Leman Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witqa - moja stara nowa sucz A4 S-line 2004 AVF 131 aktualny przebieg 240 kk wyposażenie: to co każde audi z tego roku powinno mieć + zawias s-line - kiera 3-ramienna - xenon - czarna podsufitka i tył świateł - fajne foteliki - pakiet oświetlenie - pełny fis Na początku wyglądało tak : teraz trochę inaczej Biała felga....hmm.... w/g mnie fajna ale już nie pomaluje nigdy w ten kolor.Jest biała przez 3 hamowania po wyjeździe z myjki.... Później wrzucę więcej zdjęć no i fotki z wnętrza Modyfikacje - CB radio - montaż RNS-e , szacun dla Nutiego - przeciemnienie wszystkich szyb - montaż podłokietnika - ramki klubowe - OZ 17 " felga - nadkole al'a S4 :) - zamiana relingów z chrom na czarne- podziękowania dla kolegi frugodh - program w MR Motors 173Km / 383Nm http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164306.0 - zaślepienie i wyłączenie programowe EGR-a - ramka grill znaczek na czarno - wydech przelotowy na dwie strony zakończony 2 rurkami -końcówki Ultera N1-90RS RS zrobione - listwy dzwiowe wzór S4 - jeszcze nie pomalowane i niezałożone(założone ale jest kupa idą do poprawki) w planach: - złapać pewnego sku....a i tego który zaj...ł mi już drugą antene CB - na wiosnę może BRD FMIC - na wiosnę felga na czarny mat lub 18" zrobione - zderzak przód Rieger zrobione - Coming/Leaving Home (CLH)- w trakcie - doświetlanie zakrętów - odpuszczam.. - ledy w postojówkach - kiera z multifunkcją - kamera cofania - TV w RNS-e - dołożenie zegarów Auto Gauge - może na słupku, może nie - grzane tyłki - kolorowy fis - może srebrne lusterko doszedł gwint KW :> zabezpieczenia : alarm, odcięcie zapłonu w 9 miejscach,czujnik wagi,czujnik zapachu,skaner linii papilarnych,pakiet antynikotynowy :> zapomniałem jeszcze napisać że ma wmontowany fabrycznie wykrywacz debili lub debilek 6 generacji haha (którzy dosłownie potraktowali opis zabezpieczeń ) - i straszą mnie na GG że jestem obserwowany hahaha Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Nie ma foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Leman poczytaj no tu trochę... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=27936.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 ciekawie sie zapowiada... ale zmien choc troche temat aby wiecej nie " szczala " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Fajna bo czarna "nadkole al'a S4" co to znaczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 wycięty rekin jak w ori nadkolu S4 B5 , z tego co pamiętam to nie można takiego nadkola kupić do B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Kurcze może nie znam się na S4 B6 możesz mi powiedzieć albo wkleić fotkę gdzie S4 ma to wycięcie "rekin" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 fajna ale to jest forum publiczne, każdy kto się zaloguje może to przeczytać więc uważaj z tym co piszesz o zabezpieczeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udy Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 daj więcej zdjęć z bliska jak wygląda taka czarnula z białymi felami, bo mam taki sam plan na wiosne, czarnula już jest jeszcze tylko szybki przyciemnić, chciałbym dać jakieś 18" i pierdyknąć je na biało, do tego gleba jest ale do końca nie wiem czy efekt będzie taki jak sobie wyobrażam czy nie popsuje to auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 wieczorem postaram się wrzucić jakieś fotki wiesz dziadekblack - myślałem że jak je wypiszę to ich raczej odstraszę niż poinstruuję :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Pazdz dobrze znany stołki bardzo fajne... wygodne... wydech musisz ukonczyc.. dobrze ze program juz jest bo ledwo co sie toczyło A i zapamiataj FELG CI nie sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 graty Leman! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Magik...bez programu bym cie wciągnął hahaha zobacz na cyferki haha słąbe masz te fele to nie zdejmuj z kobyły :> thx Tiger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek123 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Bardzo ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 słąbe masz te fele to nie zdejmuj z kobyły decayed cheesy dzo dzo Sysiek i ty byscie sie o nie pozabijali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysiek Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 słąbe masz te fele to nie zdejmuj z kobyły decayed cheesy dzo dzo Sysiek i ty byscie sie o nie pozabijali Chyba ktos tu wie lepiej odemnie co chce miec na aucie :polew: Leman furka fajna, rezaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 czym szczała ? olejem? jesteś dziecko EMO czy z ortografią kiepsko ? jak już to strzała a nie szczała mogłeś napisać z fantazyją -black arrow- popraw się kolego furacz jak to furacz - ma śmigać bez problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 słuchaj vario-tech...widze ze bycie klubowiczem czy może posiadanie Q (w Twojej ocenie) uprawnia Cie do nazywania wszystkich innych jak Ci się tylko podoba ??.... odpowiem Ci tak. ***** Ci do tego jak nazywam swój wątek bo wyobraź sobie ze dokładnie tymi literkami chciałem go nazwać i lepiej sam się popraw , ..pozdrawiam :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lardza Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 I jak tam kiedy listwy do dokładek montujesz? Bo coś tu cicho u Ciebie w tym temacie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi78 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 :good: :good:bezawaryjnej jazdy życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi