Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Jakie głośniki basowe do zabudowy - Audi A4 Sedan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to było kiedys... tak i tak bagaznik był mały i nie potrzebny

Opublikowano

To co polecicie mi jakieś głośniki dwa do zabudowy tak żeby nie przekroczyły 750zł ??

Czym bd zasilone i czemu akurat dwa??

Opublikowano

Panowie, kolega chce coś co będzie robiło łomot, ciekawe jakim wzmacniaczem chce napędzić 2 takie głośniki :gwizdanie: to raz, a dwa, dupna skrzynia z "firmowymi" głośnikami JBL to chyba marzenie z dzieciństwa, to nie gra a robi hałas :thumbdown:

powodzenia w za***istym słuchaniu

Opublikowano

Pucek do konca sie nie zgodze. JBl z wyzszej połki zagra dobrze

Opublikowano

u siebie mam jeden głośnik infinity kappa 30cm w skrzyni z wylotem z przodu i powiem że nie da się nieraz przy tym wysiedzieć, jako kierowca mam masowane plecy, a nie mówię już o pasażerach z tyłu :polew: a nie chcę wiedzieć co to by było przy dwóch :decayed:

Matysss więc może lepiej nie dwa a jeden większy? :naughty:

Opublikowano

Pucek do konca sie nie zgodze. JBl z wyzszej połki zagra dobrze

słuchałeś kiedyś Re Audio, JL?

to są firmy godne polecenia, a nie JBL :hi:

Opublikowano

A co myślicie o Sony Xplod ?

nie idź kolego po "łepkach", nie pchaj shitu do bagażnika, kup jeden konkretny i zobaczysz, jak Ci będzie mało to sobie dokupisz, ale dwa głośniki w cenie 75o zeta to na pewno powalą Cię na kolana :wink4:

Opublikowano

A co myślicie o Sony Xplod ?

znajomy ma jakąś skrzynkę właśnie sony xplod i powiem że nie dałbym za nią nawet 100zł :sick3:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 10:55_________________________________________________zrób tak jak pisał I r o kupić coś dobrego i już :naughty:

Opublikowano

nigdy nie rób takiego błędu! tak ulokowane skrzynki to dosłownie złom tak jak kolega stwierdził. wcisnąć tandetę z norauto jedną na drugą!! zabudowa musi być osobno i nie że jeden głośnik wali w drugi, Bas to nic innego jak fala,w takim ukladzie nie ma się jak rozchodzic..Przed głosnikiem musi byc otwarta przestrzeń żeby fala miała jak się rozchodzić..Przerabiałem temat w kilku samochodach,od ibizy przez cabrio do a4. W przyszłym tygodniu mogę pokazać pare fotek co i jak..

Opublikowano

Jednak nie chce zabudowy doradzcie mi jakaś skrzynei basową która da radę w sedanie , do tego wzmacniacz i radyjko z usb oczywiście jak najtaniej ale żeby za***iście dawało rade bo to sedan

Opublikowano

Jednak nie chce zabudowy doradzcie mi jakaś skrzynei basową która da radę w sedanie , do tego wzmacniacz i radyjko z usb oczywiście jak najtaniej ale żeby za***iście dawało rade bo to sedan

określ się z budżetem i czy w grę wchodzą używki

Opublikowano

tak żeby w 1700zł się zmieścić z skrzynką , wzmachem i radyjkiem oczywiście moze być taniej ale żeby fajnie było![br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 11:49_________________________________________________Zaproponujcie na początek jakieś fajne radyjko do 500zł z USB tylko naprawdę żeby fajnie grało [br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 13:02_________________________________________________1.JVC KD-R611

2.BLAUPUNKT HAMBURG MP68

3.JVC KD-R711

4.BLAUPUNKT TORONTO 400 BT

5.PIONEER DEH-4300UB

6.CLARION FZ409E

7.ALPINE IDA-X311 IDA-X311RR

8.KENWOOD KDC-4051UR

9.LG LCF-600URU

10.SONY CDX-GT444U

11.ALPINE CDE-120R

Które z tych radyjek najlepsze ?? które kupić ??

Opublikowano

Matysss = troll

Kolego, masz jakiś problem? :mysli:

zaproponuj do tego odpowiedni wzmacniacz :decayed:

Matysss, radio to w sumie jedna z najważniejszych zabawek, osobiście patrzył bym tylko po ALPINE(modele CDA)/CLARION, jeżeli patrzeć po tańszej alternatywie to Kenwood lub JVC, oczywiście możesz też zawsze wybrać znanego Pioneera który jest idealny do łomotu, gdyż gra mocnym bassem

Od siebie mogę Ci dodać że sam mam słabszą wersję Alpine bo CDE i 4 lata z tego odtwarzam, aktualnie z przodu ori głośniki audi, a w bagażniku skrzynka 17,5 L zamknięta z głośnikiem Re Audio (300rms 25cm) i wzmacniacz US Amps XT800.4 no i więcej mi nie potrzeba, momentami mam wrażenie że klapa odpadnie :rolleyes: