krzysiek23 Opublikowano 19 Lutego 2008 Opublikowano 19 Lutego 2008 jezeli z plukaniem to jak najbardziej a wrecz zalecane jest przeplukac=2l starcza,napisz do kogos na pw kto ma 2,5 powiedza ci ile sie miesci plynu
drarek Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 Sleev tego G002000 już nie produkują i został zastąpiony zielonym G004000. Witam. Ja ostatnio kupowałem płyn G004000 w ASO. Jest on koloru różowego. Pozdrawiam
krzysiek23 Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 to dziwne bo ja taki sam plyn mam koloru zielonego
drarek Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 to dziwne bo ja taki sam plyn mam koloru zielonego Sorki. Coś mi się pochrzaniło. Myślałem o płynie do układu chłodzenia. . Płyn do układu wspomagania rzeczywiście jest zielony.
Gość daroxxx Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 jak się spuszcza plyn od wspomagania czy ktos wie ? :)P
cayenne Opublikowano 24 Lutego 2008 Opublikowano 24 Lutego 2008 jak się spuszcza plyn od wspomagania czy ktos wie ? :)P http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=12157.0
ACE Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 A ja awaryjnie wałem BOXOL z Orlenu bo nic innego nie znalazlem w sobotni wieczor na stacji a do domu bylo daleko. Czy moge go zostawic czy zdecydowanie wymienic bo specjalnie nie widze roznicy chyba ze na efekt musze poczekac powiedzmy tydzien. BO w watku albo ori abo FEBI Dzieki
krzysiek23 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 BO w watku albo ori abo FEBI sam sobie odpowiedziales
tomaszv8 Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Układy wspomagania Audi wymagają odpowiedniego oleju hydraulicznego - popularnie zwanego zielonym. I nie zastąpią go inne " mineralne" ATF, STP czy inne wynalazki. Jeżeli chcesz wiedzieć dlaczego to jak padnie uszczelnienie przekładni poproś żeby pokazali stare uszczelniacze. I jak ktoś ci mówi ile przejechał na czerwonym i nic mu się nie dzieje to życz mu szczęścia a sam przywróć stan fabryczny i pamiętaj o przepłukaniu układu.
franio Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 prawda w audi tylko zielony lub żółty, a minerał czy syntetyk to pisze na korku. Osobiście jak kupiłem auto, to miałem różowy kolor podobno zarezerwowany dla mercedesa, ale że lubię jak wszystko jest ori zalałem, zielonym minerałem, bo zaczeło cuś chuczeć w układzie i tak zostało do tej pory, jak się rozgrzeje autko to wyje, że nie daj Boże
Rekomendowane odpowiedzi