kuba37 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam proszę o poradę dziśaj mnie zaskoczyła moja po odpaleniu zaraz gaśnie
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam proszę o poradę dziśaj mnie zaskoczyła moja po odpaleniu zaraz gaśnie kontrolka immo nie miga przypadkiem??
kuba37 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 wszystko jest ok po odpaleniu 4sekundy i gaśnie
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 wszystko jest ok po odpaleniu 4sekundy i gaśnie jakie błędy na vagu??
Sistemo Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 według mnie to immobiliser, podepnij samochód pod vaga i zobacz błędy
kuba37 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 ale po przekręceniu stacyjki kontrolki gasną [imobilajzer też] waga nie pośadam
Marcino87 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Napewno cos jest z immobilajzerem ja tez tak mialem czasem miga zapewne kontrolka od immo a postukaj kluczykiem o kolano czy zalapie mi tak czasami pomagało mialem taka syt że przez tydzien musialem zeby odpalic auto najpierw stuknac kluczykiem o kolano i dopiero odpalil ale pozniej wszystko wrocilo do normy i jest wszystko OK
kuba37 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 ide sprawdzić próbowałem z kluczykami i nic zapasowe to samo jak odpali to kopci a wcześniej go myłem
Marcino87 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ide sprawdzić próbowałem z kluczykami i nic zapasowe to samo jak odpali to kopci a wcześniej go myłem pewnie kopci bo zimny motor to raczej regóła . ja miałem tak samo coś jest napewno z immo mi tak jak Ci opisalem pomagalo. Mówisz ze myles auto moze jest po jakis przygodach i gdzies sie cos zalało hmm ale to raczej nie mozliwe
kuba37 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 to kopcenie jest mocne a przejść raczej nie miał
Marcino87 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 to kopcenie jest mocne a przejść raczej nie miał ale odpaliło Ci auto wkoncu ?? podeslalem linka uzytkownikowi klubu podpowie Ci wiecej
kuba37 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 tak jak pisałem wcześniej po odpaleniu po 4sek.gaśnie
lukas309 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 kolor dymu jaki jest ????? odpala bez problemu czy trzeba kręcić ??? bez vaga sobie możemy gdybać ściągnij kogoś np. mechanika (tylko nie z serwisu :gwizdanie:) z laptopem i vag com-em do siebie podepnijcie go i szczytajcie błędy reszte mechanior powinien załatwić (chyba :gwizdanie: :gwizdanie:)
jarekjp Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 A moze to ktorys z przekaznikow ja tez tak mialem w mojej a4 AWX po myciu lub po ulewnym deszczu mialem problemy z odpaleniem jak odpalil to zaraz gasl podlaczenie pod vaga rozwiazalo sprawe walniety byl przekaznik nie pamietam jak on dokladnie sie nazywal moze to jest przyczyna takze i w twoim przypadku.Pozdrawiam
kuba37 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 odpala bez problemu a kolor dymu ciemno szary[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 22:20_________________________________________________ A moze to ktorys z przekaznikow ja tez tak mialem w mojej a4 AWX po myciu lub po ulewnym deszczu mialem problemy z odpaleniem jak odpalil to zaraz gasl podlaczenie pod vaga rozwiazalo sprawe walniety byl przekaznik nie pamietam jak on dokladnie sie nazywal moze to jest przyczyna takze i w twoim przypadku.Pozdrawiam terzmiałem takie przypadki z myciem i deszczem ale odpalał lecz nie miał mocy
slodki79 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Grzechu jutro jak chcesz i będziesz mieć czas mogę przyjechać z VAG-iem i zobaczymy co wyjdzie.Tylko zadzwoń do mnie o której Ci pasuje,ja będę po służbie więc od 10 mam wolne
kuba37 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 Odwiedził mnie kolega Sylwek z VAG-iem i wyszły nam 2 błędy G81 G70
tomik882 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 sprawdz przepłwomierz....jak dla mnie to jest główny winowajca. On odpowiada za mieszanke spalin i powietrza i sterowanie ją. Kiedyś miałem tak w peugoecie też w dieslu...Odpaliłem i się gasił...po wymianie przepłyomierza usterka zniknęła [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 03:23_________________________________________________tym bardzie stary że jak Ci dymi i gaśnie to napewno przepływomierz...daję sobie reke uciąc:D
Rekomendowane odpowiedzi