Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Uwaga dzisiaj o 19:50 - fotoradary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą widziałem w tv jak reklamowali dzisiejszy odcinek uwagi i sprawę fotoradarów. Komendant dzwoni do strażników pytając ile zdjęć zrobili i życząc jak najwięcej, zapowiada się dobrze :D

Opublikowano

też właśnie widziałem, warto obejrzeć :decayed:

Opublikowano

W którymś wątku był link ze teraz straż miejska dostała przywilej zatrzymywania auta za prędkosć :wallbash: ukróciło sie mendom na fotoradarach to dostali teraz lizak do zarobku :wallbash:

Opublikowano

Dobre jaja co? Po 1000 zdjęć dziennie w takiej małej wiosce... A nikt nie chce gadać, no i oczywiście alkoholu nie piją na treningach ha ha :polew:

Opublikowano

ręce opadają i wszyscy są bezsilni :facepalm:

Opublikowano

Prze ciulasy ładnie się finansują z naszych pieniędzy. Oglądałem materiał i jestem w :shocked:

Czyli jak taka gmina zarobi z 8 baniek to co ma KGP w Polsce. Tutaj są ładne przekręty. Gdzie ta kasa idzie w takim razie bo ja nie rozumiem tego. Na paliwo nie mają, na odzież dla policjantów też, dziura budżetowa jak skurczybyk. PARANOJA jednym słowem.

Gość -makaveli-
Opublikowano

złodziejstwo,pijaństwo,kłamstwo....zwierzyniec :thumbdown:

Opublikowano

koleś dostał mandat za 2km/h ponad prędkość. 2 KM/H!! Przecież takiej prędkości to nawet się nie da zobaczyć dobrze na liczniku.... :sick3:

Opublikowano

Prze ciulasy ładnie się finansują z naszych pieniędzy. Oglądałem materiał i jestem w :shocked:

Czyli jak taka gmina zarobi z 8 baniek to co ma KGP w Polsce. Tutaj są ładne przekręty. Gdzie ta kasa idzie w takim razie bo ja nie rozumiem tego. Na paliwo nie mają, na odzież dla policjantów też, dziura budżetowa jak skurczybyk. PARANOJA jednym słowem.

a widziałeś co za budynek sobie stawiają? :naughty: to już wiesz na co ta kasa idzie

koleś dostał mandat za 2km/h ponad prędkość. 2 KM/H!! Przecież takiej prędkości to nawet się nie da zobaczyć dobrze na liczniku.... :sick3:

z tym to już w ogóle polecieli po całości! były strażnik mówił że ich przełożony tłumaczył, aby nie mieli takich głupich wpadek :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

a najlepsze było jak się wypowiadał wójt Kobylnicy że żadnego alkoholu nie było i nie było takich imprez, a tu zdjęcia z nim jak polewa wódę :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Bo POlską rządzą ludzie, którzy interes obywateli i dobra państwa mają głęboko w :dziura:. Dbają o własną d*pę...

http://moto.onet.pl/1634671,1,mandat-za-predkosc-nie-tylko-od-policji,artykul.html?node=2 <- tzw. Straż Miejska :blink::no:.

http://biznes.onet.pl/piatka-wprowadzona-na-vat,18526,4097669,1,analizy-detal

I się dziwić, że inne kraje nie traktują nas poważnie i się z nas wyśmiewają...

Gość -makaveli-
Opublikowano

a najlepsze było jak się wypowiadał wójt Kobylnicy że żadnego alkoholu nie było i nie było takich imprez, a tu zdjęcia z nim jak polewa wódę :polew: :polew: :polew:

no to było przezabawne :polew: co za gnoje :wallbash:
Opublikowano

koleś trochę nie ogarnięty, bo w każdym sądzie, by wygrał o te 2 km/h :wallbash:

Gość -makaveli-
Opublikowano

koleś trochę nie ogarnięty, bo w każdym sądzie, by wygrał o te 2 km/h :wallbash:

o ile wcześniej sędzia nie balował i nie chlał ze strażnikami i wójtami :naughty:
Opublikowano

o ile wcześniej sędzia nie balował i nie chlał ze strażnikami i wójtami :naughty:

taa jak nie jak tak, integracja musi być :drunk:

Opublikowano

taa jak nie jak tak, integracja musi być :drunk:

:decayed:
Opublikowano

widziałem wywiad z jednym z Policjantów bodajże na onecie i wypowiadał się na temat likwidacji atrap fotoradarów. No i już sobie to fajnie interpretują mówiąc że jeśli w środku nie ma sprzętu do robienia zdjęć, ale słupek jest podłączony to urządzenie nie jest atrapą bo w każdej chwili mogą tam włożyć aparat i będzie mógł robić zdjęcia, czyli takiego fotoradaru nie zlikwidują

Opublikowano

nie wiem czemu ale mam odczucie ,że i tak my kierowcy dostaniemy po d*pie za brak odpowiednich rozporządzeń :disgust: