WhyMe? Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 masakra, a niektórzy twierdzą, że wiele można się dowiedzieć z forum...co za brednie! Kolega stawiasz na nowy sprzęt a jest inaczej. Widzisz szeroki wyświetlacz podświetlany na pomarańczowo i parę przycisków zdalnych i już lepszy sprzęt. A tu gówno prawda. Bo tak samo jonny III i harry III to szumołapy są. O niebo lepsze Harry II czy Jonny II na ASC. Nie miałeś do czynienia z tym sprzętem więc nie wypowiadaj się. Od razu kupiłeś z allegro za 300 zł super Harry III i zadowolony. Tandeta i szajs jednym słowem.
laguna Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Powiem jedno - jak Ciebie na świecie nie było i nawet w planach nie byłeś ja zaczynałem przygodę z CB, więc powtarzam - zastanów się zanim napiszesz i nie wypowiadaj się w tematach, o których nie masz pojęcia, bo się błaźnisz! Oczywiście starsze sprzęty były bardzo dobrze wykonane - ale tylko ten fakt gdzieś podłapałeś - bo porównanie z Harrym II - okazało kompletny brak wiedzy!
WhyMe? Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Niestety z CB też mam duży staż i wiem jaki sprzęt jest dobry i co mogę polecić. Miałem parę swoich sprzętów i do teraz używam Harry II ASC i antena Sirio TURBO 2000. Jestem z tego zestawu zadowolony, z czasem może wpadnie walker. Ktoś pytając się ciebie o doradzenie ty mówisz Jonny III ASC, super szumołap za 200 zł. Chcę tylko sprostować to że nowe radia, są do bani. Nie dorównują starym radiom.
jarek_ns Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Niestety z CB też mam duży staż i wiem jaki sprzęt jest dobry i co mogę polecić. Miałem parę swoich sprzętów i do teraz używam Harry II ASC i antena Sirio TURBO 2000. Jestem z tego zestawu zadowolony, z czasem może wpadnie walker. Ktoś pytając się ciebie o doradzenie ty mówisz Jonny III ASC, super szumołap za 200 zł. Chcę tylko sprostować to że nowe radia, są do bani. Nie dorównują starym radiom. Daj namiar na Jonny III za 200 pln za tyle zaraz kupię ten szumofon. Co do presidenta Jonny II to mam go już pięć lat i jestem zadowolony ale ASC w nowszej generacji działa lepiej i wiem to z własnego doświadczenia bo uratowanie takiego radia Sent from my iPhone using Tapatalk
WhyMe? Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Niestety z CB też mam duży staż i wiem jaki sprzęt jest dobry i co mogę polecić. Miałem parę swoich sprzętów i do teraz używam Harry II ASC i antena Sirio TURBO 2000. Jestem z tego zestawu zadowolony, z czasem może wpadnie walker. Ktoś pytając się ciebie o doradzenie ty mówisz Jonny III ASC, super szumołap za 200 zł. Chcę tylko sprostować to że nowe radia, są do bani. Nie dorównują starym radiom. Daj namiar na Jonny III za 200 pln za tyle zaraz kupię ten szumofon. Co do presidenta Jonny II to mam go już pięć lat i jestem zadowolony ale ASC w nowszej generacji działa lepiej i wiem to z własnego doświadczenia bo uratowanie takiego radia Sent from my iPhone using Tapatalk Dlatego kolego wyślij radyjko do tego pana. Kolega robi poprawę ASC i działa bajecznie. Sklep CB Radio u ARTURSSS, cb-radia, anteny cb, akcesoria, radiotelefony, bagazniki dachowe, Thule,cbradio24h
jarek_ns Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Modernizację ASC robiłem już dwa lata temu. A temat dotyczy nowego radia jak toś kupi nowe to nie będzie tracił gwarancji po to żeby poprawić ASC.
WhyMe? Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 Co fakt to fakt. Ostatnio w dobrej cenie i całkiem sympatyczne są na rynku radia Yosan. Taki dobry zestaw da się szybko wyrezać.
kusiek Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 koledzy co powiedzie o tym radiu cb UWAGA! Radio CB - ALAN 42 MULTI ! Sklep Warszawa (2461535329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z dobra anteną ?
WhyMe? Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Szczerze to z Midlanda bym nie wybierał.
kusiek Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 doradź mi coś kolego żeby było takie coś jak krótkofalówka ---------- Post dopisany at 16:58 ---------- Poprzedni post napisany at 16:33 ---------- nie chce już do samochodu dużego montażowego radia... mam teraz president II i sprzedaje.
laguna Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 do samochodu chyba nie ma nic gorszego!!!
kusiek Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Dzięki to już wiem może powiedzcie mi jakie radio jedt dobre tych rozmiarow?
laguna Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Jeżeli koniecznie tych rozmiarów: COBRA 75 WXST LAFAYETTE VENUS ale po co "tych rozmiarów" to nie wiem. Pisaliśmy, które są świetne i idealnie mieszczą się w schowek po lewej stronie kiery
kusiek Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Ja akurat nie mam takiego schowka po lewej stronie ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- Teraz mi powiedz ,ktore to radyjko lepsze to co podales pierwsze czy drugie?
laguna Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 kwestia gustu - Venus ma więcej możliwości, ale częściej się wiesza i jest dużo trudniejszy w obsłudze. podjedź do dobrego sklepu, gdzie mają oba te radia i je wypróbuj - tak się powinno robić - każdemu co innego pasuje
kusiek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 jednak chyba zostanę przy president : ) wyczytałem na internecie ,że bardzo szumią takie małe radyjka mimo nawet dobrej anteny ..
Misiek69 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 jezeli zalezy Ci na dobrym radiu to tylko president, to radio jest po prostu lepsze , kwestia tez do czego Ci potrzebne jak do pracy to tymbardziej, szkoda czasu na zabawy z innymi , sam uzywam harry III i jestem bardzo zadowolony, mialem wczesniej tti i bylo duzo gorzej, jezeli natomiast szukasz radia taniego i w miare ok to uniden
laguna Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ... i w miare ok to uniden Ciężko o lepsze radio! szczególnie w granicach 300zł
Misiek69 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 do harrego to mu daleko ale fakt za radio w kwocie 250zl, zamiast 500 to jest ok, pamietaj jednak , ze homologacji to ono nie ma
Rekomendowane odpowiedzi