arturo_freestyler Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 piekne auto... jak bedzie na sprzedaz informuj:) może zmierzymy auto akcelerometrem ? jak cos to pisz na gg lub priva - zrobimy szybkiego spota z pomiarami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Co się modzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Czy ktoś z posiadaczy S4 orientuje sie co to za cudowny wydech za taką kasę http://allegro.pl/uklad-wydechowy-capristo-audi-s5-s4-i1916690609.html takie info jest na necie http://www.mm-performance.pl/uklad-wydechowy-valve-system-capristo-p-211.html co o tym sądzicie Capristo to kozacki wydech. Pytanie czy warty takiej kasy za jeden guzik który go ścisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 A ja powiem wam tyle ze te wszystkie markowe wydechy sa g.... warte , wychodzi na to ze ja prawdopiodobnie wywale Millteka i zrobie wszystko tak jak powinno byc w MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 a co z nim nie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A ja powiem wam tyle ze te wszystkie markowe wydechy sa g.... warte , wychodzi na to ze ja prawdopiodobnie wywale Millteka i zrobie wszystko tak jak powinno byc w MG możesz rozwinąć co z nim nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splash Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A ja powiem wam tyle ze te wszystkie markowe wydechy sa g.... warte , wychodzi na to ze ja prawdopiodobnie wywale Millteka i zrobie wszystko tak jak powinno byc w MG Nie zgodzę się... Porównaj sobie zaawansowany technologicznie proces do którego używa się aplikacji wyliczających prawidłową przepustowość czy odpowiednie doprężenie, modelowanie CAD etc z układem wydechowym który stworzony został „na kolanie”. I to samo z innymi komponentami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A ja powiem wam tyle ze te wszystkie markowe wydechy sa g.... warte , wychodzi na to ze ja prawdopiodobnie wywale Millteka i zrobie wszystko tak jak powinno byc w MG Nie zgodzę się... Porównaj sobie zaawansowany technologicznie proces do którego używa się aplikacji wyliczających prawidłową przepustowość czy odpowiednie doprężenie, modelowanie CAD etc z układem wydechowym który stworzony został „na kolanie”. I to samo z innymi komponentami... zdziwil bys sie , moge si podeslac zdjecie jak ladnie wymodelowany komputerowo jest rozejscie na koncowe tlumiki........ a to tylko poczatek do czego mozna sie przyczepic.W kazdym razie moj Milltek wylatuje Dodatkowo po tonie wypowiedzi wnosze ze nawet nigdy nie miales do czynienia z wydechem dobionymna miare w dobrej firmie , dla ulatwienia ci powiem ze ci co robia te wydechy na kolanie , robie je tez w tytanie , sprawdz sobie jaka jest tego obrobka , kto to robi na swiecie i za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splash Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 W kazdym razie moj Milltek wylatuje tu się zgodzę... i nie personalizuj proszę, merytorycznie please... bo zdziwiłbyś się Materiał nie jest istotny - i tytanowy wydech można spier*****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 jest , bo nie kazdy potrafi w nim robic co tez swiadczy o pewnych kwalifikacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splash Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ok, zbędna polemika. Wierz w co chcesz :-) Szerokości! I sorry za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ok, zbędna polemika. Wierz w co chcesz :-) Szerokości! ale co mam wierzyc......... , bo wlasnie uwierzylem w magie nazwy tylko im sie chyba te rysunki w CADzie troche rozjechaly. Czolowka GSMP , RSMP , WSMP , samochody typu Lambo ,Ferrari , Carrera GT itp to chyba najlepsza rekomendacja.I co z dego ze gna rury na kolanie , waze ze dziala , a te CADowskie rysunki widac nie.Ele nie bede cie przekonywac bo widac jestes ekspertem.EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Co to za spinki bez sensu? Turdzi zamiast tu pisać jakieś dyrdymały to lepiej napisz co z tym Twoim Milltekiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splash Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ale ja już na samym początku napisałem, że Millitek „tu się zgodzę” odnośnie zmiany. Chcę tylko podkreślić, że nie można generalizować w sposób: A ja powiem wam tyle ze te wszystkie markowe wydechy sa g.... warte A co do Millitek – znasz moje zdanie – sam nigdy nie pokusił bym się o montaż układu z znaczkiem tej właśnie firmy. Ponieważ jest wiele ciekawszych alternatyw, dużo lepiej wykonanych, precyzyjnych i pięknie brzmiących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Turdzi zamiast tu pisać jakieś dyrdymały to lepiej napisz co z tym Twoim Milltekiem bajk -> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=209277.msg2892993#msg2892993 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 coś cisza w temacie,a szkoda, jedno z ciekawszych aut na forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 kolega teraz szykuje mieszkanie i nie ma pewnie czasu. W aucie zagosciły nowe felgi 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 http://moto.allegro.pl/audi-s4-2011-mtm-430km-1wl-salon-pl-bezwypadkowy-i2525508310.html RS4 zamówione czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi