kolunio Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam czy ktos wie gdzie dobrze w wawie wymienią mi katy na nowe o lepszym przepływie czyli usportowione porszę o rady pozdr :>
domjenick Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 wawa-nie wiem,ale polecam el-tec http://www.el-tec.pl/pl/index.html
marc1n Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 kolunio jakie masz objawy zapchanych katalizatorów ? Jak będziesz wymieniał katy spisz model jaki podrasowali i czy wymieniasz te przy kolektorze wydechowym czy te drugie ? I zdaj relacje jak jedzie auto :] bo mam przymulone auto powyżej 4000rpm , pozdro ps. jaki masz wydech w ASN dwie sondy na katalizatorze przy kolektorze, czy jedna przy kolektorze wydechowym i jedna przed drugim katalizatorem ?
kolunio Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 witam coś kiepsko się zbiera na wysokich obrotach no i na hamowni wykazało mi 209ps i 270 nm na 95pb a jak go kupiłem to lepiej się zbierał ale od nowosci nie było ruszane także chyba należy wymienić pozdr
marc1n Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 witam coś kiepsko się zbiera na wysokich obrotach no i na hamowni wykazało mi 209ps i 270 nm na 95pb a jak go kupiłem to lepiej się zbierał ale od nowosci nie było ruszane także chyba należy wymienić pozdr skracanie kolektora sprawdziłeś ? które katalizatory wymieniasz te górne czy dolne ? spisz model katalizatora
kolunio Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 no tak zrobię już dzwonilem do gościa z czestochowy 2 katy kosztują coś ponad 600 zł + robota i dojazd hee trochę wyniesie
kolunio Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Opublikowano 2 Lutego 2011 nie nic narazie nie bedę robił byłem w vtg warszawa i kat mam spoko jak cos się będzie działo z katem to od razu zapali się check.u mnie w modelu ma czujniki ,wymieniłem tylko filtr paliwa w vtg pozdr
ghost1717 Opublikowano 2 Lutego 2011 Opublikowano 2 Lutego 2011 Ja katalizatory zostawiłem w spokoju... wywaliłem za to mały tłumik środkowy i zamiast niego 2 proste rurki... efekt do 2 tys rpm mam lekki bass , na wyższych obrotach silnik chodzi metalicznie "chropowato" podoba mi sie
gelus Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 i jak ktos bawil sie z wycieciem katow u nas w PL? bo mam zamiar w tym miesiacu pogrzebac troszke z wydechem i strasznie korci mnie ruszyc katalizatory... ale nie chcialbym lapac bledow i checkow niepotrzebnych
kolunio Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Opublikowano 7 Marca 2011 jak będziesz miał problem z katem to checka ci wywali pozdr
gelus Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 kolego tyle to wiem, chodzi mi o to jak zapobiec wywaleniu checka po wycieciu katow ;P
iceweed Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 MYSLE ZE GDZIES KOLO 500ZL AUTKO OZYWI SIE NA WYSOKICH DOSC ZNACZNIE PRZYNAJMNIEJ U MNIE TAK BYLO
Rekomendowane odpowiedzi