Leman Opublikowano 8 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 odpuszczam temat..ostatni widziałem to w punto... wygląda to raczej śmiesznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał69 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 nieźle modzisz Leman super fura wygląda nie masz w planach ją sprzedać bo bym wziął :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bazza Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: ładna bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Leman a gdzie ten front z riegiera? wiem że to ty go wyrwałeś od czestera dawaj foty jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Leman a gdzie ten front z riegiera? chytry wiem że to ty go wyrwałeś od czestera good dawaj foty jak to wygląda decayed wyglada ale jest bardzo nisko.... widziłem w lipcu sie z Lemanem to juz byl poprzycierany, a w Zimie to chyba seria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 http://imageshack.us/g/545/51923862.jpg/ gwint KW przód i tył http://imageshack.us/photo/my-images/703/69493486.jpg/ do zrobienia : słychać górną gałę na skręcie na krawążniku , sprzęgło i sprzęgło alternatora sucz do sprzedania ..nie mam pojęcia za ile propozycje jak coś na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 sprzedajesz auto czy sam gwint?? bo jak gwint to pisz mi PW za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMON Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Tez jestem zainteresowany samym gwintem(info na priv prosze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 10 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 kilka fotek na szybko autko do sprzedania ..raczej nie bede z niego nic wyciągał http://imageshack.us/g/7/555qq.jpg/ przesiadam się na najlepsze auto na świecie :> ....firmowe..a co najlepsze też OOOO :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo1511 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Co się czepiacie fajne auto. Gdyby nie to, że szukam wyłącznie quattro bym się nim zainteresował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi