aju Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 jeśli zdążę obrócić z Poznania do ZG to wyciągnę Ci te dynksy a jeśli nie to dogadamy się na przyszły tydzień
WiesiekM Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 "zbada" mi ktos autko na spocie bo mi juz rece opadaja raz turbo dziala raz nie ...... :/ coś mogę spróbować... może się uda
konian Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 ja mam klucze i chyba jutro będę. No i mamy problem bo są dwie blachy a trzech do wyciągania
topor Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 ja tez chce, ja tez, ja tez:D :polew: :polew:
duffy Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 "zbada" mi ktos autko na spocie bo mi juz rece opadaja raz turbo dziala raz nie ...... :/ coś mogę spróbować... może się uda bede wdzieczny - wrecz zajebis##** ze wzgledu na pogode to chyba pod carrefour'em dzisiaj ??
Nowek Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Ej ja też mam coś do wyciągnięcia, jakieś coś od telefonu xD I dzisiaj będe wiec problem powoli sie rozwiąże
Nowak_zg Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 jesli nie bedzie padac to stoimy na torze kartingowym jesli pada to pod carrefourem obok tych furek typu corvette c3/ cadillac itp do wynajecia co sa ;0
duffy Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 eeeee chyba jednak na dworze a corvett'ki niech sobie stoja pod dachem bo jeszcze pognija
Kamillo5 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Witajcie Bracia, jak ja dawno do Was nie zaglądałem... Co tam u Was?
topor Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 siema siema... i zapraszmy na spot ponownie:>
aju Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 kto jutro będzie? mam wolne i bym chętnie wpadł
duffy Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 no ja tez wpadne - komputerek mam obiecany
Rekomendowane odpowiedzi