jozek726 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Panowie z jakiego programu korzystacie przy obróbce zdjęc np. waszych aut ? najlepiej jakiś co bym mógł z neta pobrać
KANAL Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Darmowy GIMP, ja uzywam Photoshop'a... oczywiscie trial
Vas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zalezy co chcesz uzyskac. Jezeli to jakies proste rzeczy, to moze paromegowy paint.net wystarczy.
rafalekx Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Śmigam na wysłużonym photoshopie CS3
insane_Infinity Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 PhotoCzop ...CS2 nawet daje radę
jozek726 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 photoshopie CS3 do win7 darmowy ?
Krzysztof Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 photoshopie CS3 do win7 darmowy ? Ta chyba z darmowych wypożyczalni internetowych typu Torrent..
jozek726 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 szkoda ze darmowe to same buble
Milczar Opublikowano 5 Stycznia 2011 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Z darmowych to: 1. GIMP - bardzo dobra alternatywa dla Photoshopa 2. Paint.net - do podstawowych rzeczy w zupełności starczy Z płatnych lub "kopii zapasowych": 1. Photoshop - kombajn 2. Lightroom - dawny plugin CameraRAW do PSa rozwinięty w oddzielny program, świetny gdy ktoś pracuje na RAWach W domu używam PSa CS5 + tablet i więcej do szczęścia mi nie trzeba, na razie :gwizdanie: W robocie, gdy trzeba jakiś skan dokumentu/fotografii poprawić, przyciąć itp. to używam GIMPa i jestem bardzo zadowolony z jego możliwości
Mariot Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja uzywam Corel Paint Shop Pro Photo X2 i nie narzekam
SilentMan Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wprawdzie sam nie posiadam, ale czasem u znajomego korzystam z Corel Photopaint... możliwości takie same albo i lepsze niż PSP, a działa dużo szybciej (mniejsze zapotrzebowanie na RAM, szybsze generowqanie efektów itp. itd.).
deszczyk Opublikowano 16 Marca 2011 Opublikowano 16 Marca 2011 szkoda ze darmowe to same buble GIMP, GIMP i jeszcze raz GIMP! Zrobisz tam niemal wszystko to co w komercyjnych kombajach.
Rekomendowane odpowiedzi