krotki Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 o.k. - to czekam... - dobrej zabawy a jak się znudzicie to do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 no to co pany do 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 dozo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 w Zielonej też tak sypie śnieg ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 o padajacym sniegu ani widu ani slychu... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 u mnie wali śniegiem na maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 czyli jadac na zlot bedziesz mial fajna zabawe z quattro;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 przed chwilą wyciągałem jakiegoś dziadka z rowu, bo mu się wjechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 mi sie wczoraj wjechalo w kraweznik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konian Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 czytałem - dobrze że nie miałeś założonych nowych felasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 tyle dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Panowie przyjmiecie do paczki nowgo uzytkownika audi? mozna dzisiaj podjechac na 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekM Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Nie można, tylko TRZEBA! Przybywaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 zbedne pytanie kolego Kamillo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 no jak tam panowie po spociku bo troche mi sie kiepsko wracało tak śnieg miejscami sypał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 wracalo sie calkiem ok:) ale na tyle mam lysy letni zapas wiec na kazdym zakrecie bokiem:D (nic nie pokrzywilem hehe) ogolnie dzieki za spocik!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 no tak ale ty masz do chaty kawałek a ja niestety 40 kilosów a na otwartej przestrzeni sypało ostro prosto w szybe a to nie jest komfortowe, ale juz na miejscu troche polatalem bokiem i jest ok :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 No ja na 4x łyse lato A do Zawady tez droga nie ciekawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiesiekM Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Mi też sypało "w oczy", ale przynajmniej droga była czarna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillo5 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 Dzieki koledzy za spotkanie w miare możliwosci bede pod carrefourem co niedziele. Zauwazylem ze jesli chodzi o autka to jestescie "obcykani" ja za bardzo nie znam sie na mechanice ale mam nadzieje ze z czasem podłąpie a i naucze sie czegos od Was... po odjeżdzie z parkingu pokreciłem sie na sniegu na Parkingu na dworze, ale pieknie ))) narazie jestem zakłopotany kluczykami, hehehe jak ktoś coś będzie wiedział, wrzućcie prosze na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi