Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] FMIC w 1.9tdi AWX on board

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakbym miał sie przejmowac tym ile wpakowałem to daj spokoj... spokojnie 3 razy bym do egiptu na 2 tyg se za to poleciał... :decayed:

Samochody to skarbonki, które się tez rozbija... :confused4:

Napisz mi proszę Seba dokładnie ile i jakich sylikonów potrzebowałeś, ile rury nierdzewki.... to może zacznę kompletować :decayed:

Opublikowano

czyli tysiąc jurków... A to jest coś, czego raczej nie wyciągniesz z auta przy sprzedaży...

programu też nie zabierzesz ze sobą. To skoro masz plany na sprzedaż to nic już w nim nie rób tylko odkładaj na jakąś kosę :decayed:

Dlatego chyba tak zrobię, tylko nie potrzebnie wkładałem te hamulce 320/288 :D Też się sprzeda hehehe

Opublikowano

czyli tysiąc jurków... A to jest coś, czego raczej nie wyciągniesz z auta przy sprzedaży...

programu też nie zabierzesz ze sobą. To skoro masz plany na sprzedaż to nic już w nim nie rób tylko odkładaj na jakąś kosę :decayed:

Dlatego chyba tak zrobię, tylko nie potrzebnie wkładałem te hamulce 320/288 :D Też się sprzeda hehehe

hamulec to podstawa więc na tym nie zaoszczędzisz... a do tego czasu zajeżdzisz je trochę.

Opublikowano

hamulce mam 288 :decayed: nawiercane.. wystarcza.... jezdze z głowa... wiecej niz 200 przez wies nie latam

Potrzeba 30 cm rurki Fi50 i jedna wygieta na 90*

2 kolanka 45*

jedno kolanko 90*

i jedno 130 *

6 opasek 64-67

i z 5 60-63

Opublikowano

wczoraj wrzuciłem fmica i przy 180km puknięcie i... stefan batory z tyłu,puściła złączka na wejściu do ic;ka...nie macie problemu z połączeniami na tych chińskich silikonach?

Opublikowano

wczoraj wrzuciłem fmica i przy 180km puknięcie i... stefan batory z tyłu,puściła złączka na wejściu do ic;ka...nie macie problemu z połączeniami na tych chińskich silikonach?

A Ty jakie sylikony używasz?

Opublikowano

Lepiej pospawać to wszystko, jak najmniej łączek używać, tam gdzie są to obejma GBS

http://allegro.pl/obejma-zaciskowa-gbs-norma-opaska-25-27-na-waz-i1661077133.html

Jelsi bedziecie spawać to na zakończeniu rury naspawać trzeba pierscienie, bo inaczej będzie ciagle spadać sylikon :gwizdanie:

Opublikowano

może ktoś chętny do wyspawania dolotu jestem ze stalowej woli,zapłacę...

Opublikowano

uderz do kolegi "JUZIU" - co prawda Warszawa ale ogarnia tipy na gotowo

Opublikowano

u mnie zlaczki nie spadaja... poskrcane na maxa i upalałem juz z 10 razy i spoko :good: tylko tzreba te szerokie opaski dac

Opublikowano

poskręcałem na maksa i po testach jest :good: ale docelowo zrobie z kwasa :gwizdanie:

Opublikowano

u mnie zlaczki nie spadaja... poskrcane na maxa i upalałem juz z 10 razy i spoko :good: tylko tzreba te szerokie opaski dac

tak ale z czasem zacznie Ci sie pocić, dlatego lepiej całosć ładnie pospawać, byle jaki zakład spawaczy Ci to ogarnie, za nie duze pieniaze, max 200zł(opcja najdroższa) :gwizdanie: oczywiście wszystko sam sobie spasowujesz łapiesz taśmą choćby i zanosisz gotowe formy :wink4:

Opublikowano

zobaczymy... jak bedzie spadac to bede sie martwił :good: zreszta w razie W dostep bardzo latwy jest

Opublikowano

Dzisiaj mierzyłem jak tam u mnie z miejscem no i kurde w dwóch miejscach to na bank po 1cm trzeba będzie ciąć.

Opublikowano

poskręcałem na maksa i po testach jest :good: ale docelowo zrobie z kwasa :gwizdanie:

Siema Daniel i jak wyszło? Z tego co słyszałem troche Wam zeszło, ale chyba warto było, czuć różnicę jak teraz wszystko jest na kwasówce? U mnei stożek dał radę i jest lepiej, zostal jeszcze fmic i walę na soft :)

Opublikowano

witam Norbi,wszystko git,zeszło nam do 2.00 w nocy ale warto było,różnica odczuwalna,estetyka super,ogólnie mega efekt i zadowolenie :good:,w następnym tygodniu BRD i do Witka :naughty:

Opublikowano

a to juz ugadany jestes z witkiem?

do 10 lipca wszytko zajete :kox: sam na 20 sie ustawiłem

Opublikowano

Daniel-no to good, ja kombinuje teraz z IC żeby to dobrze ogarnąć a nie popłynąć finansowo.

Jakby co to masz nadal tego z A5?

Opublikowano

mam icka od A5 nadal nóweczkę :gwizdanie:,z Witkiem umówiony jestem na 6 lipca,zobaczymy ile wypluje... :naughty:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam icka od A5 nadal nóweczkę :gwizdanie:,z Witkiem umówiony jestem na 6 lipca,zobaczymy ile wypluje... :naughty:

Możesz wrzucić fotkę jak go zainstalowałeś? wszedł bez problemu pod belkę? Chyba jest dość gruby wszedł pod zderzak?