Nosfer Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Wihajster Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Nie wiem co ten głąb napisał, bo mam go w ignorach :naughty: :naughty:
jarko Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 :polew: :polew: BTW jeszcze 46 wpłat do jutra :gwizdanie: Normalnie łącza na końcie mi siądą :polew:
jarko Opublikowano 17 Lutego 2011 Autor Opublikowano 17 Lutego 2011 ja juz jestem gość :gwizdanie: Wpłaciłeś :gwizdanie:
siemian Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ja juz jestem gość :gwizdanie: gościem to Ty tu zawsze byłeś, a wiesz że goście muszą się dostosować do gospodarzy, więc ciszej prosze :decayed:
moskal Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ja juz jestem gość :gwizdanie: Wpłaciłeś :gwizdanie: jo gościem to Ty tu zawsze byłeś, a wiesz że goście muszą się dostosować do gospodarzy, więc ciszej prosze :decayed: milcz psia stulejko :naughty: jak ja byłem klubowiczem to miałeś na koncie 2 wiadomości : 1. newbie 2. techniczny : jak skasować inspekcje ??
wojtekce Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ja juz jestem gość :gwizdanie: Wpłaciłeś :gwizdanie: jo gościem to Ty tu zawsze byłeś, a wiesz że goście muszą się dostosować do gospodarzy, więc ciszej prosze :decayed: milcz psia stulejko :naughty: jak ja byłem klubowiczem to miałeś na koncie 2 wiadomości : 1. newbie 2. techniczny : jak skasować inspekcje ??
PABLO Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ja juz jestem gość :gwizdanie: Wpłaciłeś :gwizdanie: jo gościem to Ty tu zawsze byłeś, a wiesz że goście muszą się dostosować do gospodarzy, więc ciszej prosze :decayed: milcz psia stulejko :naughty: jak ja byłem klubowiczem to miałeś na koncie 2 wiadomości : 1. newbie 2. techniczny : jak skasować inspekcje ?? :polew: :polew:
siemian Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 ja juz jestem gość :gwizdanie: Wpłaciłeś :gwizdanie: jo gościem to Ty tu zawsze byłeś, a wiesz że goście muszą się dostosować do gospodarzy, więc ciszej prosze :decayed: milcz psia stulejko :naughty: jak ja byłem klubowiczem to miałeś na koncie 2 wiadomości : 1. newbie 2. techniczny : jak skasować inspekcje ?? a będziesz jeszcze prosił zebym powiedział do Ciebie w BT kolego... :decayed:
poziek Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 milcz psia stulejko :naughty: jak ja byłem klubowiczem to miałeś na koncie 2 wiadomości : 1. newbie 2. techniczny : jak skasować inspekcje ??
siemian Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 poza tym jak ja byłem klubowiczem to Ty oklejałeś sobie przednie szyby folią ciemną jak smoła i zakładałeś HIDy- do świateł cofania też i twierdziłeś że to legalne... :polew:
moskal Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Ty oklejałeś sobie przednie szyby folią ciemną jak smoła pfffff , cały czas oklejam, czekam tylko na lepszą pogode :kox: :kox: zakładałeś HIDy- do świateł cofania też i twierdziłeś że to legalne... :polew: tu juz mnie musiałeś z kims pomylić :naughty: :naughty: a będziesz jeszcze prosił zebym powiedział do Ciebie w BT kolego...
siemian Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 zakładałeś HIDy- do świateł cofania też i twierdziłeś że to legalne... :polew: tu juz mnie musiałeś z kims pomylić :naughty: :naughty: możliwe nie zwracam zbytnio uwagi na Twoje posty... nie zasługujesz na to
moskal Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 możliwe nie zwracam zbytnio uwagi na Twoje posty są zbyt ambitne dla takiego prostaka jak ja w 100% sie z Tobą zgadzam
poziek Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 możliwe nie zwracam zbytnio uwagi na Twoje posty są zbyt ambitne dla takiego prostaka jak ja w 100% sie z Tobą zgadzam :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 milcz psia stulejko :naughty: jak ja byłem klubowiczem to miałeś na koncie 2 wiadomości : 1. newbie 2. techniczny : jak skasować inspekcje ??
siemian Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: teraz to doj**ałeś :polew: :polew:
moskal Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: teraz to dowaliłeś :polew: :polew: oj tam oj tam
Rekomendowane odpowiedzi