Nowak_zg Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 malina ja slyszalem ze topor wygral w wysciug z toba ? wiec jak to bylo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinzgora Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Nowak Wygrał bo mi go zdusuło za pierwszym razem , ale drugi przejazd juz byl mój dzisiaj zakladam nowa przepływke Bedzie sie działo...... Wszystkim zycze swietnej zabawy sylwestrowej, naj naj naj najlepszego nowego roku, oby ten stary był gorszy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Wszystkiego Najlepszego Panowie na nowy rok 2009. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 szczesliwego 2009 roku Panowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 To co kto bedzie bo ja bede napewno. Pisac bo sam nie bede siedzial na parkingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 no to i ja bede;][br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 09:34_________________________________________________a teraz ide zmienic kola;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinzgora Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 pany wszystkiego najlepszego w nowym roku,cholipa troche mi sie impreza wydłużyła ale już jest ok. obiecuje wam że się stawie w niedziele napewno [br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 14:44_________________________________________________a cos szykujecie na tą niedziele[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 14:44_________________________________________________panowie z racji że pojawiło sie trochę śniegu musiałem sprawdzić quattro jak sie prowadzi bo nie mogłem sie powstrzymac i powiem wam żę zabawa jest przednia :good: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 15:33_________________________________________________a jak fura boczkiem chodzi coś pięknego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 no... zazdroszcze quattro. Ja mam inwalide:/ Wentyl, jak masz dostep do tanich opon to zorientuj sie ile zawolaliby za letnie 235/45 R17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ok stary w niedziele ci powiem co i jak :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas83 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Wentyl mam pytanie. Jako że jesteś z Babimostu to czy rzuciła Ci się w oczy ta Audiczka http://moto.allegro.pl/item518242930_audi_a4_wersia_s_line_1_9tdi_130km.html? Szukam jakiegoś nowego autka bo po moim starym zostały mi tylko kluczyki, dobrze że odszkodowanie niedługo będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balot78 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 siema lukas widziałem ją pare razy jak latała ale do niedzieli jak ją oblukam to dam ci znać co i jak a teraz wale od sąsiada ale bede ją miał na uwadze,będziesz na spocie w niedziele :hi:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 19:43_________________________________________________wentyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas83 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 no narazie nie mam czym się pokazać na spocie, ale może tak wpadnę poznać ludzi. Będę wdzięczny za przysługę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burton Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Nie jestem fanem,ale czy mogę przyjechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 pewnie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Nie jestem fanem,ale czy mogę przyjechać? mam A4 1,9 ? stary wpadaj zawsze nas więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burton Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 OK. Co o się robi na spotach? mam coś wziąść np 0,7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 no narazie nie mam czym się pokazać na spocie, ale może tak wpadnę poznać ludzi. Będę wdzięczny za przysługę. Pozdrawiam wpadnij jutro jade ją luknąć to ci powiem co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 np... to ja przyjezdzam z 2 kierowca:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 OK. Co o się robi na spotach? mam coś wziąść np 0,7? no możesz wziąść ale sądze że póżniej fury będą same jeżdzic :polew: :polew:[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 20:57_________________________________________________ja chyba przyjade z sasiadem bo ma audi a4 a teraz trzeba go troche wciagnąc :good: [br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 20:59_________________________________________________a w tej kwestii licze na wasza pomoc pany :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi