szczuraz Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Witam. Jest ktoś z Żar lub okolic kto mógłby mi zerknąć na tą A6 ? http://olx.pl/oferta/audi-a6-1-8t-150ps-s-line-skory-ksenon-bezwypadkowy-z-niemiec-bardzo-zadbany-CID5-IDgBBxp.html#d6d74f383f Chwilowo nie mam jak podjechać a brat się napalił. Odwdzięczę się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss SierraFan Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Witam. Jest ktoś z Żar lub okolic kto mógłby mi zerknąć na tą A6 ? http://olx.pl/oferta/audi-a6-1-8t-150ps-s-line-skory-ksenon-bezwypadkowy-z-niemiec-bardzo-zadbany-CID5-IDgBBxp.html#d6d74f383f Chwilowo nie mam jak podjechać a brat się napalił. Odwdzięczę się. Chyba och*jales, ze chcesz tego oblesnego kondona kupic... Wysłane z Note 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Krzychu nie ja tylko brat. [emoji2] Ja mam dożywocie klepniete dwaipół z multi. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Przecież to już na fotkach widać, że auto miało "ciekawą przeszłość" Lepiej wybij to bratu z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Już oglądaliśmy kolejne. Dzisiaj chyba ostatnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldih1979 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Jest ktoś w stanie z szanownego grona obejrzeć to autko albo powiedzieć coś więcej o nim? http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-06-2012-aso-radar-bixenon-lopatki-f1-rs4-alu17-1-wlasciel-od-nowosci-ID6yFVIZ.htmlW temacie zakup kontrolowany nikt nic ciekawego nie odpisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Jest ktoś w stanie z szanownego grona obejrzeć to autko albo powiedzieć coś więcej o nim? http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-06-2012-aso-radar-bixenon-lopatki-f1-rs4-alu17-1-wlasciel-od-nowosci-ID6yFVIZ.htmlW temacie zakup kontrolowany nikt nic ciekawego nie odpisał. Jak czytam takie głupoty: model 2013 liftingowy RS4 To się zastanawiam czy ten sprzedający jest tak durny, że nie wie co pisze, czy kupujący są tak durni, że bez tego nie kupią auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldih1979 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 (edytowane) Jest ktoś w stanie z szanownego grona obejrzeć to autko albo powiedzieć coś więcej o nim? http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-06-2012-aso-radar-bixenon-lopatki-f1-rs4-alu17-1-wlasciel-od-nowosci-ID6yFVIZ.htmlW temacie zakup kontrolowany nikt nic ciekawego nie odpisał. Jak czytam takie głupoty: model 2013 liftingowy RS4 To się zastanawiam czy ten sprzedający jest tak durny, że nie wie co pisze, czy kupujący są tak durni, że bez tego nie kupią auta pewnie taki chłit marketingowy , to tak samo jak wrzucają znaczek s-line na grila i już jest na fullu a w środku i na zewnątrz bieda Edytowane 12 Grudnia 2016 przez waldih1979 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Spot Lubuskie 30 Grudzień 18:00-20:00 Zielona Góra parking Castorama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namiot_N1 Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Siema , potrzebuje informacji czy ktoś z was kojarzy fajna Audi A4 b6 na takich blachach LU 8088W ? Edytowane 7 Marca 2017 przez Namiot_N1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 LU kolego to nie nasze strony więc ciężko będzie kojarzyć ;p Chodzi Ci pewnie o woj. lubelskie, my jesteśmy z drugiej strony Polski i jeszcze troszkę wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi78 Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Wiosenny Spot Audi A4 Klub Lubuskie 9 kwietnia w godzinach 16:00 - 18:00 Kąpielisko Miejskie Dzika Ochla Zielona Góra Edytowane 21 Marca 2017 przez Arczi78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Jeżeli nic nie stanie na przeszkodzie to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufel26 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 A na ostatnim spocie tak było. Jak zwykle małe zainteresowanie w lubuskim[emoji5]Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dundin Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Cześć, z checia dolacze sie do waszego malego grona na kolejnym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Wpadnij na spot Wro jak będziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dundin Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 jak bede akurat na miejscu to na pewno wpadnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dundin Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Ktoś chętny piątek/sobota/niedziela na mały spocik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 W niedzielę mogę podskoczyć, tylko gdzie i o której ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dundin Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 14 lub 19 na palmiarni w ZG mi odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi