elmo814 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 witam Panowie mam prosbe przymierzam sie do zakupy zderzaka i lamp do autka prosba moja jest nastepujaca czy moze ktos z was skoczyc i obejrzec faktyczny stan elementow, zeby nie byla to mina , jak juz dogadam sie z kolesiem ?? jak cos ustale dane i adres podam na pw ok?
joker-lukasz Opublikowano 24 Września 2010 Opublikowano 24 Września 2010 Witam klubowicze, razem z rodzicami jeszcze nienarodzonego chłopca prosimy o pomoc, zajrzyjcie do tego wątku, każdy grosz się liczy: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=160387.0 pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc
topor Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 moze dzisiaj jakis mini spot AA?
aju Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 chłopy, gdzie w lubuskim im bliżej ZG tym lepiej naprawię dobrze felgę alu? kupiłem już nową ale szkoda tej wyrzucać, myślę że może się kiedyś przydać [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 17:42_________________________________________________znalazłem gościa w świdnicy, ogarnięty i wiedział co mówi, zobaczymy co z niej wyczaruje
Smieszny Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Ja tam prostowałem ostatnio felgi i gość jest Chociaż słyszałem różne opinie na jego temat, ja zawsze byłem z niego zadowolony.
aju Opublikowano 6 Października 2010 Opublikowano 6 Października 2010 to ja dodam swoją opinię: Felga poszła na maszynę wcześniej w żarach i okazało się że ma bicie i pionowe czy jak to się nazywa i poprzeczne, czyli od wewnątrz chodziła góra dół a a dodatkowo cała chodziła od uderzenia lewo prawo. W żarach powiedziano mi że mogą naprawić tylko bicie góra dół a na boki jest nie do zrobienia. Zawiozłem do tego gościa tą felgę i: rzetelnie mnie poinformował że z naprawą tej krawędzi nie będzie problemu, może wyjść jakieś przebarwienie ale nie musi i nie dowiemy się póki nie zacznie, powiedział że postara się zrobić tak żeby nie było śladu. Stwierdził też że wyprostuje ją na igłę bez problemu jeśli nie pęknie, była taka możliwość ale pękają raczej dobre markowe felgi ze względu na swoją twardość. Dziś ją odebrałem... jest prosta i nie wiem gdzie była naprawiana a do tego cena za wszytko! mniejsza niż w żarach za samo prostowanie
musti Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Witajcie Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH
konian Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 może ma ktoś ochotę ????? http://allegro.pl/kierownica-audi-r8-tt-a3-a4-a6-a8-skora-ideal-i1291597266.html
aju Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 panowie może 7.11 jakiś zlocik ale coś więcej jak stanie na parkingu? Jakaś kreska mala nie mylić z kreska do nosa a później jakaś pizza czy mc
VeilSide Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 moze wreszcie uda mi sie tez zajechac
MUCHA1 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Znow wyjazd sluzbowy moze innym razem
konian Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Wiesiek, weźmiesz VAGa ?, bo zmieniłem kiere na taką z łopatkami i potrzebuję zakodować
topor Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 zamiast kupac jakies wymyslne kierownice kupilbys moje b5:D
Rekomendowane odpowiedzi