Rossi_46 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 EOT ja u siebie z Magnaflow mam tylko jeden tłumik z wyjściem Y-pipe na 2 strony, tutaj widzę masakrę, jak by wywalić z 2 przednie tłumik to auto dopiero by grzmiało bez przesady Mój jest akurat non-resonated optymalnie głośnny i rozni sie od rezonowanego tylko koncowymi wydechami:) Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nagraj jakiś filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 miodzio , Rossi dobrze zrobiles ze ta felga zostala srebrna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 A jakie ET tej felgi jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 32 ale moge sie mylic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 piękny :gwizdanie: :drool: chce ktoś mojego paszteta? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 EOT bajk za friko biorę, PB i tak mam za darmo Rossi dawaj filmiki jak gada i czy się już trochę wydech wypalił, mój Magnaflow jak jest gorąco to daje ostro decybalami po uszach, muszę sprawdzić przy okazji czy nie przekraczam magicznych 93dB, BTW stawiam na 100+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 moj jest nawet bardzo głośny 114dB, ale w samochodzie jest oki (tak optymalnie) tak gada: :> tylko ja zamowilem wersje z podwojnymi chrom. koncowkami jakos lepiej przypadła mi do gustu:) felga jest 19X8,5X19 ET32 opona 255/35ZR19 continental sportcontact 5P 96Y nie przyciera nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 dlaczego swoich filmików nie wklejasz ? producenci wydechów czasami trochę kombinują, nie piszą całej prawdy co jest zamontowane na aucie i wklejają potem do netu, mnie interesuje jak gada wydech w twoim aucie a nie pierwszy lepszy z netu[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2011, 00:16_________________________________________________co do głośności Millteka 114 dB to ostry wynik, sprawdziłem u siebie na szybko na bardzo gorącym wydechu nie przekroczyłem 93 dB przy maksymalnych obrotach, owszem sprawdzone przy pomocy Iphone'a ale jakiś tam pewnie zbliżony wynik jest, przy 114 dB dowód rejestracyjny bye bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 powyzej 93db dowod bye bye ale i tak mialbym to w d*upie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 EOT w uwaga pirat pokazywali owszem motor ze 101 dB, po dowodziku i nakaz doprowadzenia wydechu do normy głośności + 300 PLN mandat, ciekawe jaki manewr w Millteku zrobić żeby miał 93dB w 1/2 max. obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 motor to jest od pralki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 przepraszam, motocykl miałem na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 mam to w d..... jak jade stala predk. to nie slychac wcale ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 nie słychać w środku czy na zewnątrz ? często tak jest, że w kabinie jest błoga cisza a z rurek idzie jakiś poziom hałasu, weź pod uwagę, że po 10-30 tkm wydech zmieni dźwięk i natężenie hałasu, nie mam nic przeciwko fajnemu bulgotaniu ale jak się trafi na zazdrosnego i upierdliwego Policjanta to wtedy przesrane jest, ja czasami ich lubię podnerwić, redukuję przy nich i gaz do dechy a w lusterku widzę ich dziwny wyraz twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 W srodku cisza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 nic tylko przez Szwajcarie się gdzies wybrać po tunelach mój wspólnik ma Milltec'a w s8 v10, sporo jeździ i nie miał problemów jeszcze, a dudni konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 myślę, że policja czepia się raczej 20to letnich hond, niż aut za >200k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi_46 Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Uploaded with ImageShack.us juz 14500 km. za pare dni pierwszy przeglad nic sie nie dzieje... chya wnetrza nie bylo jescze zdjecia Uploaded with ImageShack.us pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 na prawdę piękna franca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi