jarko Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Opublikowano 9 Marca 2011 A Wy nie macie innych problemów przed zlotem :?: Zawołam mirona, zamknie temat i rozda po kropku robert. napisał(a): jarko napisał(a): Nie jedziemy pod Krokiew... Pojedziemy pod Wawel :naughty: Na "Zimnego Lecha" Sobieskiego :naughty:
poziek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 lukaszr napisał(a): Michałku, a Ty jak byłeś Moderatorem to powiadamiałeś ludzi jak usuwałeś im posty ? Powiadamiałem Z VIPów nie powiadamiałem jedynie oniaka bo mnie wk***iał, a jak usuwałem cokolwiek jakiemuś innemu VIPowi to zawsze o tym pisałem. Więc jednym słowem gońcie się.
lukaszr Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Poziek napisał(a): Powiadamiałem Ciekawe.
poziek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 lukaszr napisał(a): Poziek napisał(a): Powiadamiałem Ciekawe. To była oznaka szacunku, nie to co teraz odpierdalają zielone sprzątaczki
Nosfer Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Poziek napisał(a): lukaszr napisał(a): Poziek napisał(a): Powiadamiałem Ciekawe. To była oznaka szacunku, nie to co teraz odpierdalają zielone sprzątaczki Usunąłem Ci jednego posta**, a ty ryczysz jak mała dziewczynka i generalizujesz to tak, jakbyśmy chodzili za Wami i kasowali wam przynajmniej po jednym poście - dziennie Prawdziwe potwory nie szanujące niepisanych męskich zasad **Jednego posta dwa dni temu. A Ty przeżywasz to już trzeci dzień. Ten szacunek, o którym piszesz działa w dwie strony. Poza tym to temat o Zlocie :gwizdanie: Zapraszam na PW, albo do Otrębus - dostaniesz liścia
Hugo Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Wystarczy pisać posty na jakimś przyzwoitym poziomie to nie będą kasowane :gwizdanie:
poziek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Nosfer napisał(a): Ten szacunek, o którym piszesz działa w dwie strony. Zgadza się, ja napisałem kiedy nie informowałem o kasowaniu postów. Jeżeli u ciebie wygląda to tak samo to serdecznie pozdrawiam cie środkowym palcem. To po pierwsze. A po drugie wbij sobie to pustego łba, że jak kasujesz coś członkowi Zarządu Klubu, który tu był zanim ty zrobiłeś sobie prawko, to wypadałoby o tym napisać w PW.
Hugo Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Uwaga komunikat. Wszystkie kolejne posty nie na temat lecą do kosza , a jak komuś się będzie nudziło to przygarnie kropka. Czas start
poziek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Hugo napisał(a): Uwaga komunikat. Wszystkie kolejne posty nie na temat lecą do kosza , a jak komuś się będzie nudziło to przygarnie kropka. Czas start Czy na temat będzie jeśli napiszę chłopakom, którzy będą z Tobą w pokoju, że moczysz się pod prysznicem po 40 minut ? A jako balsam używasz wywaru z świniaczego zadu ? :gwizdanie: :gwizdanie: :przebiegly: :przebiegly:
Nosfer Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Poziek napisał(a): Hugo napisał(a): Uwaga komunikat. Wszystkie kolejne posty nie na temat lecą do kosza , a jak komuś się będzie nudziło to przygarnie kropka. Czas start Czy na temat będzie jeśli napiszę chłopakom, którzy będą z Tobą w pokoju, że moczysz się pod prysznicem po 40 minut ? Może kiedyś Teraz nie ma siły oderwać magnesów z drzwi prysznicowych więc wchodzi do umywalki.. :gwizdanie: :gwizdanie:
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Poziek napisał(a): Hugo napisał(a): Uwaga komunikat. Wszystkie kolejne posty nie na temat lecą do kosza , a jak komuś się będzie nudziło to przygarnie kropka. Czas start Czy na temat będzie jeśli napiszę chłopakom, którzy będą z Tobą w pokoju, że moczysz się pod prysznicem po 40 minut ? A jako balsam używasz wywaru z świniaczego zadu ? :gwizdanie: :gwizdanie: :przebiegly: :przebiegly: :polew: :polew: :polew: :polew: Nosfer napisał(a): Może kiedyś Teraz nie ma siły oderwać magnesów z drzwi prysznicowych więc wchodzi do umywalki.. :gwizdanie: :gwizdanie: Podobno w Jarosławcu kazał Tomeksowi wyrwać drzwi i powiesić "cerate" ze stołu :kox:
hornet Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Kędzior napisał(a): ja ze Stanleyem już na Was czekamy Jakoś dziwnie macie małe oczki
moskal Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 hornet napisał(a): Kędzior napisał(a): ja ze Stanleyem już na Was czekamy Jakoś dziwnie macie małe oczki ujebali sie :kox: :kox:
GRazny Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 jakby kogoś interesowało to wkleję i tu: http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx
wrclaguna Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Czyli łopatę do śniegu trzeba zabrać , lancuchy i oczywiście na zimowkach przyjechac ;( nie ma co liczyć ze pojadę w letnich kapciach w BT na Zlot powrot zimy jak nic bedzie
Adas Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 GRazny napisał(a): jakby kogoś interesowało to wkleję i tu: http://www.accuweather.com/pl/pl/lesser-poland/zakopane/forecast2.aspx shit
Rekomendowane odpowiedzi