Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Abdulot - projekt skończiny fura sprzedana :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

buba, juz wiem czemu Ci tak malo pali... zacznij Ty jezdzic tym autem :D

na kazdym filmiku jaki widzialem z S4 dwojka konczy sie przy ~110km/h.

abdul, ja na skrzyni z 2.5TDI mam tak samo jak Ty, a gdzie u Ciebie konczy sie trojka? u mnie przy 160.

Opublikowano

kufa jak bede wracał z pracy to sprawdzę bo sam nie wiem

Opublikowano

no właśnie na filmikach widać ze ok 110 kończy się w esie tylko ciekawe o ile licznik przekłamuje :mysli:

u mnie pokazywał dokładnie 100 na 2 biegu przy odcince a tu na racelogic wyszło 97,7km/h

Fly- chyba coś ok 150 nie pamietam dokładnie a teraz nie mam już jak sprawdzić :( poszukam może gdzieś na jakimś wczesniejszym filmiku się nagrało ile było na 3

Opublikowano
:wallbash: :wallbash: :wallbash: czemu ja eSki nie kupiłem jak klekota sprzedałem :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

:wallbash: :wallbash: :wallbash: czemu ja eSki nie kupiłem jak klekota sprzedałem :wallbash: :wallbash: :wallbash:

to co brakuje ci już pod nogą :> jeśli miałeś możliwość a nie kupiłeś to żałuj

sprzedawaj tego i ładuj ese albo swap :decayed:

Opublikowano

wkładaj 2.7TT i po problemie :wink4:

Opublikowano

dokladnie :)

Opublikowano

czekam aż się 1,8 rozpadnie :gwizdanie:

a trzeba było zaraz ajk klekot poszedł do żyda brać eSkę- taka NIEBIESKĄ tylk w sedanie :kox:

Opublikowano

W 2,7T na bank skonczy sie przy 100km/h . U mnie i flya moze wczesniej bo mamy skrzynie tdi :) Mowisz ze ją zajezdziles w koncu ? :)

Opublikowano

W 2,7T na bank skonczy sie przy 100km/h . U mnie i flya moze wczesniej bo mamy skrzynie tdi :) Mowisz ze ją zajezdziles w koncu ? :)

no to czemu kazda eSa na YT idzie do 110kmh?

chyba, ze wszyscy maja po softach przesunieta odcinke :)

Opublikowano

Fly zle sie wyrazilem :) Zapomnialem napisac nie ! :) Na bank sie nie skonczy przy 100 :gwizdanie: :)

Opublikowano

no zajeżdziłem najpierw na driftcie grzybowie a póżniej skończyła się już całkiem na pomiarach.

na skrzynie się uzbiera a wrażenia z jazdy bezcenne :decayed:[br]Dopisany: 03 Sierpień 2011, 22:19_________________________________________________No cóż do głowy wpadł nowy pomysł i autko idzie na części bo chyba więcej się za to weźmie w ten sposób niż za całość więc jeśli ktoś jest na coś chętny to pisać bo chcę się wstępnie zorientować jaka będzie podaż na to wszystko :decayed:

Opublikowano

dobra, dobra, przyznaj sie, ze za duzo pali :polew:

Opublikowano

no właśnie że nawet nie bo ostatnio kilka tras zrobiłem po kilka set kilometrów i średnio wychodziło od 12-14 litrów oczywiście bez deptania w podłoge ale w miarę żywiołowo :naughty:

ale muszę przyznać że jak na kombi to miejsca z tyłu zero :( i myślę nad S6 a jak się uda to RS6 :kox:

Opublikowano

moja w trasie do blacharza spokojnie i wybebeszona spalila 8,5 litra :kox:

Opublikowano

moja w trasie do blacharza spokojnie i wybebeszona spalila 8,5 litra :kox:

łaaa , to lepiej niż ADP :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

No tak wyszlo realnie :) mialem pustke w baku , wlalem 10 litrow , zrobilem 65 km i jeszcze troche zostalo. A ze wtryski ori to i fis raczej nie klamal. Ale to był emeryt totalny bo mnie rodzicielka Astrą eskortowala :decayed:

Moskal malujemy znow viagre ? :) Mam chyba dobrego lakiernika naprawde :) Tfu tfu okaze sie w srode :):evil: Dajesz : do 3 razy sztuka :polew::tongue4:

Opublikowano

Moskal malujemy znow viagre ? :) Mam chyba dobrego lakiernika naprawde :) Tfu tfu okaze sie w srode :):evil: Dajesz : do 3 razy sztuka :polew::tongue4:

na razie odpuszczam , nie jest tak źle jak wygladało na początku :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

no ja jak wybebesze całe wnętrze to spalać raczej mało nie będzie bo wtedy kilogramów ubędzie więc trzeba będzie sprawdzać osiągi przy lżejszym autku jeszcze tylko jakieś cieńkie i niskie 16" i będzie latać hehe [br]Dopisany: 25 Sierpień 2011, 15:36_________________________________________________wszystko się zapowiada że chyba autko zostanie u mnie no chyba że dość szybko znajdzie się chętny na swapa ale widzę że coś ciężko będzie :mysli: tak więc kilka części się sprzeda kilka nowych kupi i już jest nowy pomysł na nowy sezon tak czy owak RS :naughty:

Opublikowano

pięknie się drze jeb*na na żywo :kox: :kox:

już Ci zazdroszczę tego potwora, a co dopiero na przyszły sezon jak będzie body i dłubnięty silnik...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...