Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 awx] A4 BLUE + SCHWARZ PAKIET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam bedziesz wycinał te spryskiwacze? Jestem ciekaw, jak Ci to wyjdzie i czekam na info :) Sam jestem teraz przed montażem i jeszcze nie wiem jak sie za to zabrać :)

Pzdr

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Sam bedziesz wycinał te spryskiwacze? Jestem ciekaw, jak Ci to wyjdzie i czekam na info :) Sam jestem teraz przed montażem i jeszcze nie wiem jak sie za to zabrać :)

Pzdr

Tak sam będę wycinał miejsca na spryski - jeszcze zastanawiam się czym to będzie. Pierwsza myśl lutownica ale może macie jakieś pomysły ?

Zmieniłem sprężyny na s-line i jestem mega zadowolony jeżeli chodzi o wygląd to był podstawowy powód do wymiany ale nie sądziłem że pokonywanie zakrętów będzie w końcu przyjemne. Auto stało się bardziej stabilne, teraz do zmiany końcówki drążków kierowniczych na s-line oraz wymiana amorów z tyłu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

łoł Dominik widze że lecisz do przodu ostro :) ja bym miniszlifierką to zrobił :) mam takie fajne urządzenie zakłada się takie tarcze 3cm. i na pewno równo i ładnie wytniesz otwory.

ja mam takie :

http://allegro.pl/miniszlifierka-wiertarka-frezarka-206-ele-eurotec-i1761274976.html

Opublikowano

Tak sam będę wycinał miejsca na spryski - jeszcze zastanawiam się czym to będzie. Pierwsza myśl lutownica ale może macie jakieś pomysły ?

Polecam to urządzenie: http://www.bosch-professional.com:80/pl/pl/ocs/narzędzia/125964/akumulatorowe-narzedzie-wielofunkcyjne/

Jest bardzo precyzyjne - wyciąłem tym otwory w listwach na relingi w dwóch A4 :cool1:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

I A4 dostała nowe felgi z oponami :)

DSCF0001_hashepr.JPG

Opublikowano

Kurcze małe do B6 17" ale lepsze od 16"

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

mam pytanko: jaki zestaw HID-ów kupiłeś? zakłócają ci CB??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Najpierw miałem zwykłe hidy i zakłócały radio i CB. Teraz kupiłem niby jakieś cyfrowe nie zakłócają niczego ale jak najpierw odpale silnik a później włączę światła to mam błąd abs. Najpierw na chwile musze odpalić światła a później silnik możliwe że to wina słabego aku. :hi:

Opublikowano

nie nie to nie wina slabego aku , to własnie hidy , miałem to samo u siebie , wywalały choinke na liczniku :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

To raczej nie hidy a napięcie jakie one potrzebują do wystartowania. Jak się żarnik rozgrzeje i wtedy wyłączy się światła i odpali auto ponownie włączając światłą nie wyskakują żadne błędy i wszystko jest ok. Jeżeli chodzi o zwykłe hidy nie posiadają one tych filtrów i pewnie dlatego nie powodują błędów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dominikt: te sprezynki z sline mozna zalozyc do zwyklych amortyzatorów? Czy od sline maja krotszy skok? Bo zalozylem niedawno nowe i boje sie zeby nie ich nie zajezdzic..?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Jeżeli masz zamiar zakładać sprężyny do -30 to mogą być oryginalne amorki. S-line mają krótszy skok ale będzie dobrze.

Doszedł nowy mod (zabudowanie Radia CB) nie ma żadnych kabli przewodów itp.

Radio CB TTI 880 w schowku

09d4942e99633700med.jpg

Włącznik CB radia (pod kierownicą w schowku)

85ed9eff2509e013med.jpg

Podłączenie pod gruszkę CB w panelu po zestawie telefonicznym (gruszka ze zmianą kanałów CB)

42cee2ddbbbd7a69med.jpg

Głośnik schowany w blende lampki

e6f2cd1e516336aamed.jpg

Antena CB President Florida (kabel puszczony w progu)

4ce3a71a2b57ad07med.jpg0e6c4ba2957d7533med.jpg

A to po zimie stał się mój ulubiony przycisk w samochodzie :) ten tylko wie kto może się o tym przekonać przy -15 stopniach

260d7b875c463a27med.jpg

Opublikowano
  • Autor

Mam do Was prośbę - szykuje się sprzedaż auta powoli. Czy mogę Was prosić o jakieś sugestie w sprawie ceny ? Wiem że to właściciel wycenia swoją własność ale ja w tym gąszczu ofert allegro zaczynam się gubić.

Opublikowano

Identyczne radyjko mam już od 2 lat :)

Opublikowano
  • Autor

Dobre radio a jeszcze jak mi żadne kable w samochodzie nie wiszą to już całkowicie super :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Z tym wnętrzem ciężko Ci będzie sprzedać, ale auto widać zadbane, powodzenia :thumbup1:

Opublikowano

u mnie kierownica jest podgrzewana dopiero jak włączę podgrzewanie foteli :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No racja jest to kwestia gustu, mi nie przeszkadzała ale na pewno wielu wydaje się to brzydki kolor jeżeli chodzi o wnętrze chociaż uważam że z niebieskim lakierem wygląda ok. Gorzej sytuacja wygląda w srebrnych autach gdzie jest niebieskie wnętrze.

Opublikowano

wyplastidipowałeś te koła? :wink: Fajnie się prezentuję, jedynie wnętrze nie w moim stylu :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Heh nie to jest normalna farba akrylowa która właśnie przypomina gumę :) a napisz jakie masz uwagi co do wnętrza ? Czy ogólnie chodzi o niebieski kolor ?