Kolkov Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 To nas Adaś M. w ch... zrobił. W niedziele będziemy pewnie stać godzinami na Zapiekance, bo wszyscy będą wracać z weekendu w Zakopcu.... na kacu w korku, bez sensu
moskal Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 To nas Adaś M. w ch... zrobił. W niedziele będziemy pewnie stać godzinami na Zapiekance, bo wszyscy będą wracać z weekendu w Zakopcu.... na kacu w korku, bez sensu wracamy w poniedziałek
siemian Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Przez to m.in. my ( z Rybnika ) kombinujemy jechać przez Słowację i Czechy ja napewno tak będe jechał bo tamtędy jest dużo lepiej...
ROBERT Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Przez to m.in. my ( z Rybnika ) kombinujemy jechać przez Słowację i Czechy ja napewno tak będe jechał bo tamtędy jest dużo lepiej... to możemy się jeszcze zgadać i jechać razem
siemian Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 tyle że ja nie wiem czy nie pojade dzień wcześniej
ROBERT Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 tyle że ja nie wiem czy nie pojade dzień wcześniej no chyba , że tak ... my jedziemy tak jak pisałem , Hammer ma podobno opanowane "Pepikowe" drogi
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Nie tylko H4mm3R :gwizdanie: ,tak trzeba bedzie jechac w obie strony
ROBERT Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Nie tylko H4mm3R :gwizdanie: ,tak trzeba bedzie jechac w obie strony No tak , Ty Artur też jeździsz tam często na "żabie udka"
ROBERT Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 no to co takie wielkie oczy zrobiłeś :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 tajskie "papu" w Karvinie,a dziczyzna w Zakopcu
jarko Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Opublikowano 8 Marca 2011 Nie jedziemy pod Krokiew... Pojedziemy pod Wawel :naughty:
ROBERT Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Nie jedziemy pod Krokiew... Pojedziemy pod Wawel :naughty: Na "Zimnego Lecha"
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 dlaczego usuwacie posty i nie powiadamiacie o tym ???
Nosfer Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 dlaczego usuwacie posty i nie powiadamiacie o tym ??? To jest nic - nawet my nie wiemy kto to zrobił Poza tym - bez przesady
Wihajster Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 dlaczego usuwacie posty i nie powiadamiacie o tym ??? a czego ty oczekujesz..listu poleconego
diman Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 dlaczego usuwacie posty i nie powiadamiacie o tym ??? a czego ty oczekujesz..listu poleconego i to z tygodniowym wyprzedzeniem
moskal Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 dlaczego usuwacie posty i nie powiadamiacie o tym ??? a czego ty oczekujesz..listu poleconego nie , poprostu odrobiny kultury ale nie od ciebie , w zadnym wypadku nie podejrzewałbym cie o to :polew: :polew:
poziek Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Poza tym - bez przesady ale ty pierdolis.z ostatnio
lukaszr Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 dlaczego usuwacie posty i nie powiadamiacie o tym ??? Przeczytaj sobie punkt 23 Regulaminu to będziesz wiedział. ale ty gadasz głupoty ostatnio Michałku, a Ty jak byłeś Moderatorem to powiadamiałeś ludzi jak usuwałeś im posty ? I proszę nie pisz, że TAK, bo i tak nikt w to nie uwierzy
Rekomendowane odpowiedzi