Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Montaż oryginalnych chromowanych obwódek szyb.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

armistead, Ty miales te listwy tylko naklejane, bez zadnego demontazu starych na nitach etc? coś takiego : http://allegro.pl/audi-a4-b5-kombi-chrom-obwodki-szyb-tuning-i1420508520.html

Tak, coś takiego miałem.

"Gotowo przycięte" a i tak była lipa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

chciałem się pochwali iż mój następny pacjent przeżył operacje :> a była to a4 po II lifcie ojca która nie dawno kupił, o fajnym, rzadko spotykanym kolorze :> moja diagnoza była oczywista :> brakuje obwódek szyb, kilka rozmów z ojcem i w końcu udało się go namówić i dal mi ja w swoje ręce, efekt po założeniu jest taki sam jak w moim aucie czyli kox :kox: :kox: :kox:

daje zdjęcia podczas prac, i po zakończonej operacji :kox:

pic0171.jpg

Uploaded with ImageShack.us

pic0174e.jpg

Opublikowano

Skąd wy te listwy bierzecie :wink4:

Opublikowano

dla chcacego nic trudnego...

Opublikowano
  • Autor

dla chcacego nic trudnego...

co prawda to prawda, wiem chromy z 2 aut za 300zl w tym jedna w dziale sprzedam siedzi, a roboty z tym na pól dnia a efekt :banan1:

Opublikowano

do avanta za sama dachowa na allegro chca 400-500zl :shocked:

Opublikowano
  • Autor

do avanta za sama dachowa na allegro chca 400-500zl :shocked:

nie którzy z cenami trochę przesadzają :polew: 300zl to myślę ze cena do przyjęcia, a ty za swoje ile dałeś bo mi pisałeś kiedyś ale wyleciało mi z głowy..

Opublikowano

kurcze ciezko mi zliczyc bo ja najpierw kupilem chyba sam dol, potem kupilem caly zestaw za 200 lub 300 zl + przesylka, potem koles cos porypal z przesylka, cos mi tam opuscil, wyslal na swoj koszt (chyba z 2 miechy czekalem) potem pogonilem ta dolne...

Opublikowano
  • Autor

trochę się pospieszyłeś, bo ja dałem za moje 180zl i bylem po nie 20km od Bydgoszczy :gwizdanie: miał byś blisko i jeszcze od kolesia z forum :)

Opublikowano

tam jak sie z bydgoszczy na inowroclaw leci po prawej stronie moze?

Opublikowano
  • Autor

tam jak sie z bydgoszczy na inowroclaw leci po prawej stronie moze?

no tak, w Nowej Wsi Wielkiej :)

Opublikowano

no tylko jak ja ogarnialem chromy to on jeszcze nie mial tych aut na czesci, a powiem Ci ze jak widzialem na fotce to myslalem ze to chrom na metry :embarrassed: ja bralem bosse od niego

Opublikowano
  • Autor

no tylko jak ja ogarnialem chromy to on jeszcze nie mial tych aut na czesci, a powiem Ci ze jak widzialem na fotce to myslalem ze to chrom na metry :embarrassed: ja bralem bosse od niego

no wtedy nie miał :)

Opublikowano

Ostatnio sam szukałem tych listew, ale najtaniej co znalazłem do avanta to chcieli 400zł + wysyłka.

A samochód mam w ciemnym granacie, więc myślę, że całkiem fajnie by to wyglądało.

Może poszukam na szrotach okolicznych.

Opublikowano
  • Autor

szukaj na allegro aut z listwami i pyt sie, na pewno cos w dobrej cenie sie znajdzie :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też poszukuje już tych ramek. Ori to ori :decayed: Jeśli chodzi o tą ramkę styłu chciałbym ten sam trójkąt wkleic co mam. Uszczelka też może by ta sama czy musi byc z tej ramki gdzie chromy oryginalnie montowane były? Jak kupie chromy bez uszczelki do trójkąta też da sie to zrobic, wklei i gitara?pzdr

Opublikowano

Też poszukuje już tych ramek. Ori to ori :decayed: Jeśli chodzi o tą ramkę styłu chciałbym ten sam trójkąt wkleic co mam. Uszczelka też może by ta sama czy musi byc z tej ramki gdzie chromy oryginalnie montowane były? Jak kupie chromy bez uszczelki do trójkąta też da sie to zrobic, wklei i gitara?pzdr

przeczytaj wszystko od poczatku.....

nie ma opcji przelozyc uszczelki, to jest jeden element szyba+uszczelka, i albo wymieniasz cala szybe na taka z uszczelka pod listwe, albo zostawiasz stara szybe i listwe doklejasz.... oczywiscie o ile nie uszkodzisz uszczelki przy wucinaniu/wyciganiu trojkata

Opublikowano

Panowie kiedyś zabierałem się za to ale nie starczyło siły ale po tym opisie znowu się trzeba zastanowić nad tym bo efekt jest nie do opisania :kox:

Opublikowano
  • Autor

Panowie kiedyś zabierałem się za to ale nie starczyło siły ale po tym opisie znowu się trzeba zastanowić nad tym bo efekt jest nie do opisania :kox:

zabieraj się bo warto :decayed: