Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Montaż oryginalnych chromowanych obwódek szyb.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niezła robota, na początku mnie to odstraszało a teraz po roku odstrasza mnie chrom na metry.

Opublikowano

Niezła robota, na początku mnie to odstraszało a teraz po roku odstrasza mnie chrom na metry.

:embarrassed: :embarrassed: ja też się uczyłem z chromem na metry :gwizdanie: ,ale nie załuję ori bez porównania :kox: i każdemu będę odradzał chrom na metry, a jakby ktoś nie wierzył, to mogę mu nawet pokazać fotki jak po roku wygląda :sick3:
Opublikowano

a potem ten wyciekajacy klej przy wysokich temperatyrach....

Opublikowano

a potem ten wyciekajacy klej przy wysokich temperatyrach....

dokładnie, też to mam cyknięte szczególnie na rogach z tyłu po lakierze takie ciompy tego kleju :wallbash::sick3: a jak się zaś ochłodzi to taka twarda skorupa się zrobi :disgust:
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powitać. Nareszcie chrom już u mnie na aucie ;)) Opis bardzo pomogł. Bułka z masłem- da się to zrobić samemu. Trochę robota przeraża, wycinka tych szyb ciężka sprawa ale na spokojnie wszystko idzie. Jedna uszczelkę lekko uszkodziłem ale duzo kleju dałem i dobrze jest. Cholernie cieżko jest to wyciać.. w moim przypadku pomogł troche noż do tapet. Lepiej jest troche popodcinać reszte drutem wycinać. Rece do dziś poprzecinane mam heh. Ale efekt jest warto sie pomeczyć i założyć. Dzieki za wstawkę bez niej cieżko by było się do tego zabrać. pzdr

Opublikowano

pokaz foty pokaz :D

Opublikowano

no pięknie to wygląda, efekt jest nie ma co dyskutować :)

Opublikowano

No mialem w poprzednim aucie chrom na metry ::D Z daleka nawet spoko i dla tych co się bardzo nie znają łykali ze audi oryg. tak ma heh.. Ale jednak oryginał to oryginał <Siła> ;))

• 1 rok później...
Opublikowano

podłącze się do tematu, noszę się z zamiarem wymiany listew na chrom, ale powiem tak, że nie mam za bardzo gdzie i jak to zrobić więc chętnie zlecę komuś wymiane chromów, jest ktoś chętny jestem z Pń moge podjechać tak do 100km ?:wink: prosze o Pw

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja zakładam ori chromy sedan w przyszły weekend do mojej czarnulki... opis na pewno wykorzystam

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jeśli chodzi Ci o chromy to np. w dziale sprzedam na forum

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a stara uszczelka bedzie potrzebna ?

a na czym położysz tą szybę :?:

a na pytanie czy będzie potrzebna...odpowiadam Ci, że TAK będzie potrzebna :cool1: ...no chyba, że masz jakieś zapasowe na zbyciu :gwizdanie:

zle kolego mowisz, bo uszczelka jest razem z szyba, i salosc sie wkleja, [br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 17:22_________________________________________________

no a uszczelka z dawcy ? przecież ta pod chrom ma jakies zaczepy ?

dokladnie jest inna niz ta bez, ale czy tak czy siak nie bawil bym sie w wybijanie jej... wiesz jak jest jak ktos szybe wybije potem ciagle gdzies beda szkla, malo tego i tak musisz najpierw zdjac plastik ze slupka, szkla moga powpadac w otwory do sierodka karoseri a potem dzwonic na nierownosciach.... ogolnie ja bym sie nie odwzyl wybic, wolal bym jechac do szybiarzy zeby tylko je wycieli...

Panowie czegoś tu nie rozumiem. z powyższej wypowiedzi wynika że trójkąt pod chrom kleje na starą uszczelke i tak myślę po co ? zakupilem u 15olo cały komplet chromow łącznie z trojkatami i byłem przekonany że stare trojkaty wycinam łącznie z uszczelkami a wklejam trojkaty od kompletu z uszczelkami dawcy i po sprawie

Opublikowano

no to dobrze myślisz, jeśli masz komplet to komplet zakładasz będziesz miał wszystko jak ori

Opublikowano

jak spotkacie na mieście Warszawa czarną A4 b5 z chromem tylko na drzwiach to moja. Musiałem podzielić sobie chromowanie auta na dwie czesci. Póki co dobry rezulat prac. Nity 4 mm, otwory lekko rozwiercalem.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

nie wiem czy takie rozwiązanie się sprawdzi, ale co myślicie żeby kupić chrom w sprayu i ładnie poodcinać listwy i pomalować??

Opublikowano

nie będzie to dobrze ywglądało

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

można prosić o aktualizację zdjęć?

Opublikowano

Podpinam sie pod prośbe