Ponior Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Tak jade z moją ukochaną :kox: Widze, że i szwedzki stół i szwedki też będą.
GILI Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Mam nadziej, że uda mi się pierwszy raz dojechać z moją kochana kulą u nogi Znaczy - laską :kox: Zapowiada się, że ja będę co najmniej z dwiema :kox: Z czego jedna szwedka :polew: Może Cię ta szwedka zorganizuje i zdążysz wreszcie na początek wieczornej imprezy [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 09:17_________________________________________________ k... a Ja z żoną jadę jak mogło być inaczej pantoflu
Wihajster Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 k... a Ja z żoną jadę a ja jeszcze nie wiem...ale pewnie też
poziek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 k... a Ja z żoną jadę a ja jeszcze nie wiem...ale pewnie też :good: :good: [br]Dopisany: 30 Styczeń 2011, 09:47_________________________________________________ k... a Ja z żoną jadę I co źle Ci ? Trafiła ci się jak ślepej świni kartofel :naughty:
Wihajster Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Trafiła ci się jak ślepej świni kartofel fakt...tez sie zastanawiam co ona w nim widzi
poziek Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Trafiła ci się jak ślepej świni kartofel fakt...tez sie zastanawiam co ona w nim widzi poza wielkim działem nic innego nie przychodzi mi do głowy
GILI Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Trafiła ci się jak ślepej świni kartofel fakt...tez sie zastanawiam co ona w nim widzi poza wielkim działem nic innego nie przychodzi mi do głowy ..bez przesady Cuber ma dużo zalet
miron78 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Trafiła ci się jak ślepej świni kartofel fakt...tez sie zastanawiam co ona w nim widzi poza wielkim działem nic innego nie przychodzi mi do głowy Trafiła ci się jak ślepej świni kartofel fakt...tez sie zastanawiam co ona w nim widzi poza wielkim działem nic innego nie przychodzi mi do głowy ..bez przesady Cuber ma dużo zalet
Suli Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zapowiada się, że ja będę co najmniej z dwiema :kox: Z czego jedna szwedka :polew: Blejku karingtonie , kto ci bedzie tace nosił do stolika jak Ty bedziesz z laskami śmigał ??? :naughty: :naughty: :naughty: Liczę, że znajdzie się jakaś dobra duszyczka
moskal Opublikowano 30 Stycznia 2011 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zapowiada się, że ja będę co najmniej z dwiema :kox: Z czego jedna szwedka :polew: Blejku karingtonie , kto ci bedzie tace nosił do stolika jak Ty bedziesz z laskami śmigał ??? :naughty: :naughty: :naughty: Liczę, że znajdzie się jakaś dobra duszyczka ja bardzo chetnie , moge ci śniadanie zaserwować juz o 5:30 :kox: :kox:
Suli Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 O tej porze to ja się zazwyczaj kładłem spać No, chyba, ze już wcześniej leżałem
moskal Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 O tej porze to ja się zazwyczaj kładłem spać czas zmienic twoje snobistyczne zwyczaje :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 O tej porze to ja się zazwyczaj kładłem spać Potwierdzam I pewnie pół ośrodka z Piły również :polew:
Nosfer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 W Pile jak w Pile, ale jak w szlafroczku w Sobieszewie rano wyszedł z kawą, przysiadając na leżaczku wywalił jajo prosto w twarz żonie, któregoś z klubowiczów to widać było jak odblask słońca oślepił jej źrenice :polew:
moskal Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 W Pile jak w Pile, ale jak w szlafroczku w Sobieszewie rano wyszedł z kawą, przysiadając na leżaczku wywalił jajo prosto w twarz żonie, któregoś z klubowiczów to widać było jak odblask słońca oślepił jej źrenice :polew: no ja to tylko z zeszłorocznej Bukowiny pamietam jak w sobotni poranek paradował w szlafroku na sniadaniu z tacą na wyprostowanej ręce :kox: :polew:
jarko Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 To już wiem skąd ten Blejk Karington
Kolkov Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 no ja to tylko z zeszłorocznej Bukowiny pamietam jak w sobotni poranek paradował w szlafroku na sniadaniu z tacą na wyprostowanej ręce :kox: :polew: piękny widok, już się no mogę doczekać sobotniego śniadania To już wiem skąd ten Blejk Karington Ty byłeś za bardzo zajęty tortem, dlatego nie pamiętasz :gwizdanie:
moskal Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 To już wiem skąd ten Blejk Karington :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi