moskal Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Podstawa to nie mieszać, a już szczególnie piwa wódki a ja uwielbiam wóde zapijać browcem , moze dlatego tak zdycham na drugi dzień ??? na końcu zdjęć jak patrze na takiego jednego to mi sie "zimno" robi :decayed: lodówa ??? swój chłop :good: :good: spedziliśmy jeden wieczór przy jednym stole w Jarosławcu , wytłumaczył mi swoje haniebne zachowanie w BT tym ,ze zażył Tajfuna i nie był sobą :naughty: :naughty: :naughty: Naprawde spoko gość
grippen Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kuźwa musze zrezygnować dowiedziałem się wczoraj że mój ojciec wyjeżdza do sanatorium w marcu i musze zostać z Babcią ;(
Wihajster Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kuźwa musze zrezygnować dowiedziałem się wczoraj że mój ojciec wyjeżdza do sanatorium w marcu i musze zostać z Babcią ;( przyjedz z babcią
grippen Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kuźwa musze zrezygnować dowiedziałem się wczoraj że mój ojciec wyjeżdza do sanatorium w marcu i musze zostać z Babcią ;( przyjedz z babcią takiej podróży mogła by nie wytrzymać kobita ma prawie 90 lat
siemian Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kuźwa musze zrezygnować dowiedziałem się wczoraj że mój ojciec wyjeżdza do sanatorium w marcu i musze zostać z Babcią ;( przyjedz z babcią takiej podróży mogła by nie wytrzymać kobita ma prawie 90 lat opowie nam jak było na zlotach za Jej czasów :kox:
mcm Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kuźwa musze zrezygnować dowiedziałem się wczoraj że mój ojciec wyjeżdza do sanatorium w marcu i musze zostać z Babcią ;( przyjedz z babcią takiej podróży mogła by nie wytrzymać kobita ma prawie 90 lat to w sam raz dla Poźka
poziek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 to w sam raz dla Poźka Ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem kulturalny i pełen uznania i szacunku dla starszych ludzi.
mcm Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 to w sam raz dla Poźka Ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem kulturalny i pełen uznania i szacunku dla starszych ludzi. :polew: no teraz doje.bałeś
poziek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 :polew: no teraz doje.bałeś i jeszcze: Ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem kulturalny i pełen uznania i szacunku dla starszych ludzi. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 A krupnik... Jakiś gałgan zakupił butelczynę i na sylwestrze postawił... Z rozpędu ktoś mi polał... Krzyczeli - to jest krupnik, uważaj... Mieli rację :polew: :polew: :polew:
domin79 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ...pany a OZONKA próbowali??? to jest dopiero wódeczka
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ...pany a OZONKA próbowali??? to jest dopiero wódeczka litewska ? nie widziałem u mnie na żadnej półce w sklepie jeszcze. spróbowało by się
gregory Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Podstawa to nie mieszać, a już szczególnie piwa wódki i papierosa A ja ostatnimi czasy na imprezach zaczynam od jednego piwka na pobudzenie smaku i kończę wódeczką :gwizdanie:
A4-Tomek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 już nie wymyślajcie :gwizdanie: weźcie sie zdecydujcie na jędną wóde i będzie spokój :>
gregory Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 a taki wynalazek ?? Piłem to w Austrii. Leją to po dyskotekach w tam. Nasza Wyborowa lepsza.
domin79 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ...pany a OZONKA próbowali??? to jest dopiero wódeczka litewska ? nie widziałem u mnie na żadnej półce w sklepie jeszcze. spróbowało by się ..sie przywiezie do BT
musti Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ..sie przywiezie do BT :naughty to przywieź
Rekomendowane odpowiedzi