Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BKN] quattro by Ponior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:oklaski: :thumbup:

Ładnie to wszystko ze sobą spasowałeś czarne fele,gril z kolorkiem auta naprawde super. :good: A myślałeś nad ściemnieniem tylnych lamp ala dymione :mysli:

Opublikowano

:oklaski: :thumbup:

Ładnie to wszystko ze sobą spasowałeś czarne fele,gril z kolorkiem auta naprawde super. :good: A myślałeś nad ściemnieniem tylnych lamp ala dymione :mysli:

Własnie trzeba cos zrobić z bocznymi kierunkami i lampami tylnymi tylko jeszcze nie wiem co :mysli:

Najlepiej kupiłbym jakies zamienniki dymione ale na zwykłych żarówkach. niestety na allegro same ledy, których nie chce za bardzo. :disgust:

Opublikowano

A czemu nie szukałeś zderzaka pod PDC z przodu?

Z tyłu mi wystarczy, dla mnie zbędny gadżet. Poza tym przy montażu dużego coolera bedzie więcej miejsca :decayed:

Założona po dwóch godzinach walki dokładka od cupry. Zaraz będzie troche za i troche przeciw głosów :tongue4::decayed:

Dzieki Staszek za dokładke :hi:

SNC00241.jpg

SNC00244.jpg

Opublikowano

ile taka dokładka??

Opublikowano

A czemu nie szukałeś zderzaka pod PDC z przodu?

Z tyłu mi wystarczy, dla mnie zbędny gadżet. Poza tym przy montażu dużego coolera bedzie więcej miejsca :decayed:

Założona po dwóch godzinach walki dokładka od cupry. Zaraz będzie troche za i troche przeciw głosów :tongue4::decayed:

Dzieki Staszek za dokładke :hi:

SNC00241.jpg

SNC00244.jpg

:good: :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Super to wygląda z czarnym grillem, polecam się na przyszłość. :)

"reklama mode ON" U mnie jedyne 185 złociszy z wysyłką (jest na Alledrogo po 159.99, ale z wysyłka już 195 wychodzi). "reklama mode OFF" :gwizdanie:

Ponior - sorki za OT ;)

Opublikowano

Dzięki chłopaki, mi też się podoba.Autko optycznie poszło na glebe. Najlepsze jest to, że ta dokładkę można założyć chyba do wszystkiego, jak oni to zrobili :decayed:

Ciężko tylko z dopasowaniem, żeby obie strony idealnie leżały. :disgust:

Opublikowano

super wygląda.. też planuję w wolnej chwili zająć się dokładką :wink4:

Opublikowano

jest ekstra :):good:

Opublikowano

od zawsze byłem temu przeciwny, ale jest ok :):naughty: pasuje do koloru i do czarnych elementów :good:

Opublikowano

jest git :):good:

Opublikowano

Widziany dzisiaj w Częstochowie jak zajeżdzał na sale na weselicho. Dobrej zabawy życzę :hi:

A dziękuje, właśnie wróciłem z wesela, ledwo na oczy widzę :heat:[br]Dopisany: 12 Czerwiec 2011, 20:46_________________________________________________

od zawsze byłem temu przeciwny, ale jest ok :):naughty: pasuje do koloru i do czarnych elementów :good:

jest git :):good:

ja tez tak uważam, dzięki :good:

Opublikowano

Co to za kolor ? tzn auta calego :naughty:

Opublikowano

Chyba lz5c (błękit oceanu :naughty:) o ile z wlepki dobrze pamiętam, ale sprawdze wieczorem.

Opublikowano

mauritius blau - ale do RS'a nie bedzie pasowac :naughty:

Opublikowano

Chyba lz5c błękit oceanu :naughty:) o ile z wlepki dobrze pamiętam, ale sprawdze wieczorem.

Dobrze pamiętasz. :wink4::good:

BTW Dokładka ładnie się z resztą komponuje... :gwizdanie:

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o zestawienie niebieskiego + czarne detale ( lusterka , grill , lampy ) . Nawet sympatycznie to wyglada :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...