poziek Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Jak tak dalej pójdzie to będzie gej-party To Poziu będzie robił za wodzireja Zostawię to Tobie, Ice Czaki Ja będę w soim VIP roomie
chudineze Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Jak tak dalej pójdzie to będzie gej-party Nie jesteś pewny swojej seksualności ? :naughty: :naughty: To napisze inaczej bal samców
domjenick Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Domina...Ty wciąż nie wiesz co Cie czeka... :naughty: :naughty: będę sie bronił-mam ukończony korespondencyjny kurs krav magi i kyokushinkai dymu,pod każdą postacią się nie boję
Wihajster Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Domina...Ty wciąż nie wiesz co Cie czeka... :naughty: :naughty: będę sie bronił-mam ukończony korespondencyjny kurs krav magi i kyokushinkai dymu,pod każdą postacią się nie boję zielona noc
domjenick Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Domina...Ty wciąż nie wiesz co Cie czeka... :naughty: :naughty: będę sie bronił-mam ukończony korespondencyjny kurs krav magi i kyokushinkai dymu,pod każdą postacią się nie boję zielona noc też przez to przeszedłeś? :naughty:
Wihajster Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 Domina...Ty wciąż nie wiesz co Cie czeka... :naughty: :naughty: będę sie bronił-mam ukończony korespondencyjny kurs krav magi i kyokushinkai dymu,pod każdą postacią się nie boję zielona noc też przez to przeszedłeś? :naughty: bynajmniej na 1 zlocie mnie to ominęło
domjenick Opublikowano 4 Lutego 2011 Opublikowano 4 Lutego 2011 no to może i mnie to ominie :gwizdanie: z reszta,co mi tam
poziek Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 no to może i mnie to ominie :gwizdanie: z reszta,co mi tam masz pecha bo bedziesz moim oczkiem w glowie...i moskala...i kolkova...
domjenick Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 no to może i mnie to ominie :gwizdanie: z reszta,co mi tam masz pecha bo bedziesz moim oczkiem w glowie...i moskala...i kolkova... Wam to już chyba całkiem się coś poprzestawiało w główkach zalewaj dupe betonem :polew: Ty się lepiej martw o swoją
mcm Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 no to może i mnie to ominie :gwizdanie: z reszta,co mi tam masz pecha bo bedziesz moim oczkiem w glowie...i moskala...i kolkova... Wam to już chyba całkiem się coś poprzestawiało w główkach zalewaj dupe betonem :polew: Ty się lepiej martw o swoją jeszcze nie wiem na 100% ale chyba nie dam rady pojechać
Szamek Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 no to może i mnie to ominie :gwizdanie: z reszta,co mi tam masz pecha bo bedziesz moim oczkiem w glowie...i moskala...i kolkova... zalewaj dupe betonem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
domjenick Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 przyjeżdżaj-na żywo zobaczę rozmowę Twoją i Pozka
mcm Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 przyjeżdżaj-na żywo zobaczę rozmowę Twoją i Pozka z nim na żywo nie da się gadać, on tylko pić chce
domjenick Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 przyjeżdżaj-na żywo zobaczę rozmowę Twoją i Pozka z nim na żywo nie da się gadać, on tylko pić chce no to wypijesz i wtedy pogadasz-no chyba,że się czegoś obawiasz... :gwizdanie:
mcm Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 ja się nie obawiam [br]Dopisany: 05 Luty 2011, 11:39_________________________________________________oni tak zawsze straszą i idą spać najwcześniej
Góral.tz Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 zalewaj dupe betonem :polew: :polew: :polew:
moskal Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 chyba nie dam rady pojechać poważnie ???
mcm Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 chyba nie dam rady pojechać poważnie ??? widze już jak płaczesz z tego powodu
moskal Opublikowano 5 Lutego 2011 Opublikowano 5 Lutego 2011 chyba nie dam rady pojechać poważnie ??? widze już jak płaczesz z tego powodu zastanawiam sie czy jechać
Rekomendowane odpowiedzi