Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik Lubuski :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak tylko jesli ktos jest na studiach w innym miescie praktycznie caly czas tam siedzi... nie pracuje nigdzie i dlatego tez nie ma zbytnio siana na takie imprezy co chwile... a nie chce ciagle rodzicow naciagac... no niestety... ja moge sobie pozwolic na jeden wiekszy wypad w roku typu jakis zlot kilku dniowy i tyle.... :(

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 161,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie,no przeciez ja nie pisze tego, zeby Was naciagac na jakies imprezy-wiadomo, kazdy ma swoje sprawy i problemy, chodzilo mi tylko o to, zeby Wam uswiadomic, jak fajne mozna znajomości i przyjaznie nawiązać, i potesz szkoda się rozstac...przeciez to nie musza byc takie wyjazdy cotygodniowe na caly weekend-wiadomo, jest to koszt i czas...może wejdzcie czasem na np. Zlociki i Spociki Opolskie, albo Częstochowskie, tam nawet jak spot nie wypali, na forum jest baaardzo goraco :naughty: i jest gadka o wszystkim....i tak powinno byc, nawet jesli spotkac sie nie mozna, żeby sie poznawac, gadac, dyskutować, żartować-to bardzo sprzyja integracji, a pózniej jak juz sie spotkacie-TO JEST DOPIERO :kox:

-----------------------------------------------------------------------

koniec wynurzen na dziś DOROTA

Opublikowano

no tak tylko widzisz jak to jest... :P jak mamy sie spotkac to zawsze cos wypada... :( no mi tez nie chodzi o takie wypady co tydzien ale np fajnie by bylo spotkac sie co miesiac np :D mozna fajnie milo spedzic czas jak mowisz :) i na tym najbardziej powinno nam zalezec :) a raz na jakis czas mozna sie spotkac na dluzsza chwile jakas imprezka nocka cos w tym stylu :) pozdrawiam:) :a4fan:

Opublikowano
  • Autor

ja i puniek przyjechalismy

150ps lekko sie spoznil i bylo po spocie

tomigsi mial lekka stluczke wiec nie dojechal ....

i z 4 osob zrobily sie 2 na spocie

emil_em sie za pozno dowiedzial ....

Miejmy nadzieje ze nastepnym razem bedzie nasza piatka aktywnych w tym temacie ....

Opublikowano

Pierwszy raz zawsze najgorszy :P

Opublikowano
  • Autor

dobra aby jeszcze cos skminic proponuje 22 lub 23 grudzien

znowu mc donald w zielonej górze i pojedziemy gdzies sobie ... moze na makro

chetni wpisywac sie!

mi bardziej pasuje 23 grudzien

np godzina 16:00 na mc donaldzie ?

co wy na to ?

taki szybki spot ... pogadac posmiac sie doradzic sobie nawzajem :)

Opublikowano

Kuchnia, ja nie mogę :( Trochę lipny ten termin tak przed świętami to chyba mało kto dałby rade a nawet jeżeli to nie każdy (przypuszczam) miałby ochotę bo to zakupy na święta, ostatnie przygotowywania itp. itd. Ja mógłbym najbliżej tego terminu 21 grudnia bo wieczorem spadam do domu.

P.S.: Niedawno zakupiłem interface do VAG-a wiec jak coś mogę wziąć ze sobą. Tylko jeszcze tak dobrze go nie czaje... ale to kwestia czasu.

Opublikowano
  • Autor

no dobra chlopaki.... ;> wiec kiedy wam pasuje jakis termin ?

zrobimy wreszcie tego spota czy nie ?

puniek ogarnales juz tego vaga ?

Opublikowano

no trzeba by bylo wkoncu zrobic bo az kurde glupio...:P:) ale to chyba bedzie wszytskim pasowac po swietach jak juz... pozdrawiam:)

Opublikowano

a moze pomiedzy swietami a nowym rokiem cos hee:>?

Opublikowano

witam

dajcie znać kiedy zlot pozdrawiam dziuniek krosno odrz

Opublikowano

pisze sie jak najbardziej an taki zlocik rzuccie tylko konkretny termin;)

Opublikowano
  • Autor

no i dobra jest nas wiecej .... juz

wiec ustale termin skoro nikt sam go nie rzuca

5 styczen 2008 ( sobota ) godzina 16:00 parking Mc Donald

pisac czy pasuje wszystkim czy komus nie ?

meldowac sie kto bedzie obecny

ps. jesli bedzie lipna pogoda to mozemy pojechac na jakis parking podziemny

ps2. jesli bedzie fajna pogoda ( czyt nie bedzie padac ) mozemy pojechac na Makro ( tam jest duzo miejsca, wielka tafla lodu na ktorej mozna sie slizgac :)) oraz okolo kilometrowa prosta z odznaczonym odcinkiem 1/4 mili ) <- dla chętnych :)

a więc MELDOWAĆ się chłopaki i dziewczyny :)

Opublikowano

5 stycznia bede akurat na uniwerku ale spokojnie sie urwe takze nie ma problemu;)!

Opublikowano
  • Autor

i to mi sie podoba ... mareks84 ;) tylko dotrzymaj slowa jesli sie uda zorganizowac spot

Opublikowano

Nowak_zg zrob im dyskoteke.. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

haha no wlasnie ej ykk wlasnie mi przypomniales .... mi 5 styczen nie pasuje :polew:

bo auto bedzie dokanczane w carmanii..... jestem za przeniesieniem terminu na 12 styczen 2008 :) )))))) wtedy juz bede miec moja a4

co wy na to ;> ?

Opublikowano

Nowak_zg mniej więcej ogarnąłem VAG-a więc możemy działać, co do 12 stycznia to mi by idealnie pasowało w każdy dzień tygodnia oprócz soboty :( No ale jeżeli większość będzie mogła się zjawić w sobotę to postaram się coś wykombinować.

Opublikowano

INFO:

Piątek 4. 01. 2008 organizujemy mini spota opolskiego z udziałem naszych przyjaciół :hi: z calego kraju.

Spotykamy sie o godzinie 20:00 w zajeżdzie Opolskim (dawny Niedżwiednik) www.zajazdopolski.com tam jest mapka ale powiem ze jest to na trasie opole-->gliwice katowice kraków na 5 kilometrze od Opola.

Dla Zgiepesowanych namiary na wontku Opolskim.

Lista obecności powstaje na stronie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,4927.4845.html

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Wiemy że macie bardzo daleko ale wklejamy Info - może ktoś akurat bedzie w naszej okolicy albo pokusicie sie przyjechać na jedno auto.