jak chcesz grać sam to płacisz mniej, ale dalej masz wspaniałą pełną grę, jak chcesz grać z innymi, używać serwerów gier, to musisz dopłacić i tyle

ps. ok zielony, to mój ostatni post na temat piractwa,

Opublikowano

No i dyskusja trochę zeszła na inny tor. Stoję właśnie przed wyborem zakupu konsoli i chciałbym nieco inaczej zadać pytanie odnośnie obu konsoli. Porównywanie, która lepsza to trochę kiepski pomysł bo to dwie różne ligi. Przy zakupie chciałbym się kierować wykorzystaniem w nie tak dalekiej przyszłości (1-2 lata). Stąd moje pytanie "czy ps3 będzie bardziej przyszłościowe ? ". Mam tutaj na myśli oczywiście blue ray. Jak wiadomo cena obu konsol nie jest tak mała, ale różnica między nimi coraz mniejsza. Wiadomym jest, że w momencie boomu bluray-a xbox wypuści nowy model, żeby klientów nie stracić. Ale to wiąże się z wydatkiem, którego zawczasu chciałbym uniknąć.

Pozdrawiam

Opublikowano

jesli planujesz ogladac filmy na blu ray to bierz PS3

z tego co czytalem koncern sony ma jakies klopoty i jakos tak cienko sie nowe tytuly pojawiaja na Ps-a

za to rynek x-box jesli chodzi o gry ma sie bardzo dobrze i wciaz sie rozwija

Opublikowano

Z tym BD na xbox-a to nie tak hop siup... :gwizdanie: