poziek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 A Ty wiesz że macie przydział do jednego pokoju :naughty: Chyba chłopaku zbłądziłeś i niczego w życiu się nie boisz... :gwizdanie:
poziek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Z Nowej Huty przecież jestem Tryb "nieśmiertelny" to nie jest dobry wybór
moskal Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 BTW są juz ustawione pokoje ???? :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Z Nowej Huty przecież jestem Jebnij mu BTW są juz ustawione pokoje ???? :naughty: :naughty: Tak, śpisz z Hugo i Nosferem w jednym pokoju
moskal Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 Tak, śpisz z Hugo i Nosferem w jednym pokoju jesli juz to Oni śpia ze mna a nie ja z nimi , to raz , a dwa to mam pokój z Łatkiem i Kolkovem , mozesz dorzucić kogoś kto lubi zapalić , mozesz to być Ty :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 mozesz dorzucić kogoś kto lubi zapalić , mozesz to być Ty :naughty: :naughty: DOBRA, za***isty pomysł
moskal Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 mozesz dorzucić kogoś kto lubi zapalić , mozesz to być Ty :naughty: :naughty: DOBRA, za***isty pomysł licze na Ciebie a spróbuj sie wycofać :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 JA :?::!: Nigdy No chyba że mnie żona łańcuchem do kaloryfera przywiąże
poziek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 JA :?::!: Nigdy No chyba że mnie żona łańcuchem do kaloryfera przywiąże Idź do nich a mnie przypisz do swojego pokoju i zostaw kajdanki :naughty: :naughty:
Nosfer Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 JA :?::!: Nigdy No chyba że mnie żona łańcuchem do kaloryfera przywiąże Idź do nich a mnie przypisz do swojego pokoju i zostaw kajdanki :naughty: :naughty: No co Ty !? :doh1: Jeszcze przypadkowo przypniesz sobie Prawą rękę do lewej nogi i dopiero będzie kwas :polew:
poziek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 JA :?::!: Nigdy No chyba że mnie żona łańcuchem do kaloryfera przywiąże Idź do nich a mnie przypisz do swojego pokoju i zostaw kajdanki :naughty: :naughty: No co Ty !? :doh1: Jeszcze przypadkowo przypniesz sobie Prawą rękę do lewej nogi i dopiero będzie kwas :polew: no ja liczę na to, że to nie ja będę się tam przypinał :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 JA :?::!: Nigdy No chyba że mnie żona łańcuchem do kaloryfera przywiąże Idź do nich a mnie przypisz do swojego pokoju i zostaw kajdanki :naughty: :naughty: Ale co, chcesz mojej córce pieluchy na noc zakładać I po co Ci do tego kajdanki
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 A oberwałeś kiedyś od 3-latki z liścia :?: Chcesz ryzykować
poziek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 A oberwałeś kiedyś od 3-latki z liścia :?: Chcesz ryzykować no risk no fun :naughty: :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Mnie nie wolno... Myślisz że Tobie pozwoli Poza tym był już taki jeden co za cudze żony się zabierał - więcej z Tobą wódki pić nie będę
poziek Opublikowano 9 Lutego 2011 Opublikowano 9 Lutego 2011 więcej z Tobą wódki pić nie będę :naughty: :naughty: :naughty: No to masz, za ten pokój, odgryzłem się :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Opublikowano 9 Lutego 2011 Noooo dobra, udało Ci się :gwizdanie: Ale pieluche i tak możesz przyjść założyć :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi