Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dolnoślaskie Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpisujcie się kto gdzie kiedy i kogo. :wink4:

...i z kim :grin:

Edytowane przez cwiara

Opublikowano

Ty mnie, jakiś miesiąc temu, jadąc na spot. Wymijałeś na estakadzie :tongue4:

Ja Ciebie nie widziałem :evil:

Opublikowano
  • Autor

wczoraj wieczorem we Wro na ul Strzegomskiej A4 B5 polift avant TDI na xenonie rej DLU 27?? z klubowymi ramkami . Wpasowałem się na chama przed niego . Przeleciał przez 3 pasy i uciekł na Chociebuską .[br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 00:09_________________________________________________Legnicka ok godz. 21:00 granatowy / brudny czarny :gwizdanie: sedan tablice DW . Po wydechu wnioskuję 1.8 / 1.6 . Klubowa ramka z tyłu .

Opublikowano

wczoraj około południa granatowy avant B7, koło dworca, klubowe ramki. Blachy DWR 27424(?) Ktoś się przyznaje?!

Wczoraj również ponownie (wcześniej na poli, pod C-13) biały sedan B5, zmienione lampy z tyłu, pięknie wypucowany :kox: Przedlift, bo znaczek pod kierunkiem z boku, jechał w okolicach Dominikańskiego...

Opublikowano

wczoraj około południa granatowy avant B7, koło dworca, klubowe ramki. Blachy DWR 27424(?) Ktoś się przyznaje?!

:gwizdanie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja widzę często a4 b6 kombi granatowe po Magnolii się kręci < jakaś Pani > :hi: raz mrugnąłem ale chyba nie zaczaiła o co chodzi :thumbdown:

w każdym razie pozdrawiam :hi: :hi:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Srebrny b5 avant z ramkami klubowymi. Blachy DLU albo DL dziś na A4 ok godz. 15:20. Mam kaganiec do 100 km/h więc nie pocisnąłem za nią . Przyznaje się ktoś ? [br]Dopisany: 17 Luty 2011, 23:33_________________________________________________2 x B6 avant

pani w szarym DJE 17MC ul Robotnicza ok godz 8:50

oraz stalowy DJE 45JU koło WSB

Opublikowano

Ze mną nie będzie wam tak łatwo bo ja wcale nie mam ramek :tongue4:

Opublikowano

Pozdrowienia dla kierownika Audi A4 DPL ... widziany dzisiaj na Wita Stwosza koło stadionu w Głogowie, ramki klubowe były lampki z tyłu zmienione, mrugnąłem światłami jechałem za kierownikiem :hi:

Opublikowano

Ze mną nie będzie wam tak łatwo bo ja wcale nie mam ramek :tongue4:

Ja też nie mam :P ale są podobne z Auto Secure nowodworska :D

Opublikowano

Kristof widziany w niedzielę na spocie :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Srebrny b5 avant z ramkami klubowymi. Blachy DLU albo DL dziś na A4

znowu ten sam avant też na A4 koło godziny 23:30 blachy jednak DLU :decayed:[br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 01:44_________________________________________________Granatowe / czarne b6 sedan EWI 27UK najpierw giełda samochodowa potem elektroniczna . Kolega miał jakieś reklamy zagłosuj czy coś takiego i oczywiście wlepe klubową :naughty:

Opublikowano

Wczoraj w Lubinie na Tuwima widziałem srebrne B5 Avant z klubową wlepą.

Opublikowano

Przelatywałem przez wrocek w piątek i zobaczyłem niesamowite A4 b5 Avant granatowy na mega glebie i ze świetnymi felgami (różowe serduszka jeszcze na boku były przyklejone). Nie wiem czyje ale szczęka mi opadła

Opublikowano
  • Autor

to był pewnie OrkaBMX ale on coś tu nie zagląda ostatnio

Opublikowano

ja prkatycznie codziennie widuje z rana .. w kierunku na Laskowice A4 B5 Avant ... nr rej .. RLE .. klubowe ramki ..

Opublikowano

hehe :decayed::good:

Opublikowano

Wczoraj,godzina 17.00-17.30 ul Wyszyńskiego w Wałbrzychu avanick,zielona butelka. Ramki były...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dzisiaj na wlocie do Głogowa koło straży ok. 13:30 widziana B6 kombi z klubowymi ramkami

Pozdrwiam[br]Dopisany: 23 Kwiecień 2011, 14:18_________________________________________________Dzisiaj pod Urzędem Marszłkowskim we Wrocławiu zielona A4 B5 DLW 57.... ramki klubowe pozdro dla kierownika :hi:

PIC25.jpg