Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wybór CB radia :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam stabo 3003 xm + sirio triflex i jest to idealny zestawik o którym mozna zapomnieć:wink:

Opublikowano

jestem po kupnie radyjka :wink:

kupiłem Legend II + Sirio 145 ML

Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne

wielki plus, że się mieści w kieszonce po lewej stronie kierownicy :decayed:

Opublikowano

to jak jest z tą anteną?

Opublikowano
to jak jest z tą anteną?

Zainwestuj w sirio ml 145 a będziesz zadowolony :naughty:

Opublikowano
CB Radio President Teddy ASC filtr ANL GW 5 lat (2437553509) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy takie radyjko będzie dobre jaką anteną dobrać długą czy krótką, ma to jakieś znaczenie??

Ja jechałem po te radio, a wróciłem z LEGENDem II. Po dłuższej rozmowie i wszystkich za i przeciw (połowy nie rozumiałem :decayed:) wybrałem Legenda + sirio ML 145.

jeżeli koniecznie z metrowych to polecał mi Willson Little Will,

a jeżeli coś dłuższego to właśnie MLkę

Opublikowano

Legend II jak by nie było to replika President Jonny II. Po za tym ostatnio dobre a tanie radia na rynku są firmy "yosan" paru znajomych miało z nimi styczność i za swoją cenę to rewelacja.

Opublikowano
Kurde muszę wyszukać jakiś lepszy serwis co mi to dobrze nastroi.

talib1990 zainwestuj w president walker a będziesz zadowolony :wink:

kupiłem z 2 tygodnie temu tego Teddy'ego i narazie wszystko na plus także zmieniać nie zamieniam... jeżdże z Wilsonem antenką

Bardzo mnie denerwowało w tym Legendzie, że SQ działał tak naprawde od godziny 11 ... a od początku nic się nie działo... w Teddym jak wyłącze ASC to czuć różnice w każdym położeniu...

Opublikowano

do Teddy'ego jaką antenkę dobrać, i jaka jest różnica między krótką a długą anteną ma sie to coś do jakości?

Opublikowano
do Teddy'ego jaką antenkę dobrać, i jaka jest różnica między krótką a długą anteną ma sie to coś do jakości?

mam aktualnie Wilsona podpiętego do Teddy'ego... i jak jade z bratem który ma na dachu Alaske ok 150 cm na magnesie to słysze nie wiele mniej.... a przynajmniej nie zbiera aż tyle śmieci .... kosztuje ok 55 zł więc jak ktoś Ci ją zapier... nie zapłaczesz nawet ;)

Opublikowano

Ja osobiscie polecam bez zadnych bajerów proste i tanie radio Stabo - Uniden Pro 520Xl - President 520XL wszystko to samo ale legalnie nowe mozna kupic Stabo - zaje... ste radio i do tego antenka President Florida - okolo 100 - 150zł - badziewie po 30 nawet nie kupuj. Komplet to około 500 - 600zł

Opublikowano

banan1993

czyli prosto mówiąc według Ciebie to jakie?

Opublikowano

1. Legend II to Harry II Clasic, a nie Johnny.

2. Wilson - kiepska antena - bardzo słabo zabezpieczona przed wilgocią - wszystko w środku rdzewieje, dość mocno się buja, na rynku same podróbki - cena zakupu oryginału jest większa niż oferty allegro :)

3. Florida - łatwo złamać (włókno) i często ją słychać - z racji grubości

Dobre anteny do 1m:

SIRIO OMEGA - jest w dwóch wersjach na małym i większym magnesie - jak ktoś śmiga powyżej 200 brać większy

SIRIO SILVER MAG 90

SIRIO AS-100 - troszkę powyżej metra i trudniej się stroi

Uwaga na podróbki !!!! Kupować tylko z żółtym kartonikiem na promienniku, na którym jest zdrapka z kodem - można sprawdzić na stronie producenta, że jest to oryginał!!!

Opublikowano

kto mi poleci dobry zestaw radyjko i antena w możliwych pieniądzach.

Opublikowano

Robię to po raz ostatni :)

Uniden Pro 520 XL + Sirio Omega 27 mag, chyba że chcesz naprawdę większe zasięgi to Sirio ML-145

Opublikowano

Kolega się tu strasznie upiera na sirio choć są to dobre anteny i sam takiej używam to bardzo cenię sobie presidenta bo krótkie antenki montażowe (IOWA i HAWAII) tej firmy są na prawdę bardzo dobre (ja do montażowej dokupiłem tylko magnes Farun i śmiga). Zależy od potrzeb użytkownika dobiera się antenę. Radio jak najbardziej Uniden 520XL nie zamieniłbym na nic innego chyba jedynie na Presidenta z wyższej półki ale nie potrzebne mi tyle bajerów ile one posiadają. Unidena już raczej ciężko dostać ale radyjko Stabo to praktycznie to samo tylko że legalne i łatwo je dostać używałem jakiś czas na próbę i polecam :wink:

Opublikowano

Dłuższa antena większy zasięg i co za tym idzie więcej nie potrzebnych szumów. Krótsza antena to mniejszy zasięg i dowiesz się czego chcesz. Bierz z długiej Sirio Ml 145 a z krótszej Sirio AS 100.

Opublikowano

oki dzięki koledzy jutro powiem co wybrałem ;)

---------- Post dopisany 01-07-2012 at 14:29 ---------- Poprzedni post napisany 29-06-2012 at 00:32 ----------

wybrałem presidenta teddy II i sirio ML145 dość dobrze śmiga ;D

Opublikowano

Już zamontowane masz?

Opublikowano
Robię to po raz ostatni :)

Uniden Pro 520 XL + Sirio Omega 27 mag, chyba że chcesz naprawdę większe zasięgi to Sirio ML-145

Ciekawe gdzie on wyrwie 520 teraz ...... U68 i ML145 dobry zestaw