pauliniuss Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam panowie, czy taki podłokietnik nie przeszkadza w zaciągnięciu ręcznego?
Olaf Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 nie wiem czemu ale nie lepij panowie poszukac bylo jakiegos ori podlokietnika nie mielisbyscie tylu problemow sam podlokietnik nie jest zly ale co ori to ori
andegrand Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 witam mam pytanie czy ten podłokietnik bedzie pasowal do do audi a4 b5 bo jakis dziwny i bedzie trzeba przełozyc podłaczenie vaga http://www.allegro.pl/item994779413_podlokietnik_audi_a4_b5.html
cypek80 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Do b5 przed liftem będzie pasował. A podłączenie Vaga można wyciągnąć i przełożyć.
Góral.tz Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 http://www.allegro.pl/item1008456976_podlokietnik_passat_b5_i_audi_a4_wszystkie_kolory.html cześć czy to będzie pasować do polifta??
medik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Koledzy jutro chciałbym w wolnej chwili zabrać się za montaż ori podłokietnika. Mam mały problem, jak odkręcić łapę, tą metalową od podłokietnika ? Nie ma od dołu żadnej śruby. W jaki sposób ją się demontuje ?
zdzis Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Nie jestem pewien czy o to ci chodzi ale podłokietnik mocowany jest na 3 śruby 2 pod popielniczka z tyłu a jedna pod taką wykładzinką w takim schoweczku nieopodal podłokietnika. A żeby zdjąć tunel masz jeszcze 2 śruby z przodu pod zaślepkami.
medik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Nie o to mi chodziło. Podłokietnik mam osobno. Jak zdemontować od niego łapę metalową. Nie widzę żadnej śruby.
zdzis Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 łapa metalowa do podłokietnika jest przykręcona jedną śrubą i tam jest storzek który wchodzi w łapę. Łapa przymocowana jest do tunelu 3 wkrętami. Jaśniej trochę? jak nie to w tyg będę rozbierał tunel to zrobię foto
andy_sky Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 bardzo fajnie rżnie się tę dziurwę dremelem polecam
medik Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 zdzis tak właśnie myślałem. Tylko że u mnie nie ma żadnej śruby łączącej łapę z podłokietnikiem a trzyma się jak cholera. Może przez ten stożek co pisałeś Ciągnąć na chama ?
zdzis Opublikowano 6 Czerwca 2010 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Ja miałem śrubę wykręciłem troche i młotkiem i poszło. Wiadomo jak to aluminium, jedno z drugim na sucho zawsze mocno trzyma. Ale powinna być jakaś śruba. No nic jak chcesz to w nom zrobię fotorelacje
medik Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 zdzis już zrobiłem. Po prostu się zapiekło, dzięki za pomoc. Panie Moderatorze poproszę o punkt pomógł dla Kolegi.
adolf1923 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Nawet dla laika rzecz jest prostsza niż może się wydawać. Ja na samochodach znam się jak świnia na gwiazdach, a jednak zabrałem sie za montaż podłokietnika. Problem był na początku, nie potrafiłem wyjąć środkowej konsoli Ale jakoś poszło. reszta szła jak po maśle, dodam tylko, że musiałem dołożyć swoje pierścioneczki na śruby, i jest bardzo wiele opcji - gdzie możemy dokręcić stopkę metalową. Podłokietnik wygląda bardzo dobrze, i rzeczywiście jest przydatny. Jeśli ktoś sie jeszcze zastanawia, to nie ma po co. Ja laik mowie, że roboty jest tyle co kot napłakał.
GrubxXx Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Powiem wam panowie ze to jest moim zdaniem zly pomysl ja u siebie zalozylem podlokietnik razem z tunelem od passata B5 przed liftem i pasuje wszystko malyynowo :naughty: Jutro postaram sie wrzucic jakies zdjacia jedyna przeróbka jaka dokonałem to przyszlifowanie zaczepów z przodu i przełożyłem wejście na kabel VAG tam gdzie jest w passacie :kox:
Me.how Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 ja montowałem podlokietnik razem z tunelem, wszystko pasuje wystarczy tylko przełożyc i poskręcać, nizej zdjecia jak to u mnie wyglada
zdzis Opublikowano 27 Stycznia 2011 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Ten syf mogłeś ogarnąć hehe I od razu auto inaczej wygląda i życzę więcej tak udanych modyfikacji
Damian_1986 Opublikowano 29 Maja 2012 Opublikowano 29 Maja 2012 Podłokietnik na miejscu:) instalacja praktycznie bezproblemowa. Jedyna wątpliwość to śruby, na które nachodzi łapa podłokietnika. Śruba, do której jest z tyłu dokręcony tunel, ma rozmiar 13. Pozostałe są większe, ale spokojnie można je nagwintować nakrętką 13, bo za często podłokietnik nie będzie odkręcany.
SkOs Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 a ja mam inny problem nie moge zdjac oslony recznego uwalony mam ten haczyk i nie wiem jak zdjac go da sie tunel bez sciagania oslony zdjac ? :> ---------- Post dopisany 14-07-2013 at 08:51 ---------- Poprzedni post napisany 13-07-2013 at 01:46 ---------- zrobilem ! ;] a i nie trzeba oslony sciagac recznego wystarczy pokombinowac i zejdzie bez przypalu ;]
Johny_92 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 U mnie tez byl chyba wylamany, na sile jakos zdjalem... ;d
Rekomendowane odpowiedzi