moskal Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jarko napisał(a): Podstawa to nie mieszać, a już szczególnie piwa wódki a ja uwielbiam wóde zapijać browcem , moze dlatego tak zdycham na drugi dzień ??? Korzeń napisał(a): na końcu zdjęć jak patrze na takiego jednego to mi sie "zimno" robi :decayed: lodówa ??? swój chłop :good: :good: spedziliśmy jeden wieczór przy jednym stole w Jarosławcu , wytłumaczył mi swoje haniebne zachowanie w BT tym ,ze zażył Tajfuna i nie był sobą :naughty: :naughty: :naughty: Naprawde spoko gość
grippen Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Kuźwa musze zrezygnować dowiedziałem się wczoraj że mój ojciec wyjeżdza do sanatorium w marcu i musze zostać z Babcią ;(
Wihajster Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 grippen napisał(a): Kuźwa musze zrezygnować dowiedziałem się wczoraj że mój ojciec wyjeżdza do sanatorium w marcu i musze zostać z Babcią ;( przyjedz z babcią
grippen Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wihajster napisał(a): grippen napisał(a): Kuźwa musze zrezygnować dowiedziałem się wczoraj że mój ojciec wyjeżdza do sanatorium w marcu i musze zostać z Babcią ;( przyjedz z babcią takiej podróży mogła by nie wytrzymać kobita ma prawie 90 lat
siemian Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 grippen napisał(a): Wihajster napisał(a): grippen napisał(a): Kuźwa musze zrezygnować dowiedziałem się wczoraj że mój ojciec wyjeżdza do sanatorium w marcu i musze zostać z Babcią ;( przyjedz z babcią takiej podróży mogła by nie wytrzymać kobita ma prawie 90 lat opowie nam jak było na zlotach za Jej czasów :kox:
mcm Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 grippen napisał(a): Wihajster napisał(a): grippen napisał(a): Kuźwa musze zrezygnować dowiedziałem się wczoraj że mój ojciec wyjeżdza do sanatorium w marcu i musze zostać z Babcią ;( przyjedz z babcią takiej podróży mogła by nie wytrzymać kobita ma prawie 90 lat to w sam raz dla Poźka
poziek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 mcm napisał(a): to w sam raz dla Poźka Ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem kulturalny i pełen uznania i szacunku dla starszych ludzi.
mcm Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Poziek napisał(a): mcm napisał(a): to w sam raz dla Poźka Ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem kulturalny i pełen uznania i szacunku dla starszych ludzi. :polew: no teraz doje.bałeś
poziek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 mcm napisał(a): :polew: no teraz doje.bałeś i jeszcze: Poziek napisał(a): Ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem kulturalny i pełen uznania i szacunku dla starszych ludzi. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jarko napisał(a): A krupnik... Jakiś gałgan zakupił butelczynę i na sylwestrze postawił... Z rozpędu ktoś mi polał... Krzyczeli - to jest krupnik, uważaj... Mieli rację :polew: :polew: :polew:
domin79 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 ...pany a OZONKA próbowali??? to jest dopiero wódeczka
badboy Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 domin79 napisał(a): ...pany a OZONKA próbowali??? to jest dopiero wódeczka litewska ? nie widziałem u mnie na żadnej półce w sklepie jeszcze. spróbowało by się
gregory Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 jarko napisał(a): Podstawa to nie mieszać, a już szczególnie piwa wódki i papierosa A ja ostatnimi czasy na imprezach zaczynam od jednego piwka na pobudzenie smaku i kończę wódeczką :gwizdanie:
A4-Tomek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Adas napisał(a): już nie wymyślajcie :gwizdanie: weźcie sie zdecydujcie na jędną wóde i będzie spokój :>
gregory Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Krolu napisał(a): a taki wynalazek ?? Piłem to w Austrii. Leją to po dyskotekach w tam. Nasza Wyborowa lepsza.
domin79 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 badboy napisał(a): domin79 napisał(a): ...pany a OZONKA próbowali??? to jest dopiero wódeczka litewska ? nie widziałem u mnie na żadnej półce w sklepie jeszcze. spróbowało by się ..sie przywiezie do BT
musti Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 domin79 napisał(a): ..sie przywiezie do BT :naughty to przywieź
Rekomendowane odpowiedzi