Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Petycja - zabójstwo husky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ej słuchajcie tamta petycja jest o sprawiedliwe rozpatrzenie sprawy więc lipa...Moim zdaniem to tu trzeba się wpisywać żeby dostali max karę

http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-w-sprawie-orzeczenia-bezwzglednej-kary-pozbawienia-wolnosci/66

no to za***iście :wallbash: jeszcze im pomagaliśmy :facepalm:

Opublikowano

ej słuchajcie tamta petycja jest o sprawiedliwe rozpatrzenie sprawy więc lipa...Moim zdaniem to tu trzeba się wpisywać żeby dostali max karę

http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-w-sprawie-orzeczenia-bezwzglednej-kary-pozbawienia-wolnosci/66

niby usuwając konto z tamtej strony tamta petycja się usunie i wtedy na tą jeszcze raz wysłać...ja tak zrobiłem

Opublikowano

Już poprawiłem :facepalm:

Opublikowano

Może jakiś moderator zablokowałby temat do chwili poprawienia bo niepotrzebnie przez pomyłkę ludzie będą źle tworzyć petycje ?

Opublikowano

Na A6klub. też już jest :good:

Opublikowano

poprawione :good:. Mam nadzieje, że się uda :hi:.

Opublikowano

poszlo!

jak pucek, jestem zdania ze w Polsce konieczne jest przywrocenie kay smierci dla takich smieci

Opublikowano

Powinno się ich przywiązać za jaja i pociągnąć za samochodem :kwasny:

Opublikowano

Ale skurwiele :evil: Powinna jednak byc kara smierci...

Opublikowano
  • Autor

Spokojnie, nie pomagaliśmy. Tamta petycja również była o to, żeby nie dostali kary w zawiasach, a te maksymalne 2 lata. Mimo wszystko link zmieniłam, bo widzę, że ta nadesłana przez dziadekblack ma większe szanse powodzenia.

Opublikowano

było dzisiaj o tym na tvn'ie w faktach, wytrzeźwieli i są już w :!:domu, a zabójstwo psa to nie ich pierwsze

Opublikowano

Poszło. Czasami aż szkoda, że w naszym kochanym kraju nie ma kary śmierci.

Opublikowano

chyba nie działa ta petycja?? mi się nie włancza

Opublikowano

coś nie bangla link :kwasny:

Opublikowano

Strona jest przeciążona

Opublikowano

Strona jest przeciążona

To znaczy, że okrucieństwo jakie spotkał pies ze strony 3 bestii nie jest dla ludzi obojętne :good::hi:. Mam nadzieje, że spotka ich kara za to.

Opublikowano

poszło też,,,,

Opublikowano

nie działa link do petycji !!!

Opublikowano
  • Autor

Strona jest przeciążona

No właśnie mam nadzieję, że strona jest poprostu przeciążona, bo w tej chwili mi też się nie otwiera :kwasny:

Tu mam kolejny materiał na ten temat, z tvn, z dnia dzisiejszego: http://www.tvn24.pl/2404280,28377,0,0,1,wideo.html

Ważne jest to, że już 17 stycznia jest rozprawa, pewnie wtedy jeszcze nie zapanie wyrok, ale musimy się pospieszyć z podpisami. Z "Faktów" wynika, że:

1. to nie jest pierwszy pies zamordowany przez tych g****

2. husky była pare dni temu wzięta ze schroniska, więc być może po to aby kolejny raz "się zabawić"?

W chwili, gdy ja zaglądałam na stronę było 61.194 podpisy, a potrzebujemy ich 500tys. :(

Jak tylko link zacznie działać, to wstawię go na nk, gg, wyślę podpis ze wszystkich maili jakie posiadam, do tego zaangażuję całą rodzinę...Nie pozwólmy, aby uszło im to "na sucho" !